• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kaynadı bana...

gelişmelerden haberdar edicem sizi inşallah mutluluğumuza bir engel çıkarmazlar zamanında bu evden 1 tane eşya vermem çeker gidersiniz demişti gerçi buna babası müsade etmez aman vermesinler ben eşimle coçuğumla mutlu olayım baştan yaparım herşeyimi

aman zaten yanına eşya alıp da anı mı yapıcaksın boşveer :)
eşinle de bi an önce kavuşursunuz da ikinci balayınızı yaşarsınız inş :)

şu mesajları okuyunca müstakbel kayınvalideme çok dua ediyorum,kibar,anlayışlı,sevcen biri olduğu için.umarım evlenince de bir sorun çıkmaz.:26:

Bence ilk olarak olay bu kadar sıcakken ayrı ev meselesini hiç açmayın. anladığım kadarıyla şu anda iş biraz da olsa inada binmiş gibi. alın çocuğunuzu (belki annenizi de ya da durumunuz elveriyorsa bir bakıcıyı) evinize gidin. hiiiiiiç onların istediği gibi eşinizle aranızı soğutmayın eve girdiğinde sizi görmeme fikrine alışmasın. şimdi ne kadar da olsa onlarla daha çok vakit geçiriyor insanoğlu çabuk dolduruşa gelir ve ince ince eşinizi işliyor olabilirler şimdi... çocuğunuzu alıp evinize dönün hayata kaldığınız yerden devam edin eşinize doktorla konuştuğunuzu ve doktouın söylediklerinden bahsedin... bana kalırsa yeni ev fikrini zaman içerisinde yavaş yavaş sezdirerek eşinizi alıştırarak aşılayın. şu anda pat diye bunu olması zor gibi görünüyor. ama zamanla eşiniz sizin iyi niyetinzden emin olacak ve her aklı selim insan gibi başka ev fikrine sıcak bakacaktır diye düşünüyorum ben.

Erkek ailesini bilmeli, onu toparlamalı. Böyle zarar verici unsurlara seyirci kalmamalı...

Kızlar eşim bana çok ilgi göstermeye başladı beni çok özlemiş evde konuşalım dedi :69: bende eve gelmem mazallah annen falan görür gelir dedim kendimize neden bu eziyeti ediyoruzki dedim taşınmayacakmıyız o evden bir kaç ay bu şekilde idare edip borçlarımızı hafifletelim dedim tamam dedi :) Birde arkadaşımızla konuşmuş beni haklı buluyormuş annem çekilir gibi değil kız haklı demiş ama annem ne yapabilirim demiş bunu duymak bile bana yetti

gercekten diger arkadaslarin dedigi gibi onceleri cok susmussunuz herseye tamam demissiniz...
simdi ise disinizi gostermissiniz, bakin nasil yaramis :23:
o eve geri donmeyin, karariniz dogru...geri donerseniz yenilmis olursunuz...
artik esiniz bir sekilde orta yolu bulacak ailesi ve sizin arasinda, orta yolu bulamazsaniz da bir daha gorusmezsiniz o apartmandan tasininca :27: boylesi sizin icin daha iyi olabilir :60:
umarim esinizle tamamen anlasir ve belirli kararlar alirsiniz ve en kisa zamanda uygulamaya baslarsiniz...
kayinvalideniz esya vermezse vermesin haspam...oglu annesinin kotu yuzunu gorur hem de senin yepyeni esyalarin olmus olur ohh ne guzel :9:

Son düzenleme:
Bugünki Gelişme eşim kızımı ailesine göstermek istiyor hafta sonu bir işimiz var ordan sonra gideriz dedi ben dedim katiyen gelmem bu zamana kadar gidip görüşmemişte ailesiyle ilkez çocukla gidicek bağırış çağırış olacak olmaz dedim mecbur göstermem gerek dedi daha fazla kapanmaz yaralar açılır dedi bende açılan açılmış zaten dedim ya çocuğumu vermek istemezlerse dedim zamında böyle bir girişimde bulundular çünkü onlar vermesenler ne olur ben kabul etmemki öyle birşeyi dedi. ben alışveriş merkezinde beklerim 1-2 saatliğine gösterip gelirsiniz yanıma demek zorunda kaldım ne yapayım bilemedim..

en doğru kararı almışsın bence
umarım kararının arkasında durabilirsin
ay konu komşu görür el ele tutuşmayın diyenide ilk görüyorum

:):) kayınvalideler genelde oğluyla gelini el ele kol kola olsun ele güne karşı isterler banada en çok burası tuhaf geldi yazının

Bugünki Gelişme eşim kızımı ailesine göstermek istiyor hafta sonu bir işimiz var ordan sonra gideriz dedi ben dedim katiyen gelmem bu zamana kadar gidip görüşmemişte ailesiyle ilkez çocukla gidicek bağırış çağırış olacak olmaz dedim mecbur göstermem gerek dedi daha fazla kapanmaz yaralar açılır dedi bende açılan açılmış zaten dedim ya çocuğumu vermek istemezlerse dedim zamında böyle bir girişimde bulundular çünkü onlar vermesenler ne olur ben kabul etmemki öyle birşeyi dedi. ben alışveriş merkezinde beklerim 1-2 saatliğine gösterip gelirsiniz yanıma demek zorunda kaldım ne yapayım bilemedim..

ne yapayım arkadaşlar bana akıl verin kızımı göndereyim mi?

bnde kaynanamla karşılıklı oturuyorum.
snnki kadar fena olmasada yinede iyi biri sayılmaz.
kaynana en nihayetinde.

bnce kararından dönme ev açmadan gitme.
madem bu kadar durdun biraz daha bekle.
bide teldede pek konuşma derim ben

bnde kaynanamla karşılıklı oturuyorum.
snnki kadar fena olmasada yinede iyi biri sayılmaz.
kaynana en nihayetinde.

bnce kararından dönme ev açmadan gitme.
madem bu kadar durdun biraz daha bekle.
bide teldede pek konuşma derim ben

Bizimde o sorunumuz var benim daha doğrusu yüz yüze iken konuşamıyorum mailleşiyoruz kendimi daha iyi ifade ediyorum o zaman yüzyüze iken diyeceklerimi unutuyorum :(

kocana resti çek seni kandıramayacağını anlasın..keşke değişse ama ben şunu bilir ve hep söylerim kimseyi değiştiremiyorsun..çocuğunu da verme gösterme ben de sözümden döndüm de sen nasıl dönüyorsun all benden de o kadar

bnm bi tanıdğım aynen böyleydi.
ama onlar kaynanayla aynı evdeydiler.
2 ay evine geri dönmedi annesinın evine gitti.
sonunda eşi kabul etti ayrı bi ev tuttu 2. ayın sonunda.

sende az çok eşini tanırsın yapıp yapmayacağını bilirsin.

mesela bnm eşim asla böyle yaptırımlardan hoşlanmaz. alttan alttan güzellikle anlatarak yaptırırım ben herşeyi.

Son düzenleme:
Canım hemen ayrılık kararı alma eşinle konuş güzelce
Artık orada yapamayacağınızı,ruh durumunu anlat
Yaşadıkların hiç de kolay değil farkındayım
Eşinle istediğin gibi dolaşamıyorsun bile
Bebeğinin bakımını bile yapamıyorsun dilediğince
Baktın eşinle konuşmak işe yaramıyor kv ile de konuşma şart olacak demektir
Öğrensin artık evli çiftlere bu kadar muamele etmemeyi

Back
X