Kaynana kaynana çalı gibi kaynana

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kaynanamdan nefret ediyorum, dün eşimin Doğum günüydü, ona ben pasta yapacaktım fakat mesaj atıyor pastaneden alcam onu getir süpriz yapcaz, bende pasta yapmaktan vazgeçtim, akşam gider ayak bana laf soktu, ailem uzakta oturuyor bu haftasonu gelecekler uzun bir aradan sonra, kaynana elimize kendi yemediği çürük çarık şeyleri tutuşturur almıcam desende zorlar, güya iyilik yapıyor, tereyağ tutuşturdu elime, bende anne yenmiyor az koy dedim, nefretle bana dönüp bakalım misafirin gelince ne yapacaksın dedi, sanki market yokmuş gibi o kadar öküzüz veya fakiriz gibi bir avuç tereyağa muhtacız gibi, birşey demedim çıktık gittik, bugün de diyor niye kızdın akşam, bende böyle böyle dedin kırıldım dedim, sana birşey vermem artık senle uğraşmam ne halin varsa gör zaten bana düşman gibi bakıyorsun dedi, o kadının evine gitmek istemiyorum, Ne yüzle bakacaksa yüzüme

Yazdim yazdim sildim
Kadinin size tereyagi vermesindeki kotu niyeti bir turlu bulamadim
Biraz sakin olun
Karsinizdaki dusman degil sevdiginiz adami yetistiren insan
Ilgilenmese yine iyi olmaz,her zmn suclu her zmn kotu. Tereyagi vermis, buyuk ihtimalle markettekilerden kat kat lezzetli ve guzel birsey vermis

Curuk carik ne bilmiyorum ama tereyagi almaman hakaret kimse cocugu fakir diye vermiyor ki teyzem kizina ogluna esit olcude koyde herseyi hazirlar gonderir mesela ihtiyaacdan degil dusundugunden hrkesin anasi oyle tursu yapar mesela hryerde var tursu ev gibisi var mi yokkk. Bigun muhtac birakmasin Allah ne diyim buyuklenme.

Kadın ne güzel oğluna sürpriz yapmış size tereyağ veriyor konu başlığı kaynana kaynana çalı gibi kaynana he yavrum heee

Neden istemiyorsunuz verdiklerini. Tereyağı bozuk muydu ?

Muhtaç olduğunuz için vermez ki, annelik duygusuyla veriyordur.

Fakirlikle ne ilgisi var.
Az koy diyorum, bizde yenmiyor, onlar daha kalabalık, bana tamam diyeceğine dönüp bakalım ne yapacaksın bunu vermezsem diyor, sanki kıtlık var, misafirler dediği annem babam, çürük çarık sebze veya evinde yetmeyenleri doldurur poşete

Bende kv den nefret etmiyorum ama sevmiyorum çok net . 3 kuruşun hesabını yapan bir kadın ne yazıkki . Bir sürü olay oldu onun verdiklerini almamam için . Bir kere birisi bunlara limon getirmiş görünceme diyor ki götür evine oda yok evde çok fazla dedi kv de bedava dedi . Sanki para ile almış olsa kızına vermeyecek mi acaba diye düşündüm o an mesela . Biz 750 km uzakta oturuyoruz senede 2 kere izne gidiyoruz . Her seferinde birşey verme meselesinden geriliyorum cidden bu herşeyin hesabını yapması yüzünden birşey getirmek istemiyorum. Ocak ayında bizim eve geldiler 1 hafta kaldılar köşede oturdu ondan zaten birşey beklememiştim. Geçen ay araba alacaktık kv evine gittik 2 gün kaldık geri dönüşte başladı buzluktan mantı koyacağım sulu köfte koyacağım demeye ( geçen sene ramazanda sahur iftar dahil 3 gün sulu köfte yedirdiğini için görmek bile istemiyorum midem bulanıyor ) bende koyma anne bozuşur buzu çözülür dedim dinlemedi koydu zorla . 1 kg domates almış 1 kg salatalık poşete alt tarafa koymuş üstüne de mantıları köfteyi filan . Domatesi salatalığı birde böyle mayalı kötü kokan bir ekmek koymuş . Yolda çıkartıp yiyecekmişiz araban ben nasıl domates yiyim ki tabak yok birşey yok . Yol 12 saat sürdü ve eve geldiğimiz zaman mantılar köfteler çözülmüştü çöpe gitti. Çok istese benim evimde mantı yapardık 750 km uzaktan göndermeye gerek yoktu bana samimi gelmiyor hareketleri . Ona tamah edeceğime kolumu keser yerim diyorum. Güya eşimle anlaştık izine gidince oradan birşey getirmeyeceğiz bana destek verecek ( duyda inanma valla neyse )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…