nasıl yaniii
eyvah sen nişanlıydın dimi, canım sen bana bakma benimki kendi hoyratlığım kendimi çok kastım, hem kastım hemde bir an önce olsun bitsin diye aceleci davrandım
Ben de cok korkuyorumhem de hemen kurtulayim istiyorum. sen korkmadin mi o kadar cok kanayinca ben olsam solugu acilde alirdim heralde
olması gerekeni söylemişsinkaynana ne dedi buna karşı
Kizlar balayindan dondum eve hani kaynana carsaf beklio onun utanci var eve girdim sohbet falan derken 1 saat falan gecti kaynanam dioki hani benim hediyem nerde bende saf icimden diorum Allah Allah hediyemi almamiz gerekti megersem carsafi diyomus aklima geldikce bir garip oluyorum
Esimi odaya cagirdim ne hediyesi sen niye solemedin hediye alincagni dedim oda diyoki bende bilmiodumki o zaman git soyle kusura bakma de dedim oda gitti Allahim ne safif salagz biz anne ne hediyesi demis ben mahcup sekilde tuh vah hediye diye dusunuorum odada hala tabi icerden esimin sesi yukseldi annesine yuh be sana ayip ayip o seni hediye diye soyledgn seyden almadik die utandik biz sen bizi salak yerine koydun o sana degil bana hediye al bak rahatla dedi saka gibi aklima geldikce salaklımiza guluorumYuh yaaa artık tövbe ne yaptınız npeki?
Cok haklisin kesinlikle ogrenmemeliBu saatten sonra olay senden çıkmış..
Hiçbir şekilde olaya girmen yakışık almaz ve de gerekmez..
Gerdek gecesi ortada kan falan olmayacağına göre çarşaf gösterme saçmalığı da olmayacak doğal olarak..
Nişanlın annesini çekecek kenara adam gibi...anne bu işe girme, çarşaf olayı olmayacak, asla bir daha bu konu açılmayacak..gibi net bir dille annesini uyaracak ve çarşaf gösterme de olmayacak...
Kayınvaliden üstelerse de artık gerçeği açıklayıp açıklamamak nişanlına kalmış..seni yine bağlamaz..
Ama bana kalırsa bu iş nişanlınla senin aranda kalmalı, eski saçmalıkları sürdüren bir kayınvalide, cinsel ilişkiye düğünden önce evet dediğini öğrenirse bilemiyorum da sıcak bakmaz gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?