Kaynana kocamı arıyor karın beni arasın bak bakk

ben de hamileyim kayınvalidem de beni aramıyo aramak zorundada değil çünkü hamilelik öncesinde de telefon muhabbetimiz yoktu sadece bayramda seyranda o kadar, niye bu tarz şeylere zorunlulukmuş ya da görevmiş gibi bakılıyo ki, ben hiç gönül koymuyorum aranmıyorum diye meraklı olan arar

ben sana hak veriyorum cünkü bendede var bunlardan önce sogutuyorlar insani sonrada birsey olmamis gibi davranmani bekliyorlar allaha havale ediyorum ben artik ama yok rahatta birakmiyorlar bosver bebegine sana yazik üzülmeye degmez bunlara

bende bunu anlamıyorum, hem gelinin arkasından demediğini bırakmazlar, nedense ne zaman arayacaklarsa mesai saatinde aramaları tutar, mesai bitimini 1 dk geçirmezler, ama hiç art niyetli olmazlar , hep masum melek ayağına yatarlar,
hem ellerine geçse geline her kötülüğü yapabilecek kapasitede olup hemde vıcık vıcık gelin pohpohlasın, şımartsın, ağzına tükürsek gıkını çıkarmasın, elimizin altında ezilsin büzülsün beklentisinden hiç çıkmazlar.

bi yerden sonra insan patlıyor yut yut yok yani, herkesin bi sabrının sınırı var iyi demişsin , sen çok dolmuşsun yalnız ! bu kadar büyütme gözünde onları bebeğini düşün !!!!!

Back
X