Kaynana kocamı arıyor karın beni arasın bak bakk

iki tarafta özverili ve ılımlı olsa sorun çıkmaz..
"Tatlı Dil Yılanı Deliğinden Çıkarır."

yani sizde bi şekilde en az hepimiz kadar yorum yapmışsınız ,yazmışsınız......ayrıca yazmak istiyoruz ki yazıyoruz,istemeyen yazmasın,sevgiler.

Bu sizin tercihiniz tabii ki yazabilirsiniz ben asla yazmayın demiyorum ki ama açtığı konular hep aynı şeyler ben o kadar başlığı kaç kere yazmışımdır bilmiyorm sayısı baya çokta hepsinin konusu da aynı görümcesi kaynanası. Yazmışken fikirlerimi de söyledim. Hem zaten artık yazılmıştı sayfalarca ha bir eksik ha bir fazla ben hiç yazılmasa kapansa gitse anlamında söyledim.

yorumunuzu çokbeğendim bende kv kp beraber yaşıyoruz nekadar kızsamda nefret de etsem asla onlara belli etmemeye calışıyorum hep kendim yaşıyorum çokdayanazsamuç şeyler olursa eşimesöylüyorum oda ailesini uyarıyor( kv kapı dinlemesi gibi) yinede Allh rızasıiçin yemekde tatlıda arada odalarınıda süpürüyorum kimse için değil yoksakoca kocaadamlara neyi öğreteceksin değilmi

Yani tabii ki kayınvalidelerinde çok fitnesi, fesadı eşleri ayırmaya çalışanı, hakaret edeni oluyor ama karşı taraftan birşey yok, bir bahane yok şunu yaptı bana bu yaptı bana filan yok aramamı istiyormuş diyor. Diğer konularında da aynı şekilde görümcesine hakaretler ediyo buradan ağıza alınmayavak şeyler bu kadar hakaret edeceğine hiç görüşmesin ama eşlerimizin ailesi ne olursa olsun saydığım şeyler yoksa saygı göstermek zorunda yoksa kendi ailesine de eşinin saygı göstermesini bekleyemez bende kaynanamdan çok söz işittim istemiyordu bariz ama asla yüz göz olmadım birebir birşey demedim eşimi koydum araya sizin gibi şimdi kızım der başka birşey demez ama açıp laf deseydim hakaret etseydim bir daha yüz yüze bakamazdık eşimde arada kalırdı biraz sabır işi evlilik. Tabii ki kendi annesi hamileyken yemeğini yapacak ilgilenecek kaynana kendi annesi gibi olmaz insanın ama bu kadar yaygara koparacak birşey göremedim eşim annem aramanı istedi dese ararım anne aramışsın ben yanında yoktum konuşmuşsunuz ne vardı diye sorarım. Eşinin eve geldiği saatleri beklemesine gerek yok ki kaynanasını aramak için ama içten gelerek isteyerek yapılması lazım tabi istenmiyorsa yapacak birşey yok sadece artık sıkıcı oluyor başka derdi tasası yokmuş gibi sürekli bu konularım açılmasından. Bir de siteden atılan bir üye başka bir nick alıp gelebiliyor mu onu da bilemiyorum bence gelememesi lazım atılan birinin tekrar.

Bu sizin tercihiniz tabii ki yazabilirsiniz ben asla yazmayın demiyorum ki ama açtığı konular hep aynı şeyler ben o kadar başlığı kaç kere yazmışımdır bilmiyorm sayısı baya çokta hepsinin konusu da aynı görümcesi kaynanası. Yazmışken fikirlerimi de söyledim. Hem zaten artık yazılmıştı sayfalarca ha bir eksik ha bir fazla ben hiç yazılmasa kapansa gitse anlamında söyledim.

Yani tabii ki kayınvalidelerinde çok fitnesi, fesadı eşleri ayırmaya çalışanı, hakaret edeni oluyor ama karşı taraftan birşey yok, bir bahane yok şunu yaptı bana bu yaptı bana filan yok aramamı istiyormuş diyor. Diğer konularında da aynı şekilde görümcesine hakaretler ediyo buradan ağıza alınmayavak şeyler bu kadar hakaret edeceğine hiç görüşmesin ama eşlerimizin ailesi ne olursa olsun saydığım şeyler yoksa saygı göstermek zorunda yoksa kendi ailesine de eşinin saygı göstermesini bekleyemez bende kaynanamdan çok söz işittim istemiyordu bariz ama asla yüz göz olmadım birebir birşey demedim eşimi koydum araya sizin gibi şimdi kızım der başka birşey demez ama açıp laf deseydim hakaret etseydim bir daha yüz yüze bakamazdık eşimde arada kalırdı biraz sabır işi evlilik. Tabii ki kendi annesi hamileyken yemeğini yapacak ilgilenecek kaynana kendi annesi gibi olmaz insanın ama bu kadar yaygara koparacak birşey göremedim eşim annem aramanı istedi dese ararım anne aramışsın ben yanında yoktum konuşmuşsunuz ne vardı diye sorarım. Eşinin eve geldiği saatleri beklemesine gerek yok ki kaynanasını aramak için ama içten gelerek isteyerek yapılması lazım tabi istenmiyorsa yapacak birşey yok sadece artık sıkıcı oluyor başka derdi tasası yokmuş gibi sürekli bu konularım açılmasından. Bir de siteden atılan bir üye başka bir nick alıp gelebiliyor mu onu da bilemiyorum bence gelememesi lazım atılan birinin tekrar.
konuyu acan bayanmıatıldı anlamadım

