• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana mağdurları

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.243
3.542
133
Selam kızlar 2 senelik evliyim eşimde gayet anlayışlı bir problemimiz yok ama ailesi aşırı sinir bozucu ne zaman bir yere gitsek annesi hastalandım vs. Gibi sebeplerle çağırıyor hastaneye götürüyoruz bir şeyi çıkmıyor. Üstüne aşırı cimriler durum olmasına rağmen fatura, sigara gibi şeyleri eşime aldırmaya, ödetmeye çalışıyor. Eşimde farkında konuştum artık param yok diyor bir şey söyleyince ama şu hastane olayını aşamıyoruz malum ya gerçekten bir şeyi varsa olayına dönüyor ne yapsam akıl verin bana :(

Selam kızlar 2 senelik evliyim eşimde gayet anlayışlı bir problemimiz yok ama ailesi aşırı sinir bozucu ne zaman bir yere gitsek annesi hastalandım vs. Gibi sebeplerle çağırıyor hastaneye götürüyoruz bir şeyi çıkmıyor. Üstüne aşırı cimriler durum olmasına rağmen fatura, sigara gibi şeyleri eşime aldırmaya, ödetmeye çalışıyor. Eşimde farkında konuştum artık param yok diyor bir şey söyleyince ama şu hastane olayını aşamıyoruz malum ya gerçekten bir şeyi varsa olayına dönüyor ne yapsam akıl verin bana :KK43:
Gittiğiniz yerlerden nasıl haberdar oluyorlar?

Halam da aynısını yapardı hep arayıp annem ölüyor, acile gidiyoruz, ambulans geldi vs derdi. Babam bilirdi ama ya gerçekse diye giderdi. Yine bir gün aynısını yaptı. Bu sefer bir işi vardı yine yalan söylüyordur dedik sonra uğrarız dedik. Ama o gün babaannem öldü. Biz tabi son anlarına yetiştik. Halam ben size bu günden beri söylüyorum kötü hasta diye dedi. Ama biz de 40 yıldır aynısını söylüyorsun senin yüzünden vs dedik. Ne bileyim hep sinir olmuşumdur bu tip olaylara

Halam da aynısını yapardı hep arayıp annem ölüyor, acile gidiyoruz, ambulans geldi vs derdi. Babam bilirdi ama ya gerçekse diye giderdi. Yine bir gün aynısını yaptı. Bu sefer bir işi vardı yine yalan söylüyordur dedik sonra uğrarız dedik. Ama o gün babaannem öldü. Biz tabi son anlarına yetiştik. Halam ben size bu günden beri söylüyorum kötü hasta diye dedi. Ama biz de 40 yıldır aynısını söylüyorsun senin yüzünden vs dedik. Ne bileyim hep sinir olmuşumdur bu tip olaylara
Aynen bizde o bakımdan bir şeyde yapmıyoruz 🤷‍♀️

HAyır ama tek erkek
Anladım. Tek çocuk olsa yine bi nebze anlardım ama diğer çocukları varken böyle yapması cidden saçma. İş her halukarda eşinizde bitiyor. Kocası da mı yok. Hadi araçları yok diyelim atlasın bi taksiye götürsün. Bi daha aradıklarında eşiniz, ya damatlarından rica et desin. Yada babam taksitle götür desin

Sürekli arayıp ne yiyip ne içtiğinizin nereye gittiğinizin muhabbeti oluyor sanırım.Hiç sevmiyorum günün her saatinde arayan birbirlerine rapor veren insanları.Sabah görüştün yada akşam görüştün yetmiyor mu günün her saatinde görüşmek te bilmiyorum.Konuşacak bişeyde olmuyor o ne yapıyor oturuyor bu ne yapıyor uzanıyor mevzu bu .Haliyle evin içerisindeki herşey biliniyor böyle olunca.Neyse baya saydırmışım birilerine gıcık oldum da sizin konuya denk geldi.Allah yardımcınız olsun.

Anladım. Tek çocuk olsa yine bi nebze anlardım ama diğer çocukları varken böyle yapması cidden saçma. İş her halukarda eşinizde bitiyor. Kocası da mı yok. Hadi araçları yok diyelim atlasın bi taksiye götürsün. Bi daha aradıklarında eşiniz, ya damatlarından rica et desin. Yada babam taksitle götür desin
Taksi ücretini bize kitliyor tatlım benim 😂 bir sefer öyle denk geldi biz hastnye gittik para almadım yanıma demiş adam bizi bekledi

Back
X