Kaynana kocamı arıyor karın beni arasın bak bakk

Benim anlayamadığım tek birşey var ''hem hamileyim hem çalışıyorum'' bunu bi çok konu da da gördüm, anlam veremiyorum arkadaş kadınlar ayakları üstünde durmalı kazançları olmalı diyoruz, sonra a bak hem hamileyim hem çalışıyorum diyoruz! kaynana için çalışmıyorsunuz ki eviniz yuvanız için çalışıyorsunuz,silah mı dayıyorlar? ev alınıyor kredisi var tek maaş yetmiyor çalışıyorsunuz kendi eviniz için yani, köy yerinde yaşayanlar napsın karınları burunlarında hem evi idare edip hem tarlaya bahçeye gidip çalışıyorlar, birtaneside demiyor ki ben hamileyim çalışıyorum da ama kaynanam bi kere olsun yemeğimi yapmadı falan??
benim iş yerimde ki ağır bir iş emin olun ikizlere hamile bir arkadaş var ,o ağır boya kokuları içinde çalışıyor akşam gidiyor yemeğini yapıyor, temizliğini yapıyor,sordum sana yardım edicek kimse yokmu evde diye, neden ki dedi,e dedim hamilesin çalışıyorsun da!
Kız yüzüme baktı ,hamilelik allahın lütfu kimse için gebe kalmadım,e borcumuz var çalışmalıyım,olmasa da çalışırdım, neden yardım bekliyim ki dedi,gayet mantıklı geldi,ayrıca sizin konunuzda görümceniz için saçaklı kayınpederiniz için o adam demeniz, bana pek hoş gelmedi,İnsanları sevmiyor olabilirsin ama eşinin hatrıda mı yok? eşinizde özür dilemiş !! böyle mi olmak lazım acaba,

Natlus hamile halinle ilgi ve destek beklemekte haklısın aslında ,bazı örnek aileler var gerçekten ilgili ve alakalı bende gıpta ediyorum ama olmayınca olmuyor yapı meselesi o zamanda beklentilerini düşük tutup yine de eşinin hatrına saygı göstersen ,diğer konunada yorum yapmıştım oradada eşim benim arkamda demiştin ama ne kadar arkanda olursa olsun eşler ailelerine pek toz kondurmak istemez en azından böyle düşün ,sevgiler.....

4 yıldır evlıyım beceremedım bunu olmuyor yanındada yasansa kabul etmıyor annesını hatalı olabılecegıne ınanmıyor kadın kufur edıyor ben agzımı acmadıgım halde esım susup sırtını sıvazlıyor... Bır hayal edın bu durumda bıle annem haklı o buyuk soyler dıyen bır ese sahıbım o yanımızda yokken bana yaptıklarını dıle bıle getırmıyorum artık yalancı durumuna getırıyo benı gozunde annesı bı melek asla hata ve yanlıs yapmaz bu esımde o kadar cok allaha sıgınıyorum kı bana yardım et dıye cok caresızım ınsallah bır gun anlar ben cok yıprandım susmaktan tavız vermekten vs... ozunde karı koca bı sorunumuz yok ama annesı hayatımıza mudehale ettıgınde olay kopuyor :ssz:

Böyle bir durumda canım kendi aileni örnek vericeksin eşine düzgün uygun bi dille.. Benim ailem sana böyle davranıyomu diye anlayana kadar bıkmadan usanmadan gerekirse annesini eşinin yanında size böyle konuşmaması gerektiğini söyleyerek bozucaksın:34:

Böyle bir durumda canım kendi aileni örnek vericeksin eşine düzgün uygun bi dille.. Benim ailem sana böyle davranıyomu diye anlayana kadar bıkmadan usanmadan gerekirse annesini eşinin yanında size böyle konuşmaması gerektiğini söyleyerek bozucaksın:34:

natluss ozur dılerım arkadasım konunu kendı konuma dondurdum gıbı afedersın:26:

Natlus inan bisey bekleme kendi ailen gibi olmuyorrrr.gecen hafta bugun kv aradi haftaya bugun burdasiniz diyor dedim oglun calisiyor banane devlet tatil etti diyor dedim biz ozeliz olsun geliceksiniz diyor:(ama dusunmuyor bu kiz 22 haftalik hamile ilk 3 ay yurumedi bile ne kanamalar yasadi yol a dayanacak mi?surekli benim kizim dogum a 15 gun kalaya kadar calisti deyip duruyor bende demeyi bilirim herkesin bunyesi farkli inan susuyorum rabbim buyuktur diyorum.ustelikte 4 yasinda dunyanin en huysuz kizina sahibim yolda anamizi aglaticak.ama gidicez mecbur onun dedigi gun degilde yarin gidicez orda dinlenicem mi asla surekli ayakta.inan canim bisey bekleme bekledikce senden gidiyor hersey....

Valla benim ailemde "damat nerde, hiç aramıyor sormuyor" dediği zaman: kocam surat asıyor.

böyle davranmaya devam edin eşinizi de yakında kendinize düşman edersiniz.

Aslında natlus varya kımbılır kaçtane gelin kaynanasına seningibi saydırmak istemiştirde içinde kalmıştır biliyonmu:9:

Son düzenleme:
Aslında natlus varya kımbılır kaçtane gelin kaynanasına seningibi saydırmak istemiştirde içinde kalmıştır biliyonmu:9:
herkes bılıyo konusmayı kımse bılmedıgınden susmuyo ama sonrası karsılıklı saygı bıtınce ne kalıyo evlılıkte? susanlar bundan susuyo:ssz:

içindeki öfkeyi,kini yok edemediğin süreece eşinin ailesi ağzıyla kuş tutsa,yaranamazlar.. onlarla ilgili başta neler yaşadın bilemiyorum ama içten içe kendini dolduruyor, öfkeni büyütüyorsun..eşin ne yapsın aileyle eş arasında kalmak o kadar kötü birşeyki kendini eşin yerine koy ve tekrar düşün...belki yaşadıkların büyük ve korkunçtur,affedemiyorsundur haklısındır..lakin biraz alttan almak için çaba göstersen belki herşey daha iyi olacaktır.. bu kadar gerginlil bu kadar stres bebeğinide etkiler..daha olumlu,ılımlı olmaya çalış..

Yahu şu kzıım açtığı başlıklara kimse yazmasa artık yanii kabak tadı verdi artık. Yok görümcesi yok kaynanası nedir bu nefret anlayamadım gitti ben eşimin ailesine öyle saydırıcam açıcma telefon bağırıcam çağırıcam eşim anında boşayıverir valla kimse anne babasına laf söyletmez yani. Büyüklerin aranması lazım küçükler tarafından ama konu sahibesi kayınanası arasın istiyor arayanı aralar aramayanı neden arasınlar. Yine iyiymiş sadece arasın demiş başkası olsa neden aramıyor etmiyor der. Yok yani eşinin ailesine bu kadar düşman saygısız birini daha görmedim ben. Yok gördüm birinde daha pardon.. O da ayrıldı zaten eşimin yakın arkadaşının eşiydi o da böyleydi herşeyi onlardan bilirdi aramaz sormaz bir de laf söylerdi çocuğu uzağa taşıdı etti istediğini yaptırdı fitneledi süregkli ailesine karşı sonunda eşi de dayanamadı artık ayrıldılar yazık yanii eşinizle ilişkinize bakın biraz saygı karşılıklı olur saygı göstereceksiniz ki saygı göreceksiniz. Ama ben zerre kadar sayg göremiyorumm.

yaaaa yeter bee bırakın artık birkerede konu açtığımda sırf kavga çıkarmak konumu kapatmak için uğraş verip böyle konuşmalardan

