- 29 Ocak 2020
- 2.243
- 3.542
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Gittiğiniz yerlerden nasıl haberdar oluyorlar?Selam kızlar 2 senelik evliyim eşimde gayet anlayışlı bir problemimiz yok ama ailesi aşırı sinir bozucu ne zaman bir yere gitsek annesi hastalandım vs. Gibi sebeplerle çağırıyor hastaneye götürüyoruz bir şeyi çıkmıyor. Üstüne aşırı cimriler durum olmasına rağmen fatura, sigara gibi şeyleri eşime aldırmaya, ödetmeye çalışıyor. Eşimde farkında konuştum artık param yok diyor bir şey söyleyince ama şu hastane olayını aşamıyoruz malum ya gerçekten bir şeyi varsa olayına dönüyor ne yapsam akıl verin bana
HAyır ama tek erkekEşiniz tek çocuk mu
Alt kattagittiğiniz her yeri niye söylüyosunuz ki? habersiz çıkın gidin
Aynen bizde o bakımdan bir şeyde yapmıyoruzHalam da aynısını yapardı hep arayıp annem ölüyor, acile gidiyoruz, ambulans geldi vs derdi. Babam bilirdi ama ya gerçekse diye giderdi. Yine bir gün aynısını yaptı. Bu sefer bir işi vardı yine yalan söylüyordur dedik sonra uğrarız dedik. Ama o gün babaannem öldü. Biz tabi son anlarına yetiştik. Halam ben size bu günden beri söylüyorum kötü hasta diye dedi. Ama biz de 40 yıldır aynısını söylüyorsun senin yüzünden vs dedik. Ne bileyim hep sinir olmuşumdur bu tip olaylara
Kız serum taktırıyo her seferi özele götürtüyoKocanız annesine iğne vurdurtsun bir daha yalan söylemez
Anladım. Tek çocuk olsa yine bi nebze anlardım ama diğer çocukları varken böyle yapması cidden saçma. İş her halukarda eşinizde bitiyor. Kocası da mı yok. Hadi araçları yok diyelim atlasın bi taksiye götürsün. Bi daha aradıklarında eşiniz, ya damatlarından rica et desin. Yada babam taksitle götür desinHAyır ama tek erkek
Alt katımızda malesef balkondan kalktığı yok arabayı gözlüyorGittiğiniz yerlerden nasıl haberdar oluyorlar?
Allah kolaylık versin işiniz zor. Aslında bi kaç kez gitmeyin ya da eşiniz bir doktora götürsün iyice bakıtsın birşeyin yok lafını doktordan duyarsa yapmaz belkiAynen bizde o bakımdan bir şeyde yapmıyoruz
Taksi ücretini bize kitliyor tatlım benimAnladım. Tek çocuk olsa yine bi nebze anlardım ama diğer çocukları varken böyle yapması cidden saçma. İş her halukarda eşinizde bitiyor. Kocası da mı yok. Hadi araçları yok diyelim atlasın bi taksiye götürsün. Bi daha aradıklarında eşiniz, ya damatlarından rica et desin. Yada babam taksitle götür desin
Hıım anladım ayrılma şansınız yokmu ordan öyleyse hep devam edicek gibi duruyorAlt katımızda malesef balkondan kalktığı yok arabayı gözlüyor
İlgi çekmek için yapıyor kuzum kaç kere olduAllah kolaylık versin işiniz zor. Aslında bi kaç kez gitmeyin ya da eşiniz bir doktora götürsün iyice bakıtsın birşeyin yok lafını doktordan duyarsa yapmaz belki
Iyyykkk. Ne dicemi bilemedim.Taksi ücretini bize kitliyor tatlım benimbir sefer öyle denk geldi biz hastnye gittik para almadım yanıma demiş adam bizi bekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?