- 21 Nisan 2018
- 8.217
- 30.272
- 548
- 36
- Konu Sahibi Oglak kizi
Gelini.Kaynanadaki problem tam olarak nedir çözebilen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelini.Kaynanadaki problem tam olarak nedir çözebilen var mı?
Hanımefendi, bizde yenmiyor az koy diyorum, o kaşlarını çatıyor bakalım bunu vermezsem ne yapacaksın diyor misafirlierine ne koyacaksın diyor, sanki market yokmuş gibi fakirmişiz gibi alamayacağız gibi o vermezse bir parça tereyağını oturup ağlayacağım gibi ne yapacaksın bakalım diye bana bağarıyor, yani verdim bak tek kelime etme diyor başa kakıyor, misafir dediği de annem ve babam, kendisi ise gelir evimde eşyaların yerini değişir, halılarım olduğu halde halı aldı keyfine göre benim seçmediğim, oğlunun altınlarını aldı asla almayız dendiği halde, hala diyor allah kv sabır versin seninkine versin asıl.Allah kayınvalidenize sabır versin. Kadın sizi düşünüyor siz muhtaç mıyız diyorsunuz size iyilik yapmakta kabahat olmuş. Nefret etme sebebinizi gerçekten anlamadım, siz kaynana görmemişsiniz. Yazdıklarınızda yanlış veya nefret edilesi hiçbir şey yok
Başkalarına verdiğim cevapları oku, ne anlatıyorsun sen, ses tonunu ifadelerini ben yaşadım yok vermişmiş almamışmışım aptal değiliz bu konudan konu açalımSorun kaynanada değil sizde.
Arayıp söylerdiniz 2 gün önce anne ben pasta yapıcam siz gelin evde hep birlikte kutlayalım diye. Ama kendi içinizde plan yapıyorsunuz ailenin haberi yok sonra kaynana çalı oluyor sizin gibiler yüzünden kaynana savunucusu oldum bu kk da öff
Kadın misafirin gelecek ne yapacaksın lazım olur diye diyor artık nasıl baktıysanız kadın sonrasında yine aramış.
Ayy valla şu kkda kayınvalideleri haklı çıkaracak ne çok konu açılıyor anlamadım.
Biri çocuklarına baktırır bayramda el öpmez, birine tereyağı gelir verme der.
Hey dostum sizin sorununuz ne
Kv erzak ihtiyacımızı oğlunun sevdijlerine göre karşılama hevesiyle ilgili bir konu da ben açmıştım ne nankörlüğüm kalmıştı ne kıymet bilmeLiğim.ey Kaynana bırak evin kadını kimse o düşünsün bunları. Sana ne oluyor anlamıyorumSorun kaynanada değil sizde.
Arayıp söylerdiniz 2 gün önce anne ben pasta yapıcam siz gelin evde hep birlikte kutlayalım diye. Ama kendi içinizde plan yapıyorsunuz ailenin haberi yok sonra kaynana çalı oluyor sizin gibiler yüzünden kaynana savunucusu oldum bu kk da öff
Kadın misafirin gelecek ne yapacaksın lazım olur diye diyor artık nasıl baktıysanız kadın sonrasında yine aramış.
Ayy valla şu kkda kayınvalideleri haklı çıkaracak ne çok konu açılıyor anlamadım.
Biri çocuklarına baktırır bayramda el öpmez, birine tereyağı gelir verme der.
Hey dostum sizin sorununuz ne
Hanımefendi, bizde yenmiyor az koy diyorum, o kaşlarını çatıyor bakalım bunu vermezsem ne yapacaksın diyor misafirlierine ne koyacaksın diyor, sanki market yokmuş gibi fakirmişiz gibi alamayacağız gibi o vermezse bir parça tereyağını oturup ağlayacağım gibi ne yapacaksın bakalım diye bana bağarıyor, yani verdim bak tek kelime etme diyor başa kakıyor, misafir dediği de annem ve babam, kendisi ise gelir evimde eşyaların yerini değişir, halılarım olduğu halde halı aldı keyfine göre benim seçmediğim, oğlunun altınlarını aldı asla almayız dendiği halde, hala diyor allah kv sabır versin seninkine versin asıl.
Asıl sen ne anlatıyorsun, terbiyesizlik yapacaksan kkda işin ne, aptallık değil seninki tam şark kurnazlığı. Ama hep ayağına dolaşıyor bir türlü yırtamadın bu üslupla kv çok haklı.Başkalarına verdiğim cevapları oku, ne anlatıyorsun sen, ses tonunu ifadelerini ben yaşadım yok vermişmiş almamışmışım aptal değiliz bu konudan konu açalım
Doğurduğu oğlunun doğum gününü mü kutlamak istemiş hadsiz? Şu kaynanalar ne zaman anlayacak nikahtan sonra kullanım hakkının geline geçtiğini. Bir de pasta almış size sormadan etmeden. Doğum günü bu yani tabi ki eşiyle kutlayacak. Evlilik yıldönümü olsa gelsin kutlasın ama doğurduğu günü kutlamak ne demek.
Bir de tereyağı vermiş hay..... lu ...an!!!!1111!!!!!111!!!!!
İyi ki nefret etmiyormussunuzDomatesi salatalığı birde böyle mayalı kötü kokan bir ekmek koymuş . Yolda çıkartıp yiyecekmişizaraban ben nasıl domates yiyim ki tabak yok birşey yok . Ona tamah edeceğime kolumu keser yerim diyorum. Güya eşimle anlaştık izine gidince oradan birşey getirmeyeceğiz bana destek verecek ( duyda inanma valla neyse )
Konu tereyağı verilmesi değil, verirken gösterilen tavır, bizde yenmiyor az koy siz daha kalabalıksınız cevabıma kaşlarını çatıp bakalım misafirlerine ne koyacaksın diyor, misafir dediği annem babam, yani onun verdiği lokma olmasa oturup ağlayacağım gibi, tamam kızım veya eve gelin olur demiyor, ayrıca geçmişte yaptıkları var nefret o yüzdenBir de tereyağı vermiş hay..... lu ...an!!!!1111!!!!!111!!!!!
Tereyağı ya inanabiliyor musun? Hakaret kabul ederim ben bunu. Halbuki kapya biber verse böyle olmayacak. Kilosu onaltı TL. Rakamla 16. Kırmızı biber. 16.