- 29 Ocak 2020
- 2.243
- 3.542
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Gelmiyorlar nazı geçmiyor onlra çünkü geçen götürdük yine hastanye arattırdı bana görümcemde aman önemli bişey olursa haber verirsin gelemem şimdi dedi biliyorlar çünkü kızları pskolojik ilaçlrını al diyorlar işine gelmediği için bize yapışıyor yineNeden kizlarini aramiyorlar o halde? Benim bildigim kiz cocuklari bu gibi durumlarda daha cok ilgilidir.Sasirtici
Ne rahat görümceniz varmis.Sıraya koyun o zaman ya! Bir siz götürün bir kızı götürsün.Görümceme gıcığım zaten sizinkini de boğasım geldi okuyunca kusura bakmayin lütfen.Eşiniz cok mu hassas? Genelde kadinlarin duygusal zekasi daha yüksektir ama sizinkiler de tam tersi olmuş.Gelmiyorlar nazı geçmiyor onlra çünkü geçen götürdük yine hastanye arattırdı bana görümcemde aman önemli bişey olursa haber verirsin gelemem şimdi dedi biliyorlar çünkü kızları pskolojik ilaçlrını al diyorlar işine gelmediği için bize yapışıyor yine
Eşim duygusal kıyamaz ama görümceler numarayı yutmuyor artık diyelim açıkcası ondan gelmek istemiyor kimse balayında bile aradı neyseki arabasız gitmiştik uçak biletide hemen bulanan bir şey olmadığına göre kaldı öyle nasıl sinirim bozuldu hesap edinNe rahat görümceniz varmis.Sıraya koyun o zaman ya! Bir siz götürün bir kızı götürsün.Görümceme gıcığım zaten sizinkini de boğasım geldi okuyunca kusura bakmayin lütfen.Eşiniz cok mu hassas? Genelde kadinlarin duygusal zekasi daha yüksektir ama sizinkiler de tam tersi olmuş.
Esiniz gelemem diyecek. Kesin tavir koymasi lazim. Esinizle konusun bu boyle olmaz. Annesine desin paikoloji ilaclarini kullanmadan kesinlikle hastaneye gelmeyecegim diye. Net bir tavir almasi lazim ki o davranisi beslenmesin. Annene kotuluk yapiyorsun boyle her cagirdiginda hastaneyr gidersen filan diyerek konus.Eşim duygusal kıyamaz ama görümceler numarayı yutmuyor artık diyelim açıkcası ondan gelmek istemiyor kimse balayında bile aradı neyseki arabasız gitmiştik uçak biletide hemen bulanan bir şey olmadığına göre kaldı öyle nasıl sinirim bozuldu hesap edin
Benimki sadece etli yemekler yapabildiği için oğullarını onunla bağlamaya çalışırAy valla benimkini gördüm tatlımdış çekim günü damatlığın gömleğini filan ütülemeden yollamış ne sinirim bozulmuştu yemek konusuda aynı bize geliyo mesela taze fasülye yapıyorum eşim yiyor dik dik bakıyor sen yer miydin bunu diye güya sanki yapıyormuşta eşim evde yemiyormuş bekarken gibi geçen sene kurbanımızı kızılaya bağışlamıştık biz kadın bir parça et vermedi bize bildiği halde düşün eşim kavurma istedi yok bize kdar var dedi evde iki kişiler birde eşim o günden sonra fena bozuldu zaten
Ne bileyim annesi sonuçta diye pek lafları toparlayamıyorun yanlış anlaşılırım diyeEsiniz gelemem diyecek. Kesin tavir koymasi lazim. Esinizle konusun bu boyle olmaz. Annesine desin paikoloji ilaclarini kullanmadan kesinlikle hastaneye gelmeyecegim diye. Net bir tavir almasi lazim ki o davranisi beslenmesin. Annene kotuluk yapiyorsun boyle her cagirdiginda hastaneyr gidersen filan diyerek konus.
