kaynana olma korkusu...

Benim annem de abime oğluşum der öyle sever anlamadım ne var bunu demesinde ?

O değilde bir on sene sonra kk de kaynanalar çoğalacak.şimdi yorumları gelinler yapıyor o zaman yorumlar nasıl olur bilmem. Ben sadece oğlumun, karısını bana tercih etmesinden beni yok saymasından cok korkuyorum. Biliyorum kendimi anlaması zor birisiyim kesin anlaşılmamazlık cıkacaktır. Hangimiz annemizle tartışmıyoruz kı birimiz mesafe koyabiliyor mu mesafe koyup torununu gostermezse bide oğluma ya ben ya annen derse çok kırılırım

Evet başkalarından duymuyorum onlar gelin damat demez evlat bilirlermis hahhahahahahahahah diye kahkaha attım sadece

Sizde gelinsiniz. Kaynananıza yaranabildiniz mi? Yada kaynananız size yaranabildi mi? :)
Kısır döngü bu maalesef :)

En güzel yorum.
Bu böyle gelmiş, böyle gider. Kaynana-gelin didişmesi hep vardı, hep de olacak. Biraz aklı olan (iki taraf için de söylüyorum) zaten insan gibi geçinmeye bakıyor şu kısa hayatta.

Eşimin mutluluğu için ailesiyle samimi olmak isterdim ama sorun gelip gitmek kalmak değil ki. En başta yapılanlar unutulmuyor. Sürekli laf sokmalar, herşeyde eksik bişeyler bulmalar, herşeye kötü eleştiri yapmalar, hiçbir şeyini beğenmemeler, oğluna sürekli karısını kötülemeler. Merak ediyorum ne bekliyo şikayet ederek. Ayrılmamızı mı kavga etmemizi mi? Neden kızına yapamayacaklarını geline yapıp tüm kötü şeylerim sorumlusu olarak gelini görür. Yıllardır umursamadığı oğlu evlenince değere biner?

En basta baska oglunuz varsa eger elti karsılastırması ve aile karsılastrması yapmayın mesala birde kendi kızınınız gbi goremezsiniz zaten ama kızınız olsa nasıl yapardınız oyle dusunup oyle karar verin sonucta her kadın baska bir kadının kızı ve kıymetlisi kimse kmseye ön yargılı olmazsa sorun olmaz

valla benim kayinvalidemle aram iyi ama anne gibi gorurum onu ilgilendiren konularda fikrjni alirim ozel gunlerini unutmam
missfiri olur tatlimi pisirip goturur yardim eder bulasigini yikar cikarim
ama o da beni skmaz surekli aramaz ben haftada bikac kez ugrarim cayimi yapar beraber muhabbet ederiz
sahsen ben hic inanmiyorum bu dunyada ne yasaniosa iyi ya da kotu hicbisey tek tarafli olmuyor
kimse saf kotu ya da iyi degil hepimizin gri yanlari var onemli olan bunlari tolere edebilmek

Siz basta oğlumu benden koparmak diye bakarsaniz olaya hic anlasamazsiniz

henüz değilim, sadece nasıl bir kaynana olmalıyım onun kararını veremiyorum...
Bu karar verilecek bir mesele mi sizce? Karakteriniz zAten bu yaşınıza şekillenmiştir. Neye karar vereceksiniz? Eziyet mi etseeem, iyi biri mi olsam? Bunu düşünüyor olmak nasıl bir rol oynasam demek değil mi? Neyseniz osunuzdur!

Kv yüzünden nişanlimla ayrilmak ve ayrilmamak arasinda beynimin iki düsünce ile kavgasini izliyorum günlerdir , uyku düzenim ve günlük rutinim bozuldu , sürekli düsünmekten baş agrisi çekiyorum ve sizin bu gelinler ne istiyor nasil kaynana olayim konunuzla karşilaşiyorum , dolayisiyla çok gerginim ve doluyum uslup hatalarim olabilir . Oglunuzu kaybetme korkunuzdan onun size olan sevgisini kullanarak her şeyi kontrol edip karisma hakkiniz oldugunu saniyorsunuz. Böylece hem o çok sevdiginiz oglunuza hem de onun sevdigi sectigi kiza psikolojik eziyet edip arada birakiyorsunuz . Iki kişilik hayata ücüncü kisi olarak dalmayip sadece destek olsaniz ve fikirlerinizi dayatmak yerine öneri olarak sunsaniz yapmak istemezlerse israr etmeseniz kisaca kendi hallerine biraksaniz . Ben tecrübeliyim onlar ne bilir ki der her seye karisirsaniz kötü kv olursunuz karsi tarafta kötü gelin. Oglunuz da arada kalir ve ne size yaranabilir ne de geline. Sevdigi iki taraftan birini secmek zorunda kaliyor farkinda misiniz ? Kimse kv ile evlenmiyor ama nedense başrolde hep kv ! Esiyle her konuda anlasip kv yuzünden kavga edilmesi ne kadar sacma degil mi ? Ben de soruyorum kv ler neden ogullarinin mutlu olmasini istemiyor ?

