Kaynana mağdurları

Neden kizlarini aramiyorlar o halde? Benim bildigim kiz cocuklari bu gibi durumlarda daha cok ilgilidir.Sasirtici
Gelmiyorlar nazı geçmiyor onlra çünkü geçen götürdük yine hastanye arattırdı bana görümcemde aman önemli bişey olursa haber verirsin gelemem şimdi dedi biliyorlar çünkü kızları pskolojik ilaçlrını al diyorlar işine gelmediği için bize yapışıyor yine

Bu konuda eşinizin tavrı çok önemli
Siz ne yaparsanız yapın eşiniz çizgiyi korumazsa problem çözülmez

Ne rahat görümceniz varmis.Sıraya koyun o zaman ya! Bir siz götürün bir kızı götürsün.Görümceme gıcığım zaten sizinkini de boğasım geldi okuyunca kusura bakmayin lütfen.Eşiniz cok mu hassas? Genelde kadinlarin duygusal zekasi daha yüksektir ama sizinkiler de tam tersi olmuş.

Eşim duygusal kıyamaz ama görümceler numarayı yutmuyor artık diyelim açıkcası ondan gelmek istemiyor kimse balayında bile aradı neyseki arabasız gitmiştik uçak biletide hemen bulanan bir şey olmadığına göre kaldı öyle nasıl sinirim bozuldu hesap edin

Esiniz gelemem diyecek. Kesin tavir koymasi lazim. Esinizle konusun bu boyle olmaz. Annesine desin paikoloji ilaclarini kullanmadan kesinlikle hastaneye gelmeyecegim diye. Net bir tavir almasi lazim ki o davranisi beslenmesin. Annene kotuluk yapiyorsun boyle her cagirdiginda hastaneyr gidersen filan diyerek konus.

Benimki sadece etli yemekler yapabildiği için oğullarını onunla bağlamaya çalışır fix yaptığı yemek de fırında incik ya da et haşlama onun suyunu da pilav tabii oğulcukları için sadece.ben etobur değilimdir.eşim de sebzecidir.kendisi de sebze yemeklerini beceremediğinden eşim her fırsatta der ki benim canım eşim her yemeği çok güzel yapıyor.benim eşim bir tane.ben evlenmeden önce yaşamıyormuşum.valide benim eşim bir kahvaltı hazırlar,kocasına neler neler yapar der veeeeee kaynana oracıkta pert
Boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol mideden geçer diye.hep et hep et nereye kadar ??? Allaha şükrediyorum ki adam gut hastası olmadan evlenmişiz

Ne bileyim annesi sonuçta diye pek lafları toparlayamıyorun yanlış anlaşılırım diye

Kız et görüyomuş yine benim garip kocam ne yapsın sabah akşam kahvaltı patates kızartması 8 ay filan yemek yemedi e alışmış adam yemek istemiyor anca alıştırdım valla bende hiç sevmem kahvaltı türünü

Aynı dertten ben de çooook muzdaribim şimdi annemdeyim kafam rahat ta evime dönünce kv saat başı, hatta bazen saat geçmeden günde on sefer eşimi arayıp ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz kaçta uyandınız marketten ne aldınız attığımız adımı soruyor şimdiden strese giriyorum eşimle bu durumdan sıkıldığımı konuştum, işe yaramadı. O annesinin bütün saçmalıklarına sonsuz tahammül ediyor, normal karşılıyor. Ama benim hayatımı çok etkilemeye başladı bu korona zamanından beri çünkü eşim hep evdeydi, her gün güne onun telefonuyla başladık, eşim işe başlayana kadar aşırı sinirlerimi bozdu bu telefonla rapor verme durumu.önceden beni çok fazla arıyordu başta saygı diye açtım konuştum zamanla bıktım şimdi hiç açmıyorum beni aramayı bıraktı sayılır, az arıyor ama bu sefer eşimi çok fazla arıyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Ben eşime zorla arattırıyorum annesini . Anneni aradın mı hayatım yok walla fırsatım olmadı arasana kadını bi diyorum öyle arıyor. Bir minibüslk mesafe war. Sıksık gitmeyiz. Eşim her daim yaptıklarını anlatmaz hatta hiç anlatmaz. Arada kardeşi bşy sorar merak ettiği öle üstü kapalı cvp verir iş eşte