Kız et görüyomuş yine benim garip kocam ne yapsın sabah akşam kahvaltı patates kızartmasıBenimki sadece etli yemekler yapabildiği için oğullarını onunla bağlamaya çalışırfix yaptığı yemek de fırında incik ya da et haşlama onun suyunu da pilav tabii oğulcukları için sadece.ben etobur değilimdir.eşim de sebzecidir.kendisi de sebze yemeklerini beceremediğinden eşim her fırsatta der ki benim canım eşim her yemeği çok güzel yapıyor.benim eşim bir tane.ben evlenmeden önce yaşamıyormuşum.valide benim eşim bir kahvaltı hazırlar,kocasına neler neler yapar der veeeeee kaynana oracıkta pert
Boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diye.hep et hep et nereye kadar ??? Allaha şükrediyorum ki adam gut hastası olmadan evlenmişiz
Aynı dertten ben de çooook muzdaribim şimdi annemdeyim kafam rahat ta evime dönünce kv saat başı, hatta bazen saat geçmeden günde on sefer eşimi arayıp ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz kaçta uyandınız marketten ne aldınız attığımız adımı soruyor şimdiden strese giriyorum eşimle bu durumdan sıkıldığımı konuştum, işe yaramadı. O annesinin bütün saçmalıklarına sonsuz tahammül ediyor, normal karşılıyor. Ama benim hayatımı çok etkilemeye başladı bu korona zamanından beri çünkü eşim hep evdeydi, her gün güne onun telefonuyla başladık, eşim işe başlayana kadar aşırı sinirlerimi bozdu bu telefonla rapor verme durumu.önceden beni çok fazla arıyordu başta saygı diye açtım konuştum zamanla bıktım şimdi hiç açmıyorum beni aramayı bıraktı sayılır, az arıyor ama bu sefer eşimi çok fazla arıyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?Sürekli arayıp ne yiyip ne içtiğinizin nereye gittiğinizin muhabbeti oluyor sanırım.Hiç sevmiyorum günün her saatinde arayan birbirlerine rapor veren insanları.Sabah görüştün yada akşam görüştün yetmiyor mu günün her saatinde görüşmek te bilmiyorum.Konuşacak bişeyde olmuyor o ne yapıyor oturuyor bu ne yapıyor uzanıyor mevzu bu .Haliyle evin içerisindeki herşey biliniyor böyle olunca.Neyse baya saydırmışım birilerine gıcık oldum da sizin konuya denk geldi.Allah yardımcınız olsun.
Yok esine dersin. Annen hastanrye gidiyor bak korona var yazik bi bulassa cok kotu olur. Bu surekli hastaneye gitmesi psikolojik onu tedavi olmaya zorla bi kac kez cagirdiginda gitme guvenmesin sana. Boyle yaparak tesvik ediyorsun ablalarin huyunu bildigi icin desteklemiyorlar sana guveniyor kotuluk yapiyorsun diyerek konus.Ne bileyim annesi sonuçta diye pek lafları toparlayamıyorun yanlış anlaşılırım diye
arabayi gorunmeyen bir yere parkedinAlt katımızda malesef balkondan kalktığı yok arabayı gözlüyor
Sallamamaya çalışıyorum sanırım bir çözümü yok.Birde o ne yapıyor bu ne yapıyor diye tek tek soruyorlar.Bazan takılıyorum tuvalete gittiğimizde söyle diye.Alıştım heralde bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerektiğini öğrendim.Birde beni arayan olmaz şükür kendi aralarında hallediyorlar.Aynı dertten ben de çooook muzdaribim şimdi annemdeyim kafam rahat ta evime dönünce kv saat başı, hatta bazen saat geçmeden günde on sefer eşimi arayıp ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz kaçta uyandınız marketten ne aldınız attığımız adımı soruyor şimdiden strese giriyorum eşimle bu durumdan sıkıldığımı konuştum, işe yaramadı. O annesinin bütün saçmalıklarına sonsuz tahammül ediyor, normal karşılıyor. Ama benim hayatımı çok etkilemeye başladı bu korona zamanından beri çünkü eşim hep evdeydi, her gün güne onun telefonuyla başladık, eşim işe başlayana kadar aşırı sinirlerimi bozdu bu telefonla rapor verme durumu.önceden beni çok fazla arıyordu başta saygı diye açtım konuştum zamanla bıktım şimdi hiç açmıyorum beni aramayı bıraktı sayılır, az arıyor ama bu sefer eşimi çok fazla arıyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?
Ahh ahh ben de bu evden taşınmayı çok istedim de eşim direkt “evim dururken neden kira ödeyeyim?” demişti..bazen insan mecbur oluyor yanii.ama iş ,eşte bitiyor benceÖncelikle imkan varsa, o apartmandan taşının.
Eger insanlarin evinde kira vermeden oturuyorsaniz, bir sigara bir fatura parasının lafini etmeyin. Ediyorsaniz, kiraya çıkın baska yere.
Ozele degil devlete götürmeyi deneyin. belki muameleyi sevmez de vazgecer
Malesef ayni apartmanda oturmanin getirdigi bazi zorluklar var.Ahh ahh ben de bu evden taşınmayı çok istedim de eşim direkt “evim dururken neden kira ödeyeyim?” demişti..bazen insan mecbur oluyor yanii.ama iş ,eşte bitiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?