- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Konu verilen tereyağ değil verliş şekli, az koy cevabıma bakalım bunu vermezsem misafirlerine anne babana ne koyacaksın diye bağırması, zor mu anlamak?Kendi kendinizi kaynananiza karsi doldurmussunuz ne yapsa kadin batacak size. Biz kyananama gittik mi aksam yaptığı yemekten bile koyar bir tas verir evde yersiniz diye. Hicte gocunmam. Bizi dusunuyor bir anne olarak
Verdigi tereyagda ne var? Ogluyla beraber dogumgunu kutlamak istedi diyemi kininiz öfkeniz . Sizde kaynana olunca umarm gelininizde size ayni muamelede bulunur anlarsiniz ozaman
Pahalı olmasını geçtim bulamıyoruz bizTereyağ çok pahalı kız al dondurucuya koyarsın
Arabada nasıl yiyelim tabak filan olmadan yememizi istiyorsa poşetin üst kısmına konur kenardan açıp alabilelim diye tüm poşeti dökmek gerekiyordu bulmak için . Koyulacak şeyler koymuyor ki etli mantıyı koydu ne oldu direk çöpe gitti yazık değil mi o kadar masraf yapılıyor emek veriliyor yapılıyor ama bozuluyor belli bozulacağı . Eşim evde evet birşey koymasın herşey burada var ulaşabiliyoruz sende yapıyorsun zaten diyor annesine hayır diyemiyor eve gelince koyduklarını görüyor bu sefer sinirleniyor çenesin ben dinliyorum. Suyuda evlerine bedava geliyor su ondan koyuyor çıkartıp yıkayalım diye değil yani.İyi ki nefret etmiyormussunuz
Domatesi salatalığı marketten bir buçukluk su alıp yıkayıp yersiniz diye dusunmustur kadın. Tabaksiz yenmiyor mu yani?
Bir de eşinize oradan bir şey getirmeyelim diye diretmek falan, alınmıyor mu acaba hiç? Eşim bana annenden bir şey getirmeyeceğiz bak dese hem kızar hem alinirim. Neyi varmış annemin verdiklerinin de istemiyorsun derim. Ah tahammülsüzlük.
Maşallah upuzun yazmışsınız ben hemen kısa bir anafikir çıkartayım buradanBende kv den nefret etmiyorum ama sevmiyorum çok net . 3 kuruşun hesabını yapan bir kadın ne yazıkki . Bir sürü olay oldu onun verdiklerini almamam için . Bir kere birisi bunlara limon getirmiş görünceme diyor ki götür evine oda yok evde çok fazla dedi kv de bedava dedi . Sanki para ile almış olsa kızına vermeyecek mi acaba diye düşündüm o an mesela . Biz 750 km uzakta oturuyoruz senede 2 kere izne gidiyoruz . Her seferinde birşey verme meselesinden geriliyorum cidden bu herşeyin hesabını yapması yüzünden birşey getirmek istemiyorum. Ocak ayında bizim eve geldiler 1 hafta kaldılar köşede oturdu ondan zaten birşey beklememiştim. Geçen ay araba alacaktık kv evine gittik 2 gün kaldık geri dönüşte başladı buzluktan mantı koyacağım sulu köfte koyacağım demeye ( geçen sene ramazanda sahur iftar dahil 3 gün sulu köfte yedirdiğini için görmek bile istemiyorum midem bulanıyor ) bende koyma anne bozuşur buzu çözülür dedim dinlemedi koydu zorla . 1 kg domates almış 1 kg salatalık poşete alt tarafa koymuş üstüne de mantıları köfteyi filan . Domatesi salatalığı birde böyle mayalı kötü kokan bir ekmek koymuş . Yolda çıkartıp yiyecekmişizaraban ben nasıl domates yiyim ki tabak yok birşey yok . Yol 12 saat sürdü ve eve geldiğimiz zaman mantılar köfteler çözülmüştü çöpe gitti. Çok istese benim evimde mantı yapardık 750 km uzaktan göndermeye gerek yoktu bana samimi gelmiyor hareketleri . Ona tamah edeceğime kolumu keser yerim diyorum. Güya eşimle anlaştık izine gidince oradan birşey getirmeyeceğiz bana destek verecek ( duyda inanma valla neyse )
Aynen öyle eritiyoruz yarısı ayran mehPahalı olmasını geçtim bulamıyoruz biz
Çevir kazı yanmasin. Konuda bagirdi diye bir cumle yok. Tepki gelince kaynanaya suc yüklemeye kalkismayin. siz zaten belliki kadina aksamdan beri gıcık gitmis terslenmissiniz. Ki kadin bana nefretle bakiyorsun demis. Az değilsiniz. Kendi anneniz çürük elma verse seve seve yersiniz.Konu verilen tereyağ değil verliş şekli, az koy cevabıma bakalım bunu vermezsem misafirlerine anne babana ne koyacaksın diye bağırması, zor mu anlamak?