Ne bileyim annesi sonuçta diye pek lafları toparlayamıyorun yanlış anlaşılırım diye
Yok esine dersin. Annen hastanrye gidiyor bak korona var yazik bi bulassa cok kotu olur. Bu surekli hastaneye gitmesi psikolojik onu tedavi olmaya zorla bi kac kez cagirdiginda gitme guvenmesin sana. Boyle yaparak tesvik ediyorsun ablalarin huyunu bildigi icin desteklemiyorlar sana guveniyor kotuluk yapiyorsun diyerek konus.

Sallamamaya çalışıyorum sanırım bir çözümü yok.Birde o ne yapıyor bu ne yapıyor diye tek tek soruyorlar.Bazan takılıyorum tuvalete gittiğimizde söyle diye.Alıştım heralde bazı insanları olduğu gibi kabul etmek gerektiğini öğrendim.Birde beni arayan olmaz şükür kendi aralarında hallediyorlar.

Öncelikle imkan varsa, o apartmandan taşının.
Eger insanlarin evinde kira vermeden oturuyorsaniz, bir sigara bir fatura parasının lafini etmeyin. Ediyorsaniz, kiraya çıkın baska yere.
Ozele degil devlete götürmeyi deneyin. belki muameleyi sevmez de vazgecer

Ahh ahh ben de bu evden taşınmayı çok istedim de eşim direkt “evim dururken neden kira ödeyeyim?” demişti..bazen insan mecbur oluyor yanii.ama iş ,eşte bitiyor bence

[/QUOTE]
Ahh ahh ben de bu evden taşınmayı çok istedim de eşim direkt “evim dururken neden kira ödeyeyim?” demişti..bazen insan mecbur oluyor yanii.ama iş ,eşte bitiyor bence
Malesef ayni apartmanda oturmanin getirdigi bazi zorluklar var.
Bi yere giderken haber verme konusunda bence kuralcı olun, taviz vermeyin.
Ama bi sigara bi fatura parasini da buyutmeyin lutfen. Insanlar evlerini vermis size.
Siz de hamilesiniz onu bahane edin, hastaneye gitme bana korona getirirsin falan gibi.
Kurs vs kayinvalideye bi meşguliyet bulma ihtimali varsa onu degerlendirin.
Eline şiş, yün alın bebege birseyler orsun

Telefonu rahatsız etme moduna al seninkinide onuda

Kocana de yeter artık de

O moda almazsan çıkmam de

Maalesef orada oturduğunuz sürece rahata kavuşamıcaksınız gibi gözüküyor;Çünkü bu kafada hasta ruhlu insanlar maalesef düzelmez huzur bozduklarıyla kalırlar.Allah size sabır versin gerçekten

Malesef ayni apartmanda oturmanin getirdigi bazi zorluklar var.
Bi yere giderken haber verme konusunda bence kuralcı olun, taviz vermeyin.
Ama bi sigara bi fatura parasini da buyutmeyin lutfen. Insanlar evlerini vermis size.
Siz de hamilesiniz onu bahane edin, hastaneye gitme bana korona getirirsin falan gibi.
Kurs vs kayinvalideye bi meşguliyet bulma ihtimali varsa onu degerlendirin.
Eline şiş, yün alın bebege birseyler orsun
[/QUOTE]
Biz bir yete giderken asla ona şuraya ya da buraya gideceğiz demeyiz.kendisi bizi takip eder.kaç saat dışarda kaldık onu bile hesap eder.şu anda kpssye çalışıuorum doğumum eylül sonunda nasipse,kafasında kurduğunu bugğn anladım.bana diyorki doğum erken olursa sınava girmeyecen mi? Demek ki bunu hayal ediyor.ben de dedimki ne olırsa olsjn o sınava gireceğim.eltim de diyorki atanıp gitme diye dua da ediyordur.Valla dedim hacca gitmiş gelmiş eğer böyle bir dua ediyorsa Allah kalbini temizlesin dedim.şu saat olmuş ben karnım burnumda ders çalışıyorum,emek ediyorum .Allah’a sığınıyorum.O her şeyin en iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…