Ya öyle deme bu düşüncesizlik bence insan bir defa arar sen telefonunu açmayan birini 3 defa peşpeşe ararmısın üstelik daha dün konuşmuşuz yaAh bu kaynanalar. Arasalar olmaz, aramasalar olmaz, ilgilenseler bunaldım, ilgilenmeseler umursamıyor, sevmiyor. Verseler yemiyoz biz onları, vermeseler hep kızına veriyor bize yok. Kaynana olmak zor bu devirde. Allah sabır versin
bagzen insana rahatlik batiyor simdi kadin ne yapti sna offf diyonnn insallah hormonlardan bu kadar gerginsindir burdan hic hos gorunmuyor tavriniz saglicakla alin kucaginiza bebeginize sevgilerDüşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor yasinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum
Ne alakası var tavırlarından konuşma tarzından 5 yaşımda kızım var onla konuşmak istiyor hergün ya benim annem 8 saat uzakta bu kadar konuşmuyoruz annemleİnsanlar sen hamilesin diye ince düşünüp halini hatırını sormak istiyorlar diye mi ölmek istiyorsun. Buyur o halde...
Emin ol arayıp sormasa ben Arıcak onu fırsat vermiyorki illa küstürmem lagzım ararmamsı için bazen oluyor hiç aramıyor 10 gün falan bu seferde merak edip ben arıyorumMerak etmese de ne kötü kv hiç arayıp sormuyor olur. Kendimi buradaki kayinvalidelerin yerine koyuyorum ne yapsalar da yaranamıyorlar yazık ya
Hayır ama zamanında beni dövdüren lohusayken beni mahirden bi kvde var aramız düzelsede unutamıyorum ve bırakmıyokş ben onu arimKadın naptı ki sana burda neler oluyor oglunu kıskırtıpgelinini dövdüren altınlarına konan eziyet eden Bi arıyor diye mi bütün bunlar
anneyse arar, evhamlanır kaygılanır. ama sen kaynana sıfatıyla baktığın için bir de hormonların etkisiyle sanırım çok gerginsinYa öyle deme bu düşüncesizlik bence insan bir defa arar sen telefonunu açmayan birini 3 defa peşpeşe ararmısın üstelik daha dün konuşmuşuz ya
Ya öyle deme bu düşüncesizlik bence insan bir defa arar sen telefonunu açmayan birini 3 defa peşpeşe ararmısın üstelik daha dün konuşmuşuz ya
Ben sizin dert olmayan yerde kendi kendinize dert yaptığınızı düşünüyorum. Hem kendi hem bebeğinizin sağlığı için biraz rahat olun.Emin ol arayıp sormasa ben Arıcak onu fırsat vermiyorki illa küstürmem lagzım ararmamsı için bazen oluyor hiç aramıyor 10 gün falan bu seferde merak edip ben arıyorum
Söyledim baya bir kızgın dille bak anne 7 24 telefon elimde değil benim dedim bide niye açmıyorsun diyo düşünemiyomusun hamile belki uyuyodur belki işi vardırKaynananıza sinirinizden mi ölmek istiyorsunuz
Bu kadar rahatsızsanız telefonu açtığınız da 'anne sürekli müsait olmuyorum gördükçe açıyorum' deyin bitsin gitsin.
Belli ki düşük tehlikeniz olduğundan kadın sizi merak ediyor aksi dahi olsa ölmek istemenizi gerektirecek bir durum göremedim. Fazla abartıyorsunuz bence.
Sağlıkla devam etsin hamileliğiniz.
Ya öyle deme bu düşüncesizlik bence insan bir defa arar sen telefonunu açmayan birini 3 defa peşpeşe ararmısın üstelik daha dün konuşmuşuz ya
Ne alakası var çokmu meraklıyım dert aramaya allaşkına eltimle konuşmuyolar o rahat takılıyor beni darlamasınlar 2 oğlu var bu kadının yaBen sizin dert olmayan yerde kendi kendinize dert yaptığınızı düşünüyorum. Hem kendi hem bebeğinizin sağlığı için biraz rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?