Resmen hırsızlık yapmışlar. Allah korkuları yok mu ya nasıl girebiliyorlar bunjn vebaline?Maalesef canım.. Şimdide kira parasını yiyorlar.. Bizde ev peşinatı biriktirmek için uğraşıyoruz..
Ama hakkımı helal etmiyorum bu konuda.. Zaten kaynanama ne saygım nede sevgim var.. Sırf eşimin hatırı için seneden seneye yanlarına gidiyoruz.. Ama ben en çok eşime kızıyorum.. Eşimin saflığından yararlandılar.. Ama gerçek yüzlerini de görmüş oldu..
o bizim iyiliğimizi istiyormuş ilçeden il merkezi uzak ta oralara götürmeyin çalınır falanmış kendi evine de hırsız girdi dedim o zaman da işte hırsız her yerde diyoKaynanaya bak kaynanaya
alacaksın tabi bu konuda ona hesap mı vermek gerekiyormuş birde senin altınların
ister alırsın ister satarsın o ne diye karışıyor
%99 da erkek tarafi yapiyor..bırak konuşsun..
sen al altınlarını git evine...
"heee çok biliyorum..bizim olan bizde kalsın.." deseydin...
ne altınmış arkadaş her düğünden sonra illa olacak bi altın kavgası..
eşim bana baştan sona hak veriyor
o bizim iyiliğimizi istiyormuş ilçeden il merkezi uzak ta oralara götürmeyin çalınır falanmış kendi evine de hırsız girdi dedim o zaman da işte hırsız her yerde diyo
Kayınvalidenizin altınlarla ilgili farklı planları olabilir.. Bu kadar büyük aşırı ve sert tepki göstermesinden belli..
Hiç olmadı bozdur altınlarını altın hesabına yatır.. Ama muhakkak altınları al kayınvalidenden.. Bizde düğün de altınları kayınvalideye emanet ettik.. Balayına gittik.. Sonrasında da altınları almak istediğim de alamadım altınları, yok gurbet ellerdesiniz altınlar çalınır dedi kayınvalide, eşim de onayladı.. Sonrasında da hiç alamadım, vermedi altınlarımı.. Sonrasında da kendilerine yeni ev aldılar.. Biz kirada yaşıyoruz.. Bu konuda onlara hakkımı helal etmiyorum..
kendi hakları olduğunu düşünüyolar galiba...%99 da erkek tarafi yapiyor..
Bir de hep masraf adı altında istiyolarlar. Sanki kız tarafı masraf yapmıyor.%99 da erkek tarafi yapiyor..
ben de böyle düşünüyorum eşime dedim zaten artık sen de ben demeden anladın zaten diye evet haklısın diyor kendini kimseye ezdirme ben de ezdirmem diyorEşin sana hak veriyorsa, sende kırgınlığını sürdür. Yüz göz olma, samimi olma kv ile. Tavrını koy ki bir daha böyle bir şeye kalkışmasınlar, senden çekinceleri olsun. Zaten altınlar sizin, ne demeye onlarda dursun ki? Hırsız altınlarınızı da çalabilirdi o zaman ne yapacaktınız? Eşiniz ailesini çok iyi tanıyor demekki yoksa erkekler ailelerini çoookkk zor toz kondurur.
onun evi ya daha güvenliBankaya koymuşsunuz işte daha önce hırsız giren evi bankadan daha mı güvenliymiş yani.
sizin rızanız olmadan altınlarınızla ev aldılar, bu dünyayı düşünmüyorlarda, öbür dünya da nasıl hesap vericekler, yüzleri kızarmadı mı size karşı? siz birebir istediniz mi?Kayınvalidenizin altınlarla ilgili farklı planları olabilir.. Bu kadar büyük aşırı ve sert tepki göstermesinden belli..
Hiç olmadı bozdur altınlarını altın hesabına yatır.. Ama muhakkak altınları al kayınvalidenden.. Bizde düğün de altınları kayınvalideye emanet ettik.. Balayına gittik.. Sonrasında da altınları almak istediğim de alamadım altınları, yok gurbet ellerdesiniz altınlar çalınır dedi kayınvalide, eşim de onayladı.. Sonrasında da hiç alamadım, vermedi altınlarımı.. Sonrasında da kendilerine yeni ev aldılar.. Biz kirada yaşıyoruz.. Bu konuda onlara hakkımı helal etmiyorum..
Inanmiyorum ya. E peki siz o gundn sonra sormadiniz mi noldu bizim altinlar diye. Esiniz gordu mu gercekten onlarin gercek yuzunu.. Ne anne babalar var . Ismi anne baba sifatlari baska bi si. Yazik..Maalesef canım.. Şimdide kira parasını yiyorlar.. Bizde ev peşinatı biriktirmek için uğraşıyoruz..
Ama hakkımı helal etmiyorum bu konuda.. Zaten kaynanama ne saygım nede sevgim var.. Sırf eşimin hatırı için seneden seneye yanlarına gidiyoruz.. Ama ben en çok eşime kızıyorum.. Eşimin saflığından yararlandılar.. Ama gerçek yüzlerini de görmüş oldu..
onu asla diyemez düğünde 5 kuruş bile almadık ailelerden düğünü eşimle ikimiz yaptıkBir de hep masraf adı altında istiyolarlar. Sanki kız tarafı masraf yapmıyor.
kendilerini nerelerde gorduklerini dusun iste.. kizin ailesi aynisini soylese kiyamet kopar.. erkek ailesi ya bunlar, hersey haklari..Bir de hep masraf adı altında istiyolarlar. Sanki kız tarafı masraf yapmıyor.
ben de böyle düşünüyorum eşime dedim zaten artık sen de ben demeden anladın zaten diye evet haklısın diyor kendini kimseye ezdirme ben de ezdirmem diyor
aldım valla ama sadece inat yaptım aldım gıcıklık değil mi :)aldin mi altinlarini?
kiz kanunen bile takilan ne varsa kadinin, isterse hepsini erkek tarafi taksin..
boyle adamlar da var demek ki, tebrikler.. adina cok sevindim..Eşim zaten evden çıkmadan dedi anne seni kırmak istemiyorum ama haddin olmayan şeylere karışma biz çocuk değiliz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?