Kaynana kaynana ahhh o kaynanalar

Eski konulariniza baktim da saglik sorunlariniz varmis daha önce. Gecmis olsun öncelikle. Bence kayinvalidenizin kötü niyeti yok. Sizde hassas bir sürecten geciyorsunuz. Bence belli birsey isterseniz önceden söyleyin. Ama kendinizi gaza getirip fazla strese girmeyin. Bu süreci negatif etkiler

Benim kayna da safra ameliyatibolfugum ertesi gun pirasa icine sucuk koymustu. Dedim inafina mi yaptin. Hafif yemek gerekir o zaman dedim. Bazen anlamiyolar. Sen gec kendin yap. Bir dr evde bebek var gal8ba. Ikinci icin mi tup bebek tedavisi oluyosun.
Sucuklu pirasayi ilk defa duydum hayatimda

Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Yine güzide eşler eş gecilmis oklar kv saplanmis

Kizlar zaten cogu gelin kaynananin yasadigi sıkıntıyı yasadim uzun uzun anlatmaya gerek yok klasik oglan pirlanta gelin bakır durumu. Suanki yaşadığım durum kaynanam tup bebek surecimde bana bakmak icin bizde kaliyor kayinpederle yaklasik 1 aydir. Gecen hafta transfer oldum haliyle ilaclardan ötürü gaz kabizlik sorunlarim oluyor. Kaynanama gazsiz kabizlik yapmayan yiyecekelr yap diyorum olmuyo yine kendi istedigi gibi yapiyor. Dun kurutulmuş fasulye bugun taze fasulye yedim. Kendileri kelle paca yedi ben yemem sevmediğimi bilir. Transfer gününden beri benim sevmedigim seyleri pişiriyor kendilei sevip yiyor anliyorum ama bu surecte bana oncelik vermek gerekmezmi. Yemekler hep oglunun sevdigu yemekler birde asla beni dinlemez cocuga sunu yedirme alerji yapiyo derim bisi olmaz yesin yesin büyüsün bunu yapma gaz yapiyo bisi olmaz o gazini çıkarıyor vs vs vs vs. Eşim genelde annesinden taraf olur bisi desem surat bes karis az once yine aynisi oldu ben odaya geldim cocugu yanima aldim bu saatte yatıyorum sinirimden. Yani bu bizi anlamayan bizi bi halt yerine koymayan kaynanalarla biz nasil basa cikacaz
Kaynanadan is beklemeyin,çağırmayın bu sorunlari da yaşamayın

Kız var ya yeni doğum yaptım lohusa kafası bende her gün ağlıyorum bende olan durumda öyle....bazen tahammül edemiyorum....benim kaynana takmış ben her dediğimi yaptırıyormuşum oğluna o da kendi oğlunun huyunu biliyor görsen....o gün diyor kız çocukları şeytan yani böyle denir miiii....amaaannn el kızı diyorlar bizi öz evlat olarak görseler biz bu konumda olmazdıkk

Pardon da tüp bebek tedavi sürecinde niye kaynanan kayınpederin yanında? 5 kez tüp bebek yaptırdım 5.denememde oğlum oldu hiçbirinde kimseyi çağırmadım zaten tedavi süreci regl olduktan sonra 15.gün falan onda da hergün sadece iğne olup kontrollere gidiyorsunuz bakılmanızı gerektiren bir durum yok transferden sonra 10 günlük bir zaman var o sürede de sürekli yemeğinizi başkasının yapması gerekmiyor 3 gün istirahat ve normal yaşam

ayrıca yapıp dolaba koysanız da yeter ve ben hiç özel bişey yemedim oğluma hamile kaldığımda doktorda liste vermedi kabız olmayın yeter gazla alakası yok hem

kaynana kayınpeder size yardıma gelmiş ne güzel yemekleri yapıyor sizi kaldırmıyor hem yaranamıyor benim kaynanam arayıp bişeye ihtiyacın var mı demedi bile bende beklemedim şimdiden bu kadar naz varsa hamile kalınca düşünemiyorum

