iste bunlar hep yonetme sevdasi.. kompleksli, hayatta bi halt olamamislar, egolarini gelin uzerinde tatmin ediyorlar.. bi bakin cevrenize, gelinine eziyet eden kadinlarin hangi biri 'gercekten' beyin ve kalp olarak, manevi olarak egitilmis, asil ve hanim kadinlar? hepsi de komplekslinin, cirkefin, gorgusuzun onde gideni..kendi hakları olduğunu düşünüyolar galiba...
yada hani harcamalarını kontrol altında tutmak için olabilir...
bilemedim...
ben evlenmeden önce eşime dedim canm ben sana dahi kendimi ezdirmem haksız yere dedim huyumu biliyordu yani yoksa ki kadınları hep ezmeye alışmış bi topluluk oluşuyor gerideboyle adamlar da var demek ki, tebrikler.. adina cok sevindim..
benim eski esim olsa beni ve ailemi bin suclu eder, anasini pohpohlar, bi de biz sanki malina kastetmisiz gibi cephe alirdi.. ki yapti..
o esinin karakteriyle ilgili canim.. sen ne soylersen soyle, adamda kisilik bozuklugu varsa, hic bi anlam ifade etmez, tamam der yine yapar.. biz de evlenirken 'beni doya doya ezebilirsiniz' demedik yaniben evlenmeden önce eşime dedim canm ben sana dahi kendimi ezdirmem haksız yere dedim huyumu biliyordu yani yoksa ki kadınları hep ezmeye alışmış bi topluluk oluşuyor geride
yok unutmam asla ben biraz inat ederim inanmadığım seylerde artık gerçekten de o dinsizse ben de imansız olurumNe güzel işte, onlarda hadlerini bilsinler. Zaman geçince de olanları unutma. Dinsizin hakkından imansız geliyor. Hep mesafeli ol. Gerekirse altınlarını bozdur kendi hesabına yatır.
doğru söylüyosun canm yok öyle dememişsinizdir tabi ben de demek istemedim onu yanlış anlamayın ben sadece başta ona dedim biliyo huyumu yani onu demek istedim kaynanam cadı olursa ben de süpürgeme atlarım tepesine konarımo esinin karakteriyle ilgili canim.. sen ne soylersen soyle, adamda kisilik bozuklugu varsa, hic bi anlam ifade etmez, tamam der yine yapar.. biz de evlenirken 'beni doya doya ezebilirsiniz' demedik yani
eşin objektif ve akilli biri bence.. cogu ailesinin haksizligini bile bile eziyo esini.. yasadik ve cok duyduk.. bence sen artik kapat konuyu, esine bsy deme.. dirdirci kadin pozisyonuna dusme.. sonucta annesidir, uzatan sen olma.. bi de kaynanaya saygiyi bozma ama kanka da olma..doğru söylüyosun canm yok öyle dememişsinizdir tabi ben de demek istemedim onu yanlış anlamayın ben sadece başta ona dedim biliyo huyumu yani onu demek istedim kaynanam cadı olursa ben de süpürgeme atlarım tepesine konarım
eşimle hiç olmamış gibi devam ediyorum zaten ama içimde kaynanama kızgınlık var saygımı bozmam elimden geleni yaparım ama misafir gibi olacağım artık bunu anladım gerçekten teşekkürler bu arada :)eşin objektif ve akilli biri bence.. cogu ailesinin haksizligini bile bile eziyo esini.. yasadik ve cok duyduk.. bence sen artik kapat konuyu, esine bsy deme.. dirdirci kadin pozisyonuna dusme.. sonucta annesidir, uzatan sen olma.. bi de kaynanaya saygiyi bozma ama kanka da olma..
Bilemiyorum ki.. Hala çözebilmiş değilim. Allah korkuları olsaydı, zaten bu durumda olmazdık..Resmen hırsızlık yapmışlar. Allah korkuları yok mu ya nasıl girebiliyorlar bunjn vebaline?
Zaten ben bu konu geçince her zaman söylüyorum.. Hakkımı helal etmediğimi.. Zaten eşimin ailesinin benim için hiçbir ifade etmiyor.. Zaten kayınvalidemi de sevmiyorum..Eşine de söyle altın hakkımı helal etmiyorum kimseye de. Gelinin altınlarını almak çok büyük vebal. Çok kinlendim kv.nize. Sonra da gelin kv yi sevmiyor olur. İşte bu yüzden.
ben de ailemden uzağım canım anlıyorum seni insana zor geliyo ben sevrdim kaynanamı ama şimdi soğudum asla da ısınmamCanim yazini gördüm üzüldüm bosver allaha havale et bizim dugunde kaynanam 500 liralık altinimi aldı borç olarak güya simdi hic bahsi geçmiyor 500 lira nakit aldı araba kiraladık diye 150 lira davul parası ve biz esimle herşeyi kendimiz yaptık ben ağlayarak calistigimi biliyorum borç ödemekten peki o napti gitti evinin banyosunu yaptırdı hazır nakit parayla önden vererek simdi biz hala sıkışıyoruz o rahatlık icinde sinir oluyorum hic sevmiyorum ölse gözümden 1 damla yas gelmez hakkimida helal etmiyorum obur tarafta alacagim olsun hic kimse annemizin yerini tutmuyor kızlar uzaktayim ailemden o kadar çok üzülüyorum ki hergun ağlıyorum allah yardımcımız olsun cumlemizin
evet ona göre elin kızıyım o zaman elin kızına hiç laf söylemesin oğlunu kıskanıyorlar kaynannalar başka yerlerden karışmaya çalışıyorlarayy nekadar ayıp ya..kayınvalideni niye bağlıyor bukadar altınlar??ama keşke sen bişe demeseydinde eşin söyleseydi..bırak onlar tartışsınlar..onlar barışır ama sen elsin malesef...
o zamana kadar oğluna kim bakmış kim yemek yapmış acaba boşanmadan önce lafa bak ya kadındaBu altın meraklısı kaynanaları altinla boğacaksın..
Biz eski eşimle boşanmaya karar verdiğimizde hiçbirşey istemedim bizim altınlar da kaynanadaydı.. Ailemin taktıklarını verin başka birşey istemiyorum dedim, benim kaynanacık 'o kadar yıl yedin içtin oğlumun malını ona say' dedi..
öyle deyince bende şarteller attı davayı tazminatlı açtım neredeyse herşeyini aldım... Kaynana çatladı tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?