MUNE sana sesleniyorum sende milletin gazına gelip konularımı kapatma

burda herkes hep kaynanası kocası eltisi görümcesi kayınpederi vs konu açıyor burası ne başlık ne eşi ve ailesi tabikide her zaman eşim ve ailesi ile ilgili konular açıcam ne açıcamya herkes ne açıyorsa bende aynı konulardan açıyorum hayretbişey

LÜTFEN KONUMA YORUM YAPICAK DİEĞR ARKDAŞLARI KIŞKIRTICI KONUŞMAYINDA KONUMA DEVAM EDEYİM:47::47::47::47:
Terbiyeni takınıp üyelere düzgün cevap verdiğin sürece konuların kapanmaz, topiklerin üyeler değil senin yüzünden kapanıyor.

Bence çok fazla uzatmışsın arayıp kısa selam kelam faslından sonra kapatsan bu kadar sinirlenmene gerek kalmazdı

ben eşinize çok acıdım gerçekten
bir erkek ancak bu kadar aşağılar
ne demek yaa senin oğlunun getirdiği para mı ailem olmasa hiçsin tarzı cümleler
kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşünüz konuşma uslubunuzla

Yahu şu kzıım açtığı başlıklara kimse yazmasa artık yanii kabak tadı verdi artık. Yok görümcesi yok kaynanası nedir bu nefret anlayamadım gitti ben eşimin ailesine öyle saydırıcam açıcma telefon bağırıcam çağırıcam eşim anında boşayıverir valla kimse anne babasına laf söyletmez yani. Büyüklerin aranması lazım küçükler tarafından ama konu sahibesi kayınanası arasın istiyor arayanı aralar aramayanı neden arasınlar. Yine iyiymiş sadece arasın demiş başkası olsa neden aramıyor etmiyor der. Yok yani eşinin ailesine bu kadar düşman saygısız birini daha görmedim ben. Yok gördüm birinde daha pardon.. O da ayrıldı zaten eşimin yakın arkadaşının eşiydi o da böyleydi herşeyi onlardan bilirdi aramaz sormaz bir de laf söylerdi çocuğu uzağa taşıdı etti istediğini yaptırdı fitneledi süregkli ailesine karşı sonunda eşi de dayanamadı artık ayrıldılar yazık yanii eşinizle ilişkinize bakın biraz saygı karşılıklı olur saygı göstereceksiniz ki saygı göreceksiniz. Ama ben zerre kadar sayg göremiyorumm.

yani sizde bi şekilde en az hepimiz kadar yorum yapmışsınız ,yazmışsınız......ayrıca yazmak istiyoruz ki yazıyoruz,istemeyen yazmasın,sevgiler.

ayyyy eski konularına bir göz attım arkadaşın da böyle gelini Allah düşmanımın başına vermesin:53: evlerden ırak
ama unuta ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner
sende bir evlat bekliyormuşsun
bunların acısı çıkar

bende zamn zamn aslında herzamn sinirleniyorum kv o kadar sinirleniyorumki içimden yada kendikendime olmadık sözleri söylüyorum
ama hiç yüzüne söylemedim çünküü o anki sinirle kendimi tutamam kötü sözler söylerimdiye öfkemde gecmiyooo aslada gecmez
bende careyi onun bana yaptığının aynısını yapmakda buldum işim düşerse eyvallah işim düşmezse yüzünebile bakmıyorum onun içinde her lafı eşimesöylüyorum bazenacıyorumda eşimeyazık :)

yorumunuzu çokbeğendim bende kv kp beraber yaşıyoruz nekadar kızsamda nefret de etsem asla onlara belli etmemeye calışıyorum hep kendim yaşıyorum çokdayanazsamuç şeyler olursa eşimesöylüyorum oda ailesini uyarıyor( kv kapı dinlemesi gibi) yinede Allh rızasıiçin yemekde tatlıda arada odalarınıda süpürüyorum kimse için değil yoksakoca kocaadamlara neyi öğreteceksin değilmi

Back
X