bu sizin tercihiniz tabii ki yazabilirsiniz ben asla yazmayın demiyorum ki ama açtığı konular hep aynı şeyler ben o kadar başlığı kaç kere yazmışımdır bilmiyorm sayısı baya çokta hepsinin konusu da aynı görümcesi kaynanası. Yazmışken fikirlerimi de söyledim. Hem zaten artık yazılmıştı sayfalarca ha bir eksik ha bir fazla ben hiç yazılmasa kapansa gitse anlamında söyledim.

natlusbenin konuları ilgi görüyor o kadar görüyorki konu patlıyor ve en sonunda konu kapanıyor,sizde yazdığınız halde yazmasanız olayınaydı yorumum ,garibim ben geyik sohbetinde bir konu açtım ,eğlencelide kimse bakmıyor bile ,yani nedim daha .............sevgiler.(bu arada bakarsanız sevinirim konuma)

Aslına bakarsan cesaretin takdire şayan. Ama bence bu şekilde yüzleme insanları. Kendine yakıştırdığın şekilde davranmalısın.

Eşin mutlu mu? Annesine eşinin geliriyle ilgili söylediklerin hoş olmamış. Gururunu kırmışsın.

Bence bu kadar agresif davranma. Nefret dolu yazdıkların. Okuyunca senin ve eşin adına üzülüyorum gerçekten...

annesine yaptığın onca şeye rağmen eşin hala aşkım,bitanem diyor ya,
adam vallahi billahi cennetlik!

kaynana arayınca açmıyosun telefonu napsın yazık kadında oğluna söylüyo sevgili gelinim beni arasın diye
ayrıca aynı konuları açmaktan ve milleti banlatmaktan zevkmi alıyosun anlamadım gitti

bu yazıyı ouyunca kimmiş diye baktım natilusmuş meğer :))))))))))))))

natlusbenin konuları ilgi görüyor o kadar görüyorki konu patlıyor ve en sonunda konu kapanıyor,sizde yazdığınız halde yazmasanız olayınaydı yorumum ,garibim ben geyik sohbetinde bir konu açtım ,eğlencelide kimse bakmıyor bile ,yani nedim daha .............sevgiler.(bu arada bakarsanız sevinirim konuma)

:52::52::52::9::9::9: ay çok güldüm buna topiğe kimse gelmiyosa natilusbenin topiğinden reklammı veriyosunuz en .ok izlenen dizi hesabı neyse bende geyiğe vurmayım banlanmak istemiyom:26::20:

keşke bu kadar kendinizi yıpratıcağınıza 1 kez arayıp konuşsaydınız hem düşük riskinizde varmış yazık yani kendinizi üzdüğünüze değmez bence gelmezlerse gelmesinler şurda bi anket yapın bakıym kimin kv desi gidip yardım etmiş çoğu kişiye annesi yardım ediyor ayrıca daha yeni hamilesiniz ağırlaşmamış olmanız lazım kimseye ihtiyacınızda yok bence

Benim ailemde çok düşünceli ve her konuda destek olurlar
Eşimin ailesi öyle değil zaten böyle bi zorunlulukları da yok

Yani senin ailen destekmiş, ne güzel
Onlara teşekkür edebilirsin de
Eşinin ailesi destek değil diye bu kadar saydırman anlamsız, kimse kimseye yardım etmek zorunda değil
Evlenmeyi göze alan bireyler kendi başlarının çaresine bakmalılar

Telefon konusu garip olmuş evet
Kimse kimseyi aramak zorunda da değil
Oğlu konuşurken selam yollasan kafi bence
Kayınvalidene kafi gelmiyosa kendi arasın seni
Bu konuda eşin hatalı, annesinin her isteğini yerine getirmek zorunda değil sana ısrarcı olması gereksiz olmuş
Hele de senin gibi birine annemle konuş demek yürek ister, konuşma demek daha mantıklı bence :6:

Son düzenleme:
:52::52::52::9::9::9: Ay çok güldüm buna topiğe kimse gelmiyosa natilusbenin topiğinden reklammı veriyosunuz en .ok izlenen dizi hesabı neyse bende geyiğe vurmayım banlanmak istemiyom:26::20:

napalım devir reklam devri:)sevgiler................