Benim kvde olmama çok yıllar var. İki küçük oğlum var. Önümde iki kvde örneği var. Biri annem biri kvdem. İkisi gibi de olmayacağım.

Rahmetli annem herşeylerine koşturdu, kızlarından daha öte davrandı. Gelinler gezer tozar o evde torunlarına bakardı. Herşeyi alttan alırdı, asla kötü söz söylemezdi. Onlardan hiçbir beklentisi olmazdı. Babamla annem düğünlerini yaptı, sıfır ev verdiler, memlekete giderler çocuklara annem bakardı. Altınlarını takar bol bol hediye alırdı.

Sonuç; nankörlük. Ölüm döşeğinde hastaneye bile üç hafta sonra yalandan beş dakikalığına geldiler. E tabi gelinlerimiz çok meşguldü.

Kvdem ise kocamı doldurup doldurup üstüme salardı. Dedikoducu kadının teki. Boşanalım diye ilk yıllar yapmadığı kalmamıştı.

Ben mi nasıl olucam asla annem gibi olmucam, karşılığı nankörlük olucak. Mesafeli olucam, gelin bana gelmek zorunda değil, bende ona gitmek zorunda değilim. Evlenip gitsinler. Ben öyle annem gibi yıllarca torun bakmam. Herkes doğurduğuna baksın. Şuan benim yaptığım gibi. Arada bir oğullarım gelsin halimi hatrımı sorsun yeter bana.

Kvdem gibi de oğlumu doldurmam. Oğlum gelinim kendi içlerinde mutlu olsun yeter. Gelin kendini zorunlu hissedip aramak sormak zorunda kalmasın. Oğullarım aradı mı yeter.

Ve bana illa anne demek zorunda değiller. Çünkü ben oğullarımın annesiyim. Benim de bir tek annem vardı. Elalemin kadınına anne demek zorluyor, üstelik nefret de ediyorum.

Yani demem o ki mesafeli olunsun.

Bazı gelin yorumlarından iğreniyorum çoğunuz eşini sevmiyor seven Kadın eşinin annesinden kopmasını istemez siz evlenirken kocaman bir aile olalım diye değil yaparım bir çocuk akşamlarında kocamın gönlünü ederim ailesinden ne kadar uzak olursa o kadar iyi yönetirim kocamı derdindesiniz hiç bir zaman annesini görmesin istiyordunuz çünkü ikinci bir kadına tahamünüz yok annesine dahi... kendinize güveniniz yok kendine güveni güzellik sexsşlik car car konuşma sanıyorsunuz oysa ki bir koca annesine gitse hemen sizi ayırma planlarımı yapacak kendinize güvenseniz bir falsonuz olmasa kayınvalideniz sizi çözecek korkunuz olmaz inanın bazı yorumlarınız igrenç sanalda dahi ne kadar saygısız ve merhametsizsiniz

mubarek bayram gunu bu ne sımdı ?
ayrıca bır adamı annesınden kıskanmak nasıl bır sapkınlık nasıl kafalar nasıl dusunceler tovbe yarabbım

Yeni evlileri kendi hallerine birakin da asklarini yasasinlar. Biraz uzak durun bence. Kendi esiniz, isiniz yok mu? Onlara odaklanin. Arada gorusulur tabi ama siz onun gercek annesi degilsiniz o yuzden hic karismayin saygili olun
Insan cocuguyla kavga eder barisir unutur ama gelininizle kavga ederseniz bunu o kiz bir kenara yazar omur boyu da unutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…