valla bir kaynana düşmanı olarak
kadın gelmiş size bakmaya yemekte yapıyor her seyide yapiyor çok mu zordasınız bilemiyorum ama ben olsam çağırmazdım evet gelip bakmaya çalışmasi bir iyi niyet ama kendi kafasına göre takılması hoş degil bence kendiniz yapmaya çalışın dışarıdan söyleyin .Bir bu sebepten size çektiriyorsa diyecek bir seyim yok gercekten siz çekmemissiniz sadece şuan çok nazlısiniz gibi geldi
muhtemelen kendi degil esi cagirmistir

Ben size gıcıklık olsun diye sevmediğiniz yemekleri yaptığını sanmıyorum. Ne alaka yani? Eski kadınlar bilindik birkaç yemek yapar geçer oturur. Benim annem de öyledir.
Dogrudur. Ama böyle durumda biraz samimiyeti meselesi, belliki biseyler hissediyor ki buraya yaziyor..

Yolla gitsin sunlari. Negativ enerjie ye hic gerek Yok. esin yineden Baba olmak istiyorsa yeri gelince mutfaginin yolunu bilecek. Anne Baba olmak, aile olmak böyle zamanlar Icin !! Bunu güzelce anlat madem dikkafalisa 😩😩😩

Bir aydır niye berabersiniz bence yemekten daha büyük sıkıntılar var hazır söylersiniz üç gün diğer bir kaç gün eşiniz yapsa yine sorun olmazdı

Yani kendi ailenizden birisi gelmemişken kv'niz bir aydır öyle ya da böyle sizinle ilgileniyorken çok da şansınızı zorlamayın derim, kadın sadecebildiği yemekleri yapıyordur belki. Ayağa kalkmanıza bir saat yemek yapmanıza mani bir sağlıki sorun yoksa girin mutfağa kendinize göre bir yemek pişirin olsun bitsin.
Benim de bir haftaya doğumum olacak inşallah annem gelemiyor, kv baştan beri can atıyordu gelmeye koşa koşa gelecek haftasonu. Eşim çalışıyor sezeryan doğum yapacağım, bir tane de oğlum var, yanımda kimse olmayabilirdi. Sağolsun kalkıp geliyor kv'm, şimdi işini gücünü kendi evini bırakıp gelen birisine surat asmak olur mu mesela? Siz de olabildiğince görmezden gelin ve başka çözümler üretin. Yanınızda size destek olmak için oradalar, yemeği de kendine göre yapıversin napıcaksın

Etrafımda tüp bebekle evlat sahibi olan epey insan var. Hiçbirinde de kimse 1 ay kalmadı. Hatta bilerek kendilerini insanlardan izole ettiler.
Ev işi yapsın yemek yapsın diye kayınvalide çağırılmaz. Kimse çağırılmaz yani. Anneniz hayattaysa o gelseydi madem illa biri gelecekse. Hem gelsin işimi görsün hem de dediğim gibi görsün demek olmuyor.

Kendiniz yapın yemeğinizi bi zahmet bu kadar deliriyorsanız, whipple ameliyatı olmuyosunuz sonuçta

Tüp bebek sürecinde çekirdek ailenizle veya kendi annenizle (sıhhatliyse elbette) olmanız daha uygun olurdu bana kalırsa.
Pozitif olmak gereken zamanlar neticede.
Siz baştan yanlış yapmışsınız, eşinizin düşünmesi gerekirdi. :110:

Sezeryan oldum kayinvalidem tek bir gün bile gelmedi bunun için ona minnettarim. Lahana sarmasi göndermisti ogluyla, yemedim, demek ki bol bol gazim olsun diye yapmiş, şimdi aydinlandim 😬 Kayinvalidenizin yaptigi yemeklere degil de eşiniz varken birine ihtiyaç duyuyor olmaniza odaklanmaniz daha dogru gibi geldi bana.

Back
X