- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
O zaman hamileyken dövdü eşiniz?Evet çünkü eşimle bi sorunum yoktu ozmanalr o girdi aramıza
Başka bişey yapmıyor ben biraz çık üstüme gelinmesinden hoşlanmam o aramasa mesela ben Arıcak ama fırsat vermiyor bunaBaska bisey yapiyor mu? Benim kv hergun arar ayni saatte o aramazsa ben ararim merak ederim cunku. Yani ne bileyim ne var ki bunda?
Hayır lohusayken kızım var 5 yaşında piskolj şiddet dövdüderken itti falan şiddet illa ağız burun kırmakla olmuyorO zaman hamileyken dövdü eşiniz?
Heh bişe buldunuzya ordan ilerleyin 5 yıl önceki mevzu bu eşim özürler diledi halada pişman annesine uydugu için o gün bugündr iy maşallahÇünkü kaynana oğluna dövdürmüş kadını. Cinayeti işleyen affedilmiş serbestçe dolaşıyor ama azmettiren ceza almış gibi bir şey
Haa boyle olunca kv haksiz es hakli oluyor. Agiz burun kirmaktan bahseden kim? Na kadar garipsiniz yaHayır lohusayken kızım var 5 yaşında piskolj şiddet dövdüderken itti falan şiddet illa ağız burun kırmakla olmuyor
Ben ağzınızı burnunuzu kırdı demedim ki siz dövdürdü demissinizHayır lohusayken kızım var 5 yaşında piskolj şiddet dövdüderken itti falan şiddet illa ağız burun kırmakla olmuyor
Hayır ondan degil takıntılı kadın ben telefonu açmadığımda Kafasında kırk tane kafasında kurmustır kadınla konuşmak istememin en büyük sebebi bu pisklojik rahatsız olabilir hepimizin başına gelebilir. Ama bu durum yüzünden bana iftiralar attı konuştuğum seyleri yanlış yere çektş oturuyo mesela benim hakkımda bişiler düşünüyo ve ya başkası en ufak şeyi kafasına takıyoAcaba hormonal durumlarınızdan dolayı mı böylesiniz yoksa hep mi böylesiniz?
Kv'nize niye sinir oluyorsunuz sırf telefon açtı cuma akşamları yemeğe çağırdı diye değil herhalde?
Bazı insaların ölmek istediği şu dertlere hayranım. Hiçbir zorluk görmemiş piremsem dertleri değil de ne şimdi bu? Bunun için ölmek istiyorsan , Allah korusun evlatla eşle imtihan olduğunda ne yapacaksın??? Ölüp ölüp dirilecek misin? Kaynana yemek yapsa suç, yapmasa aramıyor, sormuyor bi yararı dokunmadı dersinDüşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor yasinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum
Heh bişe buldunuzya ordan ilerleyin 5 yıl önceki mevzu bu eşim özürler diledi halada pişman annesine uydugu için o gün bugündr iy maşallah
Maşallahiy maşallah
Heh bişe buldunuzya ordan ilerleyin 5 yıl önceki mevzu bu eşim özürler diledi halada pişman annesine uydugu için o gün bugündr iy maşallah
Ne alaka allaşkına tepkilerim degişiyormuş bütün yaşadıklarımı anlatsan yer mi kalır burda bazen gerçekten sacmalıyosunuzbi karar verseniz ne zaman dövdü, sadece itti mi, ittiyse kafanız duvarda falan patladı mı yoksa hafifçe sarsıldınız mı ? mesela üniversite yıllarında erkek arkadaşım beni duvara bir itmişti, 1 ay ciğerlerim ağrımıştı. yoksa hafif bi sendeleme mi oldu ?
hatta önce ittiğinden emin misiniz ? çünkü her size karşı olan tepkide anlattıklarınız değişiyor....
hmmm ortada hiç hoş olmayan bir durum var galiba ama pek anlayamadım yazdıklarınızı. Kayınvalideniz oğlunu cinayete mi azmettirmiş?Çünkü kaynana oğluna dövdürmüş kadını. Cinayeti işleyen affedilmiş serbestçe dolaşıyor ama azmettiren ceza almış gibi bir şey
burası sizin insanlardan sinirinizi çıkaracağınız bir platform değil. kaynananız yüzünden fikrini yazan insanlara böyle tepki vereceğinize kendi öfke probleminizi çözün.Ne alaka allaşkına tepkilerim degişiyormuş bütün yaşadıklarımı anlatsan yer mi kalır burda bazen gerçekten sacmalıyosunuz
hmmm ortada hiç hoş olmayan bir durum var galiba ama pek anlayamadım yazdıklarınızı. Kayınvalideniz oğlunu cinayete mi azmettirmiş?
Şaşırdım benim kv acmadıgımda kesinlikle hemen bakmaya gelir haftanin 2 gunu oradayım gunde en az 3 kez arar ve ben bu durumdan rahatsız olmam her aradığindada ağrın varmı ihtiyacın varmı canin sıkıliyormu hep aynı soruları sorar artik rutinlesti bence sen kayinvalidene karsı biraz isteksiz olabilirmisinDüşünüyorumda onsuz hayatım ne güzel olurmuş bir ay bulundgum şehirden gittiler kafam rahat etti ya hamileyim 4 aylık kv yeni söyledik düşük tehlikem var diye kadın ögrendgnden beri hergün arıyor ya bazen açmıyorum anlasın diye bazen 10 gün aramadgı oluyor bazende tutturdummu tutturuyor yasinir oluyorum. Açdım niye açmıyorsun diyor bende sinirlendim dedimki ya anne yedi yirmidört telefon elimde degilki benim sonra eşimle aramda problemmi varmış olsa söylermişim bilmem ne sonra akşam yemeğe çağırmak için aramış evet dedim her cuma cagırıyor ya birdaha çagırdıgı zaman asla gitmicem stresten kasılıyorum ölmek istiyorum
Senin yapın sakin oluğunu normal karşılayabilirsin canım ama ben fazla ilgiden hoşlanmam ben şstiyorumki mesela bugün omu aradı yagrın veya öbürgünde ben arim insan biraz agırlıgnı koyar yani en son ben onu ne zaman aradım hatırlamıyorum düşünŞaşırdım benim kv acmadıgımda kesinlikle hemen bakmaya gelir haftanin 2 gunu oradayım gunde en az 3 kez arar ve ben bu durumdan rahatsız olmam her aradığindada ağrın varmı ihtiyacın varmı canin sıkıliyormu hep aynı soruları sorar artik rutinlesti bence sen kayinvalidene karsı biraz isteksiz olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?