Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişiden kişiye göre degisiyo yani tamam.cahilligimden sordum.hani eski türk filimlerinde olurdu ya çarşaf kıpkırmızıaklıma o geldi birden.
bekaret kanı tonu nasıl oluyomuş bildiğin kan işte valla ben çarşaf gösterecek olsam oğulları beni kesti zannederlerdi heralde o kadar kanamıştı gayette normal kandı aynı ton sıkıntı yok![]()
ay hiç güleceğim yoktu nemiş![]()
ee doğrusu bu yani badecim yaşadık gördük![]()
senin çarşaf adlı tıplıkmış ona güldüm
görseler düşüp bayılırlardı demek :))
ay hiç sorma beni kan tutar bide ben bayılıyodum asıl zaten beyazım iyice bembeyaz olmuşum
milleti vajinismus yapar benim bu yazdıklarım ama benim hatam okuyanlar onu unutmasın hem kendilerini sıkıp hemde hoyratça abanmasınlar![]()
aya kahkaha atıyorum inan
şimdi bize normal geliyoda cidden kızcağızlar vajinusmus olur...
nedir bu kızların gerdekten çektikleri korkusu ağrısı kanaması şusu busu pöff![]()
a
Allah gülmelerden ayırmasın canım sen çok gül ki bebiş de mutlu bir bebek olsun gazı mazı olmasın![]()
k.validen illa çarşaf istiyorsa, al mağazadan bir nevresim takımı ver sevinsinaman özellikle kırmızı olandan al da memnun olsun kadıncağız
m.ö den kalan insanların kafa yapılarına format atasım var
![]()
bekaret kanı tonu nasıl oluyomuş bildiğin kan işte valla ben çarşaf gösterecek olsam oğulları beni kesti zannederlerdi heralde o kadar kanamıştı gayette normal kandı aynı ton sıkıntı yok![]()
Valla bence hersey nısanlında bıtıyor. Bazı bolgeler bu kan gorme olayını cok onemsıyo. Keske bunu dusunerek bısey yasasaydınız. Ama nısanlın annen ben boyle bısey ıstemıyorum derse kayınvalıdenın bısey dıyecegını sanmıyorum.