kaynana korkusu

eşin de bitio iş... çarşaf marşaf serilmeyecek.. boşuna bekleme desin annesine.. ne gıcık bi durum.. siz de düğüne kadar dişinizi sıkamadınız mı.. ne bu acele anlamıyorum

Kocan olacak adam da çıkıp anasına karımın namusu beni ilgilendirir.
Benim görmem inanmam yeter sizi ilgilendirmez diyemiyor öyle mi?
Böyle eşe gel de saygı duy

bekaret kanı tonunda olmazmı ikiside aynı kan ton farkı olmaz

oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim buna çok güldüm belki onu da yapar sende vişne suyu yada salça suyu damlat tadına bakcak değil ya

oldu olacak birde balkona assin tüm mahalle görsün dedim buna çok güldüm belki onu da yapar sende vişne suyu yada salça suyu damlat tadına bakcak değil ya

Sakin onceden oldugunu kaynanana soyleme seni omur boyu rencide eder benim carsafimada bakildi bende sizin dediginiz gibi al bakta rahatla sen utanmiosan ben hic utanmam hatta balkona asta tum millet gorsun nasil olsa utanmiyoruz demi dedim kaynimin evlenmesini bekliorum eger onlarinkine bakilmazsa kiyamet nasil kopar insan nasil rezil edilir o zaman gorecek kaynanam

Son düzenleme:
Canım benım cok fazla kafana takma bunu sonucta eşin biliyor yayarsada yaysın çarşafını ya kaldırır yıkarsın dedıklerı gıbı yada kullanmadık yatakda yatmadık dersin onlaramı sorcaksınız canım nerde ne yapacagınızı halla halaa belkı ogun olmadı canınız ıstemedı sinir oluyorum böyle şeylere sen hiç anlatmaya kapatmak için bişeyler yapmaya calısma herşey dogalmış gıbı devam et ki dogal zaten.Bizimde ımam nıkahımız var hatta aynı evdeyız florteyken aıle arasında benden konusulurken kızkardeşi anne babasının yanında abıme sorsana baba blackanqelın yanına bursya gıdınce nerde uyuyous dıye.Babasıda kimsenın ozelı bizi ilgilendırmez deyıp susmuş.Nişanlımda sagolsun asla konusturtmaz özelıyle alakalı.Sert birşekıldede cevaplar soran oldumu sizi ne benım özelımden dıyerek.Tamam göreneklerımız var ama sonucta eşinle olmuş yanı eşinlede degıl öncedende olmuş olsa kocişinin içi rahatsa kimseye gık demek düşmez

imam nikahımız var hadi sevişelim mantığı namusu sana bana bırakmazsınız ama kapılı kapılar arksında neler döner hey yavrum hey

Aleyküm selam,
Kan görmek diye bi rezillik mi kalmış, ne demek o ya.. Eşin geçicek karşısına "öyle bişey yok, sen hangi kafadasın" diycek annesine!!! Ne rezil bişey bu yaaa, kanı görmesi sizi utandırmıycakmıydı? Cİnsellik karı-koca arasında olup biten ve orda kalan bişeydir, 3. kişileri kesinlikle ilgilendirmez..

imam nikahımız var hadi sevişelim mantığı namusu sana bana bırakmazsınız ama kapılı kapılar arksında neler döner hey yavrum hey

Bu ayrı bir tartısma konusu kanımca. Bunu yapıp kullanan karımsın yapalım diye kullanan cok insan oldugu aşikar haklısınız bunda.

Bu zihniyette bir insan balkona asmaz ama mutlaka vardir gösterecegi birileri. Ailenin yasli kadinlarina, uzak yakin akrabalara ne bileyim komsularina bile göstermek ister gururla. Ne yatagi ne örtüsü ne sermesi? Siz ayni evde mi oturacaksiniz ki carsaf serme toplama merasimi düsünüyor bu kadin.

ben sızın yerınızde olsam hıc anlatmam cunkı benım eltımde aynı sıın gıbı olmus kayınvalıdem bılıyo ve on seneyı gectı hala yerı geldımı eltım yokken soyler evlenmeden once oldugunu

Eltinin dedikodusu yapılıyor ama ogluna toz kondurmuyor, bu mantığı anlamıyorum bende. Yapılan şey sadece kadına ait bir günah mıdır yani, bu kadar basit mi her şey. Sanki kadın erkeği zorla tuzaga düşürüyormuş gibi.

Canım hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilsiniz bence, oyunlara, kandırmalara da gerek yok, bu eşin ve senin aranda bir şeydir, kimse bu kadar özel hayatınıza müdehale etmemeli. Ancak bu konuda eşinin annesine karşı gelecek sen değilsin, eşin annesiyle konuşmalı o karşı durmalı. Çok zorlarlarsa evlenir evlenmez balayına çıkın, kimse niye balayına çıkıyorsunuz diye sorma hakkına sahip değil zaten.

bekaret kanı tonu nasıl oluyomuş bildiğin kan işte valla ben çarşaf gösterecek olsam oğulları beni kesti zannederlerdi heralde o kadar kanamıştı gayette normal kandı aynı ton sıkıntı yok

bu devirde çarşaf görmek mi kaldı. ayrıca her kadın aynı gün ilişkiye giremiyor girse de kanamayabiliyor bu durumları varlığından haberdar etmek gerekir. örneğin bende bu şekilde oldu, düğünden 2 gün sonra ilişkiye girebildik o sırada balayındaydık ani otelde diyelim kanadı otel çarşafını mı getirecektim zaten kanamam çok az oldu çarşafa bile gelmedi üstümde kaldı.

ben bilmedigim için soruyorum dalga geçmeyin lütfen ben anlamıyorum kiminde çok kanama oluyor kiminde az.bu neye göre adet kanı gibi çok mu geliyor ped falan gerektircek kadar.anlamadıgımdan sordum

burada yadırganan kayınvalidelerin eski kafa olması.yani kanama durumu kişiden kişiye değişmekte.başka arkadaşım çok kanadığını söyledi ama ped gerektirecek kadar değil.

Töbe töbee valla kaynanan kurban kessin çok kan görmek istiyosa..çok üstüne gelirse dersinkii anne illa yataktamı olcak o iş biz su altında denedik dersin bi daha sormaz=))).ilk gece yapmak şart değil zatenn balayıda güzell bi bahane.seni anlıyorum ben kadın inatçıı görmezse ne derseniz naparsanız yapınn laf olcakk ondan uğraşmak istemiyosun..

olması gerekeni söylemişsin kaynana ne dedi buna karşı

her kadının fizyolojisi farklı ona göre değişiyo bide kendini ne kadar kastığınla alakalı bence, biz 3 gün sonra evimize geldik (Ankaradan Batmana) bir an önce olsun istiyodum ne kadar zaman geçerse o kadar korkucaktım çünkü biliyodum, hem korkuyorum hem adamın üstüne atlıyorum falan öyle bi çelişki oldu, zor kullandım resmen kendime, ertesi bikaç ilişkidede az az kanama oldu

ben bilmedigim için soruyorum dalga geçmeyin lütfen ben anlamıyorum kiminde çok kanama oluyor kiminde az.bu neye göre adet kanı gibi çok mu geliyor ped falan gerektircek kadar.anlamadıgımdan sordum

2-3 damla bişey pede gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…