hadı sız yapmıssınız ımam nıkahına guvenerek , dugunden oncemı kayınvalıden senle nısanlına carsaf sermek ıstıyo yanı evlenmeden beraber olmanızı ıstıyo
Yok canım gerdek gecesi için istiyo
senbırlıkte oldugun ıcın degıl , bırlıkte olmasaydın bıle buna ızın vermemelısın oyle dusun ve zorla carsafı alacak degıl ya bırak kendı kendıne hayal kursun
ben söyledim eşime zaten eğer annem böyle birşey yaparsa inanki yüzune bakmam birdaha annenin diye oda ben konuştum hallettim vazgeçti o düşüncesinden dedi ama daha geçen gittiğimde çarşaflarini serelim dedi beyaz çarşaf almış bende çok karşıyım bu konulara sonuçta eşim gördü biliyo neyin ne olduğunu ama gelde eski insanlara anlat mecbur zaten en kötü ihtimal annesine paşa paşa anlatacak ben bunları düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim
Kadını , kadınlığı aşağılayan saçma geleneklerimizin sonu gelmedi gitti.
Yatak odanızda yaşananların kanıtını istemek , ne kadar ayıp ya.
Sen değil , eşin annesine böyle bir şeyi istemediğini, bunun mümkün olmayacağını söylemeli .
Çarşaf bekleyen zihniyet senin hayır demene itibar etmez , hemen yargılar.
Ayrıca aranızda geçenler yine aranızda kalsın , kimsenin bilmesine gerek yok . Bu artık ikinizin mahremi , kimseyi ilgilendirmez ,ilgilendirmemeli.
ben söylemesini istemedım cok utanırm kandırmakta istemem gunah sonucta ama çok çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?