Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani sizde bi şekilde en az hepimiz kadar yorum yapmışsınız ,yazmışsınız......ayrıca yazmak istiyoruz ki yazıyoruz,istemeyen yazmasın,sevgiler.
yorumunuzu çokbeğendim bende kv kp beraber yaşıyoruz nekadar kızsamda nefret de etsem asla onlara belli etmemeye calışıyorum hep kendim yaşıyorum çokdayanazsamuç şeyler olursa eşimesöylüyorum oda ailesini uyarıyor( kv kapı dinlemesi gibi) yinede Allh rızasıiçin yemekde tatlıda arada odalarınıda süpürüyorum kimse için değil yoksakoca kocaadamlara neyi öğreteceksin değilmi
konuyu acan bayanmıatıldı anlamadımBu sizin tercihiniz tabii ki yazabilirsiniz ben asla yazmayın demiyorum ki ama açtığı konular hep aynı şeyler ben o kadar başlığı kaç kere yazmışımdır bilmiyorm sayısı baya çokta hepsinin konusu da aynı görümcesi kaynanası. Yazmışken fikirlerimi de söyledim. Hem zaten artık yazılmıştı sayfalarca ha bir eksik ha bir fazla ben hiç yazılmasa kapansa gitse anlamında söyledim.
Yani tabii ki kayınvalidelerinde çok fitnesi, fesadı eşleri ayırmaya çalışanı, hakaret edeni oluyor ama karşı taraftan birşey yok, bir bahane yok şunu yaptı bana bu yaptı bana filan yok aramamı istiyormuş diyor. Diğer konularında da aynı şekilde görümcesine hakaretler ediyo buradan ağıza alınmayavak şeyler bu kadar hakaret edeceğine hiç görüşmesin ama eşlerimizin ailesi ne olursa olsun saydığım şeyler yoksa saygı göstermek zorunda yoksa kendi ailesine de eşinin saygı göstermesini bekleyemez bende kaynanamdan çok söz işittim istemiyordu bariz ama asla yüz göz olmadım birebir birşey demedim eşimi koydum araya sizin gibi şimdi kızım der başka birşey demez ama açıp laf deseydim hakaret etseydim bir daha yüz yüze bakamazdık eşimde arada kalırdı biraz sabır işi evlilik. Tabii ki kendi annesi hamileyken yemeğini yapacak ilgilenecek kaynana kendi annesi gibi olmaz insanın ama bu kadar yaygara koparacak birşey göremedim eşim annem aramanı istedi dese ararım anne aramışsın ben yanında yoktum konuşmuşsunuz ne vardı diye sorarım. Eşinin eve geldiği saatleri beklemesine gerek yok ki kaynanasını aramak için ama içten gelerek isteyerek yapılması lazım tabi istenmiyorsa yapacak birşey yok sadece artık sıkıcı oluyor başka derdi tasası yokmuş gibi sürekli bu konularım açılmasından. Bir de siteden atılan bir üye başka bir nick alıp gelebiliyor mu onu da bilemiyorum bence gelememesi lazım atılan birinin tekrar.
bu sizin tercihiniz tabii ki yazabilirsiniz ben asla yazmayın demiyorum ki ama açtığı konular hep aynı şeyler ben o kadar başlığı kaç kere yazmışımdır bilmiyorm sayısı baya çokta hepsinin konusu da aynı görümcesi kaynanası. Yazmışken fikirlerimi de söyledim. Hem zaten artık yazılmıştı sayfalarca ha bir eksik ha bir fazla ben hiç yazılmasa kapansa gitse anlamında söyledim.
Yani tabii ki kayınvalidelerinde çok fitnesi, fesadı eşleri ayırmaya çalışanı, hakaret edeni oluyor ama karşı taraftan birşey yok, bir bahane yok şunu yaptı bana bu yaptı bana filan yok aramamı istiyormuş diyor. Diğer konularında da aynı şekilde görümcesine hakaretler ediyo buradan ağıza alınmayavak şeyler bu kadar hakaret edeceğine hiç görüşmesin ama eşlerimizin ailesi ne olursa olsun saydığım şeyler yoksa saygı göstermek zorunda yoksa kendi ailesine de eşinin saygı göstermesini bekleyemez bende kaynanamdan çok söz işittim istemiyordu bariz ama asla yüz göz olmadım birebir birşey demedim eşimi koydum araya sizin gibi şimdi kızım der başka birşey demez ama açıp laf deseydim hakaret etseydim bir daha yüz yüze bakamazdık eşimde arada kalırdı biraz sabır işi evlilik. Tabii ki kendi annesi hamileyken yemeğini yapacak ilgilenecek kaynana kendi annesi gibi olmaz insanın ama bu kadar yaygara koparacak birşey göremedim eşim annem aramanı istedi dese ararım anne aramışsın ben yanında yoktum konuşmuşsunuz ne vardı diye sorarım. Eşinin eve geldiği saatleri beklemesine gerek yok ki kaynanasını aramak için ama içten gelerek isteyerek yapılması lazım tabi istenmiyorsa yapacak birşey yok sadece artık sıkıcı oluyor başka derdi tasası yokmuş gibi sürekli bu konularım açılmasından. Bir de siteden atılan bir üye başka bir nick alıp gelebiliyor mu onu da bilemiyorum bence gelememesi lazım atılan birinin tekrar.
Başta sensin bu kişi sanırım canım
[/QUOT
Zaman zaman herkezin aklından geçiyodur mutlaka![]()
kaynana arayınca açmıyosun telefonu napsın yazık kadında oğluna söylüyo sevgili gelinim beni arasın diye
ayrıca aynı konuları açmaktan ve milleti banlatmaktan zevkmi alıyosun anlamadım gitti
natlusbenin konuları ilgi görüyor o kadar görüyorki konu patlıyor ve en sonunda konu kapanıyor,sizde yazdığınız halde yazmasanız olayınaydı yorumum ,garibim ben geyik sohbetinde bir konu açtım ,eğlencelide kimse bakmıyor bile ,yani nedim daha .............sevgiler.(bu arada bakarsanız sevinirim konuma)
Ay çok güldüm buna topiğe kimse gelmiyosa natilusbenin topiğinden reklammı veriyosunuz en .ok izlenen dizi hesabı neyse bende geyiğe vurmayım banlanmak istemiyom:26:
![]()
O kadar okudum okudum natlus muymuş? :/
Onun yerine çay koysaydım sabah sabah...