• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Az once basima cok kotu bisi geldi elim ayagim titriyor hala benim oglum portakal yiyemiyor hem kolik bebek olduğundan hem kizariyor hemde boğazına takılıyor posasi kaynanama elli milyon kerede soyledil eline portakal vermis boguluyordu cocugum kucagima aldim cevirdim kusturdum sinirlerim iyice gerildi gozlerinden yaslar dokuldu oğlumun
Off çok geçmiş olsun.
Az once basima cok kotu bisi geldi elim ayagim titriyor hala benim oglum portakal yiyemiyor hem kolik bebek olduğundan hem kizariyor hemde boğazına takılıyor posasi kaynanama elli milyon kerede soyledil eline portakal vermis boguluyordu cocugum kucagima aldim cevirdim kusturdum sinirlerim iyice gerildi gozlerinden yaslar dokuldu oğlumun

Yani evet ben anlamiyorum ben neler neler yaşadım ilk gebeligimde su andada cok zor bir gebelik geciriyorum ama sizin gibi kimseden ne bir sey bekledim ne de söyledim.Siz Hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsunuz.Soylediginiz sebepler sizin yatmanıza bahane değil.Temizlik ev isi yapmazsınız, bir gün yemek yaparsınız iki gün yersiniz.
Bende suandan itibaren kimseden bisey beklemiyorum merak etmeyin bitti

Evet sadece gelip kaldilar diye bosanmaya karar verdim baska bi sebep yok ben manyağım cunku
Sizin sorununuz sizsiniz bunu kabul edin ,2.cocugu yaparken bir şeyleri göze alıp ayarladiniz galiba,tup bebekte olduğuna göre. Bu kadar beğenmediğiniz bir kvdeden is beklemezseniz hicbir sorununuz kalmayacak.Fazla yatıp boş kalınca ustunede hamilelik hormonları psikolojiniz bozulmuş,kadına takmışsınız.

Sizde de mantık yok bence
Sanırsın yatalak hasta.

Birini çagırıyorsan ve evinde bısıler yapıyorsa, kendi tekniğini uyguluyor bu bir gerçek.

Gönderin kayınvalıdeye evine
Kendi basınızın çaresine bakın

Ya da annenizi çağırın. O da kendi tekniğini uygulayacak ama Sizin gözünüze batmaz anneniz olduğu için:)

Beraber yaşamıyorlar mis ki
Tüp bebek sürecinde yardım etmek adına kaynana tepesindeymis
Kayannam sen ikinci cocugu yap ben gelir sana bakarim dedi zaten kisin bizde kalıyorlardi erken geldiler 1 ay sadece. Guya bana bakacakti ama suan perişan bi haldeyim güvendim uzulen ben oldum. Yenek yapmayida gectim hicbi sekilde beni dinlemiyo hadi ben ac kalayim kuru ekmek yerim ama sorun sadece bu degil ben kimseye anlatamadim

Sizde de mantık yok bence
Sanırsın yatalak hasta.

Birini çagırıyorsan ve evinde bısıler yapıyorsa, kendi tekniğini uyguluyor bu bir gerçek.

Gönderin kayınvalıdeye evine
Kendi basınızın çaresine bakın

Ya da annenizi çağırın. O da kendi tekniğini uygulayacak ama Sizin gözünüze batmaz anneniz olduğu için:)
Ben cagirmadim kendileri zaten bizle kaliyor kışın yatalak hasta degilim ama bu surecte dr um yatalak hasta gibi yatmami istedi ama onemi yok kalktim suan cocuk tutmus tutmamis onemli degil

kış boyu zaten kalıyorlarmış sakin hanımlar ne çok yüklendiniz konu sahibine bir ay erken gelmişler sadece önceden geldiğinde de iş yapmıyormuş ilk defa iş yapmış bi sakin yahu
ne değerli kaynanalarınız varmış siz evde hiç kaldırmayın arkadaşlar
konu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun akşam eşinle konuş yollasın ailesini olacağı varsa da olmaz bu çocuk artık kışınd a bi zahmet evlerinde kalsınlar sen her kış millete hizmet etmek zorunda değilsin

Esime annen portakal vermis cocul boguluyodu dedim cevap bu gecmis olsun askim cocuk bu bogulur. Asla annem hata yapmış demez sorunda iste tam olarak bu

Eklentiler

• Screenshot_20220113-142051_Chrome.webp
    Screenshot_20220113-142051_Chrome.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 45
kış boyu zaten kalıyorlarmış sakin hanımlar ne çok yüklendiniz konu sahibine bir ay erken gelmişler sadece önceden geldiğinde de iş yapmıyormuş ilk defa iş yapmış bi sakin yahu
ne değerli kaynanalarınız varmış siz evde hiç kaldırmayın arkadaşlar
konu sahibi arkadaşım çok geçmiş olsun akşam eşinle konuş yollasın ailesini olacağı varsa da olmaz bu çocuk artık kışınd a bi zahmet evlerinde kalsınlar sen her kış millete hizmet etmek zorunda değilsin
Allah razi olsun biraz empati biraz sevgi biraz teselli biraz anlayıştı tek istedigim

