- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Hadi itiraf edelim bazen kaynanalarımıza gereksiz gıcık oluyoruz di mi.Kaynananı düşman olarak görüyorsan yapacak bir şey yok zaten
Kadın ne güzel oğluna sürpriz yapmış size tereyağ veriyor konu başlığı kaynana kaynana çalı gibi kaynana he yavrum heeeKaynanamdan nefret ediyorum, dün eşimin Doğum günüydü, ona ben pasta yapacaktım fakat mesaj atıyor pastaneden alcam onu getir süpriz yapcaz, bende pasta yapmaktan vazgeçtim, akşam gider ayak bana laf soktu, ailem uzakta oturuyor bu haftasonu gelecekler uzun bir aradan sonra, kaynana elimize kendi yemediği çürük çarık şeyleri tutuşturur almıcam desende zorlar, güya iyilik yapıyor, tereyağ tutuşturdu elime, bende anne yenmiyor az koy dedim, nefretle bana dönüp bakalım misafirin gelince ne yapacaksın dedi, sanki market yokmuş gibi o kadar öküzüz veya fakiriz gibi bir avuç tereyağa muhtacız gibi, birşey demedim çıktık gittik, bugün de diyor niye kızdın akşam, bende böyle böyle dedin kırıldım dedim, sana birşey vermem artık senle uğraşmam ne halin varsa gör zaten bana düşman gibi bakıyorsun dedi, o kadının evine gitmek istemiyorum, Ne yüzle bakacaksa yüzüme
Çürük çarık sebzeler verir her gidildiğinde ihtiyacımız olmayan seyleri koyar evinde yenmeyen, dün akşamda tereyağa denk geldi diyorum, gerçekten yenmiyor bizim evdeTereyağ mı çürük çarık şey oluyor?
Az koy diyorum, bizde yenmiyor, onlar daha kalabalık, bana tamam diyeceğine dönüp bakalım ne yapacaksın bunu vermezsem diyor, sanki kıtlık var, misafirler dediği annem babam, çürük çarık sebze veya evinde yetmeyenleri doldurur poşeteNeden istemiyorsunuz verdiklerini. Tereyağı bozuk muydu ?
Muhtaç olduğunuz için vermez ki, annelik duygusuyla veriyordur.
Fakirlikle ne ilgisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?