Hayır ama zamanında beni dövdüren lohusayken beni mahirden bi kvde var aramız düzelsede unutamıyorum ve bırakmıyokş ben onu arim
Ne güzel söyledin dimi bakmassın olur biter ama üst üsste arıyorrrrarar
kayınvalde olunca batar o ayrı
konuşmak istemesssen açmassın ama bukadar tribe gerek yok oda sana bayılmıyordur emin ol
aramassa eminim torununu hiç merak etmiyor ne biçim babaanne dersin
benim annemde bana ulaşmayınca ofisi arar, evi arar, cebi arar, görüntülü arar, sesli whatsapp arar, mesaj yazar ararda arar yani
telefona bi bakarım 20 kez aramış
hiç ölmeği düşünmedim
Hayır ama zamanında beni dövdüren lohusayken beni mahirden bi kvde var aramız düzelsede unutamıyorum ve bırakmıyokş ben onu arim
Düşenemiyordur belki ?Söyledim baya bir kızgın dille bak anne 7 24 telefon elimde değil benim dedim bide niye açmıyorsun diyo düşünemiyomusun hamile belki uyuyodur belki işi vardır
KocamaKime dövdürdü sizi?
Evet çünkü eşimle bi sorunum yoktu ozmanalr o girdi aramızaSizde o adamdan yine hamilesiniz, ama sorun kayınvalide?! Enteresan
engelle bukadar rahatsızsan?Ne güzel söyledin dimi bakmassın olur biter ama üst üsste arıyorrrr
kocan seni annesinin lafıyla dövebiliyorsa zaten adam değilmişKocama
Kocama
Adam olsaymis da karisina el kaldirmasaymis.Kocama
O zaman dogrudur insan Bi kere soğudu mu düzelmiyorHayır ama zamanında beni dövdüren lohusayken beni mahirden bi kvde var aramız düzelsede unutamıyorum ve bırakmıyokş ben onu arim
Evet çünkü eşimle bi sorunum yoktu ozmanalr o girdi aramıza
Ah bu kaynanalar. Arasalar olmaz, aramasalar olmaz, ilgilenseler bunaldım, ilgilenmeseler umursamıyor, sevmiyor. Verseler yemiyoz biz onları, vermeseler hep kızına veriyor bize yok. Kaynana olmak zor bu devirde. Allah sabır versin
Bak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyorDüşenemiyordur belki ?
hani düşük tehlikeniz varmış ya? seni ya da torunu merak ediyordur ? açmayınca bir şey oldu sanıyordur ? olamaz mı ?
Bilmem bana tepkiniz aşırı geldi, yani mübalağa olduğunu tabi ki biliyoruz fakat mübalağa bile olsa bu kadar hiddetlenip ölmek istiyorum yazacak kadar ciddi bir durum göremedim ben. Bilmem.
Aramasa, aramıyor deriz, arasa çok arıyor deriz. Gelse çok geliyor deriz; gelmese kaynanam merak edip evime uğramıyor deriz.. Deriz de deriz :) Biz hep deriz..
Bence eminim kaynanalarda ne yapacağını şaşırmıştır.
Ben sizi haksız buldum. Net.
Sevgiler.
Torununu merak ediyordur benm annemde hergün arar nasılsın iyi misin diyeBak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyornormalmi allaşkına
Bak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyornormalmi allaşkına
Bak aranır gidilir gelinir ben bişe demiyorum mesela hafta da bir gidiyoruz oraya yemeğe bu durumu rayına otutturduk ama sürekli araması beni hayattan sogutuyor mesela 5 yaşında kızım var atıyorum bugün görüştükmü yagrın tekrar görüntülü arıyornormalmi allaşkına
Acaba hormonal durumlarınızdan dolayı mı böylesiniz yoksa hep mi böylesiniz?
Kv'nize niye sinir oluyorsunuz sırf telefon açtı cuma akşamları yemeğe çağırdı diye değil herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?