Kayannam sen ikinci cocugu yap ben gelir sana bakarim dedi zaten kisin bizde kalıyorlardi erken geldiler 1 ay sadece. Guya bana bakacakti ama suan perişan bi haldeyim güvendim uzulen ben oldum. Yenek yapmayida gectim hicbi sekilde beni dinlemiyo hadi ben ac kalayim kuru ekmek yerim ama sorun sadece bu degil ben kimseye anlatamadim
Ben sizi anladım
Göndermenin yolu yoksa annenize mi gitseniz ?
Belki sert bı tavır olur ama hastayım perişanım hanginiz bakıyor dersiniz cevaben

Esime annen portakal vermis cocul boguluyodu dedim cevap bu gecmis olsun askim cocuk bu bogulur. Asla annem hata yapmış demez sorunda iste tam olarak bu
bence net olun boşanma değil ama bu düzüni artık istemediğin konusunda net ol kırk yılın başı işe yarayacak onda bile işe yaramamış kaynanan her kış her kış istemiyorum de sinir oldum

Allah razi olsun biraz empati biraz sevgi biraz teselli biraz anlayıştı tek istedigim
bak evinde yemek yapma kocan bi zahmet gelince bi çorba kaynatsın sen çocukla olsan bi şekilde idare edersin bi de sürekli onları dikmiş başına makarna yersin çorba yersin idare edersin şu an daha çok stres oluyorsun

bence net olun boşanma değil ama bu düzüni artık istemediğin konusunda net ol kırk yılın başı işe yarayacak onda bile işe yaramamış kaynanan her kış her kış istemiyorum de sinir oldum
Karsi dairede onlarin arka binada onların ekonomileri cok iyi oyle caresiz yasli değiller bakamiyosa bakiciyada raziydim ama yapmıyorlar en son kalktim suan zaten cocuk tuttuysa tuttu tutmadiysa tutmadı napim. Oglum boguluyodu otesi varmi. Annem ilk gebeligimde 7 ay bakti bana simdi erkek kardesimin çocuğuna bakiyor gelin calisiyor borca girdiler ev aldilar durumları bunlar kadar iyi degil bakici tutamadilar

Karsi dairede onlarin arka binada onların ekonomileri cok iyi oyle caresiz yasli değiller bakamiyosa bakiciyada raziydim ama yapmıyorlar en son kalktim suan zaten cocuk tuttuysa tuttu tutmadiysa tutmadı napim. Oglum boguluyodu otesi varmi. Annem ilk gebeligimde 7 ay bakti bana simdi erkek kardesimin çocuğuna bakiyor gelin calisiyor borca girdiler ev aldilar durumları bunlar kadar iyi degil bakici tutamadilar
kendi evlerine geçsinler şart koş isterlerse bi kap yemek yollarlar bu ne ya bu kadar mal mülk varken akşama kadar başını bekliyorlar bu insanlar çok bencil en baştan kışın da kabul etmemeliydin zaten bir ay önce gelmesini de annen kadar içi yanmaz kimsenin her kış gelip gelin hizmet ederken iyiydi

Zaten küçük bir çocuğunuz varken neden tüp bebek tedavisi yaptırdınız diyecektim ki fikir sizden çıkmamış.
Ama neden kayinvalide istiyor diye giriştiniz bu işe. Çok saçma yani. Sağlık açısından da zorlanıyormussuniz zaten normalde.

Eşiniz de ciddi sıkıntılı ve bence asıl sıkıntı onda.
Yatmanız gerekiyorsa, görmezden geleceksiniz bazı şeyleri yapacak birşey yok.

Nereden tutsak elde kalacak bir konu.

Şayet transferiniz gebelikle sonuçlanmazsa bebek işini rafa kaldırmanız en mantıklısı. Evin hali, çocuğun durumu.. safi stres.
Bundan sonra da ben bakarım ben yardım ederim derse bu günleri hatırlatırsınız.
Şu an için de haftalık yemek listesi hazırlasanız? Hem basit hem de sizin ve çocuğunuzun güvenle yiyebileceği türden? Alerjik bebek nedir çok iyi biliyorum. Yazık çocuğa

kendi evlerine geçsinler şart koş isterlerse bi kap yemek yollarlar bu ne ya bu kadar mal mülk varken akşama kadar başını bekliyorlar bu insanlar çok bencil en baştan kışın da kabul etmemeliydin zaten bir ay önce gelmesini de annen kadar içi yanmaz kimsenin her kış gelip gelin hizmet ederken iyiydi
Ben istemedim basta esimle bosanma asamasina gelince mecbur kaldim esimde hic esneme yok anne babasi konusunda diger konularda sikintim yok o yzudrn bosanmadim iyi biri dedim

Back
X