Baştan sona kadar okudumm çokta sinirlendim..Eşin seninle neden öyle konusuyo ya,sana gelip annemi ara diyceğine annesine karımı ara dicek bu kadar..Hamile olmasan aramasa neysede hamilesin sonuçta kesinlikle aramak zorunda bana göre..Aramıycaksada kocanı kışkırtmasın..Benim kp'de kocamı arıyodu bi aralar karın niye arayıp sormuyor diyodu,anlıyorum bu yüzden seni..Beni aramayanı bende aramam,bana ters yapana bende ters yaparım bu kadar..Değer vermeyene ne değer vercem ya..Sen kimseye bakma canımm keyfine bak amaan..Kocanlada tartısma,ara falan diyosa o an dinle cevap bile verme.He de geç :16:

konuyu okumadan,yazdigin basliktan tanidim seni.ilk defa yazdigin konuda hakli buldum seni.esinde o kadar seyden sonra annesinin 2lafiyla seninle kavgaya tutusuyorya hamile halinle.sonuna kadar haklisin.bu kaynanalar hep ayni canim.kiz anneleride.benimde ailem herseyime kosar gelir.ama kaynanam hayir.bende hamileyken cok sknti yasadim ama kaynanam birgun arayiptq sormadi.salla gitsin

ben diğer konularını da okudum canım..sadece bu konuda hak verdim evet aramak isteyen konuşmak isteyen seni arasın.. ama şuda var ki olay tek bu değil sen o kadar ön yargılı olakar öfkeli o kadar ulaşılmazsın ki bence kayınvaliden nasıl davranacağını da şaşırmış olabilir..
benim kayınvalidem mesela çook sakin bir tipdir..ne sevincini anlarsın doğru düzgün ne üzüldüğünü ne kızdığını..hiç bir konuda fikir beyan etmez doğru düzgün hep siz bilirsiniz der..evlenirken istediklerim alındı borç harç bırakmadılar..ama sonrasında herhangi bir destek görmedim..mecbur değil ki bende mi sayıp söviyim şimdi kv me aksiine ben çok severim k.valide mi niye sevmiyim ki etliye sütlüye karışmaz..valla derdi yokken dert arayanları anlamıyorum..yada ufacık şeyleri böyle büyütenleri yok nie öle baktı, yok niye bunu dedi, yok niye aramadı, gelmedi, gitmedi, yatmadı, kalklamdı. aaaa bak yazarken yoruldum sen yorulmuyomusun bunlara kafa yormaktan

Son düzenleme:
boşver güzelim
sende sana değer verenlere deger ver....
kaynanalar hep aynımı bilmiyorum ama benim annem öyle değil

Ailelerin bana göre görevi, cocuklarini güzel yetistirip sonra evlenirkende ellerinden geldigince onlara destek olmak, buraya kadar size hak veriyorum, ama daha fazlasini beklemek cok yanlis... Niye evlendninizki, ni cocuk sahibi oluyosunuz madem kendiniz bakamiycaniz, gecinemiyceniz ben bunu anlamiyorum, sadee sizin icin demiyorum genel olarak böyle ve hem sizin aileniz icin hem onun ailesi icin gecerli... Guzel aileniz size destek ama mecbur degiller... Bu sizin evliliginiz, sizin yuvaniz, sizin evladiniz... Ömür billa aileleremi yasliycaksiniz sirtinizi, nekadar yanlis maddi yardim beklemek...herkes ayagini yorganina göre uzatsin.. Fazla bisey demekte istemiyom, zaten baya taninmissiniz KK da, yani sanalfa böyle esiyorsaniz, gercekte düsünemiYorum bile... Allah size sakinlik, etrafinizdakilerede sabir versin ... Bebeginizide insallah saglikli bi sekilde alirsiniz kucaginiza....

O kadar okudum okudum natlus muymuş? :/

Onun yerine çay koysaydım sabah sabah...

hahahahha koptum buna işte:9:

yazık ama konu sahibine üzülüyorum ben.

insanlardan nefret etmeden,yüreği kötülükle kararmadan,huzurlu bir hayat sürmenin ne demek olduğunu hiçbir zaman tadamayacak.
:51:
onun baktığı dünyanın kapkara olduğuna adım gibi eminim.

umarım doğacak bebeği biraz olsun yumuşatabilir bu kin dolu kalbini.:emir_bebek:

Back
X