Evet yaranmıyor demekki yapmasın istemiyoruz diyoruz neden anlamıyorMaşallah upuzun yazmışsınız ben hemen kısa bir anafikir çıkartayım buradan
"Bize iyilik yaranmiyor."nokta
Bizim burda 6040 lira ayol el kadar tereyağı
Kaynanamdan nefret ediyorum, dün eşimin Doğum günüydü, ona ben pasta yapacaktım fakat mesaj atıyor pastaneden alcam onu getir süpriz yapcaz, bende pasta yapmaktan vazgeçtim, akşam gider ayak bana laf soktu, ailem uzakta oturuyor bu haftasonu gelecekler uzun bir aradan sonra, kaynana elimize kendi yemediği çürük çarık şeyleri tutuşturur almıcam desende zorlar, güya iyilik yapıyor, tereyağ tutuşturdu elime, bende anne yenmiyor az koy dedim, nefretle bana dönüp bakalım misafirin gelince ne yapacaksın dedi, sanki market yokmuş gibi o kadar öküzüz veya fakiriz gibi bir avuç tereyağa muhtacız gibi, birşey demedim çıktık gittik, bugün de diyor niye kızdın akşam, bende böyle böyle dedin kırıldım dedim, sana birşey vermem artık senle uğraşmam ne halin varsa gör zaten bana düşman gibi bakıyorsun dedi, o kadının evine gitmek istemiyorum, Ne yüzle bakacaksa yüzüme
Vay foseptik çukurlarında yaşayan gara davşanlar musallat olaydı da bunları görmeyeydi... Böyle bir dert yarebbim sen sabır, dayanma gücü ver. Nasıl yapabiliyorlar bunu İdrak ya? Bir anne... Evladına, evladının eşine bunu nasıl yapar????!!
Olsun Allah biliyor;-)Evet yaranmıyor demekki yapmasın istemiyoruz diyoruz neden anlamıyor
Koydukları yolda bozuluyor çöpe gidiyor günahına girmek zorunda mıyımOlsun Allah biliyor;-)
Yuhhhh yaaaa!!!!Arabada nasıl yiyelim tabak filan olmadan yememizi istiyorsa poşetin üst kısmına konur kenardan açıp alabilelim diye tüm poşeti dökmek gerekiyordu bulmak için . Koyulacak şeyler koymuyor ki etli mantıyı koydu ne oldu direk çöpe gitti yazık değil mi o kadar masraf yapılıyor emek veriliyor yapılıyor ama bozuluyor belli bozulacağı . Eşim evde evet birşey koymasın herşey burada var ulaşabiliyoruz sende yapıyorsun zaten diyor annesine hayır diyemiyor eve gelince koyduklarını görüyor bu sefer sinirleniyor çenesin ben dinliyorum. Suyuda evlerine bedava geliyor su ondan koyuyor çıkartıp yıkayalım diye değil yani.
Yahu ha bedava ha parayla alınmış, düşünüp vermiş işte ne var? Yani suya bile laf edeni de ilk kez burada gördüm.Arabada nasıl yiyelim tabak filan olmadan yememizi istiyorsa poşetin üst kısmına konur kenardan açıp alabilelim diye tüm poşeti dökmek gerekiyordu bulmak için . Koyulacak şeyler koymuyor ki etli mantıyı koydu ne oldu direk çöpe gitti yazık değil mi o kadar masraf yapılıyor emek veriliyor yapılıyor ama bozuluyor belli bozulacağı . Eşim evde evet birşey koymasın herşey burada var ulaşabiliyoruz sende yapıyorsun zaten diyor annesine hayır diyemiyor eve gelince koyduklarını görüyor bu sefer sinirleniyor çenesin ben dinliyorum. Suyuda evlerine bedava geliyor su ondan koyuyor çıkartıp yıkayalım diye değil yani.
Olay o değil birikiyor birşeyler böyle böyle istemiyor insan konu sahibinde yaşadığı o bence büyük harflerle de yazmayın şikayet butonuna bastım bileğiniz olsun . Ayrıca koyduğunu söylemedi bende görmedim eve gelince gördükYahu ha bedava ha parayla alınmış, düşünüp vermiş işte ne var? Yani suya bile laf edeni de ilk kez burada gördüm.
Araba durmadan gidiyor herhalde, kenara çekip alttan çıkarmak mümkün değil sanırım salatalığı domatesi? Ya da "Anne dur üste koyalım hatta yıkayıp koyalım ki rahat yeriz." demek de mümkün değil?
Ben bir kez daha anladım ki İNSANİN GEÇİNMEYE GÖNLÜ YOKSA, BAG BAHÇE DE BAĞIŞLANSA GOZUNE GÖRÜNMÜYOR.
Kaynanaya suç yüklememi, neler yaptığını eski konularımı okuyanlar bilir, kendisinin yaptıklarını yazmaya kalksam dağ olur, ama yazayım:Çevir kazı yanmasin. Konuda bagirdi diye bir cumle yok. Tepki gelince kaynanaya suc yüklemeye kalkismayin. siz zaten belliki kadina aksamdan beri gıcık gitmis terslenmissiniz. Ki kadin bana nefretle bakiyorsun demis. Az değilsiniz. Kendi anneniz çürük elma verse seve seve yersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?