• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana korkusu

ya da eşine söyle bu durumdan rahatsız olduğunu o annesinin ağzını kapatsın

kişiden kişiye göre degisiyo yani tamam.cahilligimden sordum.hani eski türk filimlerinde olurdu ya çarşaf kıpkırmızı:1::1::1::1: aklıma o geldi birden.

bunun sıkıntısını niye sen yaşıyon ki ben onu anlamadım
sonuçta sen bu işi başkasıyla değil kaynanayın oğluyla yapmışsın
madem öyle o zaman o düşünsün
sonuçta ona da soracaklar eşin kanamadı mı diye

kişiden kişiye göre degisiyo yani tamam.cahilligimden sordum.hani eski türk filimlerinde olurdu ya çarşaf kıpkırmızı:1::1::1::1: aklıma o geldi birden.

canım yıkanıyosun geçiyo yani çokta kanasa azda kanasa sürekli bi kanama değilki duşunu al tamam benimki birazda kendi eşekliğim yoksa eşim hiç üstelemedi ama ben olsun bitsin istedim

dama testi koyup silahlada vuracaklar mı
nişanlına söyle annesine söylesin bu saçmalığı yapmamasını bi zahmet

yıllar yıllar sonra yasayıp görcez bakalım:1::1::1::1::1:

senin çarşaf adlı tıplıkmış ona güldüm
görseler düşüp bayılırlardı demek :))

ay hiç sorma beni kan tutar bide ben bayılıyodum asıl zaten beyazım iyice bembeyaz olmuşum :53:
milleti vajinismus yapar benim bu yazdıklarım ama benim hatam okuyanlar onu unutmasın hem kendilerini sıkıp hemde hoyratça abanmasınlar :20:

ay hiç sorma beni kan tutar bide ben bayılıyodum asıl zaten beyazım iyice bembeyaz olmuşum :53:
milleti vajinismus yapar benim bu yazdıklarım ama benim hatam okuyanlar onu unutmasın hem kendilerini sıkıp hemde hoyratça abanmasınlar :20:

:60: ya kahkaha atıyorum inan
şimdi bize normal geliyoda cidden kızcağızlar vajinusmus olur...
nedir bu kızların gerdekten çektikleri korkusu ağrısı kanaması şusu busu pöff:19:

:60: ya kahkaha atıyorum inan
şimdi bize normal geliyoda cidden kızcağızlar vajinusmus olur...
nedir bu kızların gerdekten çektikleri korkusu ağrısı kanaması şusu busu pöff:19:
a

Allah gülmelerden ayırmasın canım sen çok gül ki bebiş de mutlu bir bebek olsun gazı mazı olmasın :emir_bebek:

hepinizden Allah razı olsun kızlar gerçekten yazdıklarınız çok iyi geldi bana bendede öyle fazla bi kan gelmedi 5.6 damla falan kiminde çok kiminde Az kiminde hiç gelmiyo Allah böyle kaynanası olanlarin yardımcısı olsun INSAALLAH

k.validen illa çarşaf istiyorsa, al mağazadan bir nevresim takımı ver sevinsin :27: aman özellikle kırmızı olandan al da memnun olsun kadıncağız :27: m.ö den kalan insanların kafa yapılarına format atasım var :27:

Son düzenleme:
Kusura bakma arkadasim ama çüssss diyorumm.. sen daha basindan afedersin ama baisni yerden kaldirilmayan moduna sokulursan daha neler gorursun neler.

k.validen illa çarşaf istiyorsa, al mağazadan bir nevresim takımı ver sevinsin :27: aman özellikle kırmızı olandan al da memnun olsun kadıncağız :27: m.ö den kalan insanların kafa yapılarına format atasım var :27:

sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün Inşallah canım :27:

Valla bence hersey nısanlında bıtıyor. Bazı bolgeler bu kan gorme olayını cok onemsıyo. Keske bunu dusunerek bısey yasasaydınız. Ama nısanlın annen ben boyle bısey ıstemıyorum derse kayınvalıdenın bısey dıyecegını sanmıyorum.

Valla bence hersey nısanlında bıtıyor. Bazı bolgeler bu kan gorme olayını cok onemsıyo. Keske bunu dusunerek bısey yasasaydınız. Ama nısanlın annen ben boyle bısey ıstemıyorum derse kayınvalıdenın bısey dıyecegını sanmıyorum.

keşke yaşanmasaydı ama pişman değilim sonuçta 4 gun sonra evleniyorum Allahın izniyle düğün sabahı balayı ayarlamış nişanlım kaynanama serdiği çarşafı tertemiz bırakıcam gelinim çok temiz dicek arkamdan :27:

Back
X