- Konu Sahibi Oglak kizi
Kaynana senden nefret etmiyorsa sen hiç etme be arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah o marketleri kahretsin insallah.Memleketten getiriyoruz özel. Marketler uçmuş![]()
Valla bilemiyorum kuzu , ben hergun evdeki tum bireyleri yikiyorum
Genelde eve girince klimayi aciyoruz , esim klima altinda mayisir kalir , onu bile durte durte kaldirir sokarim dusa
Su ve sabun , baskasina hic gerek yok
Offf ya bu yorumu okumamalıydımAy valla kaynanam bize iki tane beş kiloluk yoğurt kovasıyla kavurma verdi. Oooooh afiyetlede yedik. Annem babam geldi misafirliğe onlarda yedi. Olmadığı için değil anne yüreği dayanamadığı için veriyor. Gerçekten bozuk,küflü vs değilse alınganlık yapmyın derşm.
Sizin dediğinizi dikkate almaması mı sorun?Az koy diyorum, bizde yenmiyor, onlar daha kalabalık, bana tamam diyeceğine dönüp bakalım ne yapacaksın bunu vermezsem diyor, sanki kıtlık var, misafirler dediği annem babam, çürük çarık sebze veya evinde yetmeyenleri doldurur poşete
Valla benim kaynana da durumu olduğu halde butun dügün borcunu bize kaktırdıktan sonra her gittiğimizde verdiği bi tencere yemeğe bizi düşünüyor diyemiyorum. Samimiyet önemli.Kendi kendinizi kaynananiza karsi doldurmussunuz ne yapsa kadin batacak size. Biz kyananama gittik mi aksam yaptığı yemekten bile koyar bir tas verir evde yersiniz diye. Hicte gocunmam. Bizi dusunuyor bir anne olarak
Verdigi tereyagda ne var? Ogluyla beraber dogumgunu kutlamak istedi diyemi kininiz öfkeniz . Sizde kaynana olunca umarm gelininizde size ayni muamelede bulunur anlarsiniz ozaman
Düğün kimin düğünü?Valla benim kaynana da durumu olduğu halde butun dügün borcunu bize kaktırdıktan sonra her gittiğimizde verdiği bi tencere yemeğe bizi düşünüyor diyemiyorum. Samimiyet önemli.
Bizim düğünümüzDüğün kimin düğünü?
Başkasına verilse yada çöpe atılsa adı almış oluyor ve işe yaramıyor boşuna bir yiyecek çöpe gitmiş oluyor kendimden biliyorumSizin dediğinizi dikkate almaması mı sorun?
Yani alıp (eğer yemiyorsanız) birine verseniz olmaz mı?
Yoksa evde size onu (kv.yi) hatırlatacak bir parça tereyağı dahi istemiyor olmanız mı?
Gönlünüzün derinlerine inip karar verin, nedir nefretinizin kaynağı? İlk ne zaman böyle şeyler hissetmeye başladınız?
Sonra değerlendirin tekrar duygularınızı?
Allah sabır versin...!
Her anne kayınvalide çocuğuna bişey vermek ister verirde bunun sizi hor görmesiyle alakası yoktur sizin kalitesiz çürük çarık dediğiniz onun gözünde kıymetli şeylerdir kayınvalide de bana verir ikiletmem alırım beğenirsem yerim beğenmezsem atarım çöpe maksat kalbi kırılmasın..ne yüzle bakacak yüzüme lafıda ağır bi hitap şekli gibi geldi bana burada birsürü kv sorunları var büyü yapan iftira atan dedikodu yapan oğlunu yönlendiren kıskançlık yapan daha neler neler şu aşamada Sizinki melek sayılırKaynanamdan nefret ediyorum, dün eşimin Doğum günüydü, ona ben pasta yapacaktım fakat mesaj atıyor pastaneden alcam onu getir süpriz yapcaz, bende pasta yapmaktan vazgeçtim, akşam gider ayak bana laf soktu, ailem uzakta oturuyor bu haftasonu gelecekler uzun bir aradan sonra, kaynana elimize kendi yemediği çürük çarık şeyleri tutuşturur almıcam desende zorlar, güya iyilik yapıyor, tereyağ tutuşturdu elime, bende anne yenmiyor az koy dedim, nefretle bana dönüp bakalım misafirin gelince ne yapacaksın dedi, sanki market yokmuş gibi o kadar öküzüz veya fakiriz gibi bir avuç tereyağa muhtacız gibi, birşey demedim çıktık gittik, bugün de diyor niye kızdın akşam, bende böyle böyle dedin kırıldım dedim, sana birşey vermem artık senle uğraşmam ne halin varsa gör zaten bana düşman gibi bakıyorsun dedi, o kadının evine gitmek istemiyorum, Ne yüzle bakacaksa yüzüme
aynen katılıyorum. bu kadar sinir olmaya gerektırecek duurm yok hatta hiç yok..Amannn biraz rol yapmayı öğrensenize.
Siz diyeceksiniz ki 'ah anneciğim Allah razı olsun çok düşüncelisin oğluna bunla yumurta yaparım diyeceksiniz.
Sonra çıkınca çöpe atacaksınız ya da kullanacaksınız.
Bu kadar basit. Hayatı zorlaştırmayın.
Aynen valla ben olsam kullanırım şöööyle güzel bir yumurtaya pilava ete oh misaynen katılıyorum. bu kadar sinir olmaya gerektırecek duurm yok hatta hiç yok..