- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
- Konu Sahibi pardon_ama
-
Benim annem de abime oğluşum der öyle sever anlamadım ne var bunu demesinde ?Düğünüm olmuş bir ay sonra ortada hiçbirşey yok eşimle düzenli gidiyoruz haftada on günde bir falan bir hafta atladık mı ne oldu tam bilmiyorum eşimin annesini gece uyku tutmamış ağlamış oğlum beni unuttu aramıyor diye babasından teselli etmiş annesini... Kaç kez "beni ara,hergun ara bir sesini duyayım,ara iyiyim de kapat, (üstüne bilmem kaç ev arsa olmasına rağmen) konturum yok arayamiyorum, arayacağım rahatsız etmekten çekiniyorum (bunu diyen insan iki gün önce 22de aradı)" eşim o kadar sıkıldı ki artık bu arama meselesinden artık direk yüzünü ekşitiyor öyle dediği zaman.Eşim haftada bir uğrar hep kadına o yetmiyor... Geçende ben gitmeyeli iki hafta olmuştu dedim gidelim daha dün gördüm bugünde mı gideceğim dedi ve gitmedik bir aya yaklaşıyor ben gitmeyeli ve eşimin umrunda bile değil ki ben o mutlu olsun diye giderim bunu çok iyi bilir o gidecekse sadece dedeye selam söylerim... Eşimin annesininde oğluşum sözü var ama benim favorim eşimle beraber gittiğimizde önden eşimi görüp öylesine hoşgeldin demesi beni gördüğü an boynuna sarılmasıhep mi aynı olur gram samimiyet yok yaaa...
Laf samimi gibi görünüyor ama sonrasındaki hareket çok komik ve samimiyetsiz duruyor sorun buBenim annem de abime oğluşum der öyle sever anlamadım ne var bunu demesinde ?
Evet başkalarından duymuyorum onlar gelin damat demez evlat bilirlermis hahhahahahahahahah diye kahkaha attım sadeceoyle yapiyorum, 10 dk bile basbasa birakmadim. Guvenmiyorum. Hatta 1 kere esim ben yanlarinda olmadan oraya goturdu diye olay cikardim. Cogu kisi abarttigimi dusunur ama bu kadin baskasinin 2 yasindaki cocugunu nasil azarladigini rahatca anlatabilen birisi. Azarladim, suratimi da ekşittim ama yine de aglamadi cocuk diyordusunsene bu kadin esimi boyle buyutmus demek ki, ite kaka! Ne kadar uzucu... Torununu gormek istiyorsa asla boyle davranamaz, en ufak seyde bir daha goturmem. Zaten cocuga anne baba deger veriyorsa etraf deger verir... Sen korumazsan kim koruyacak daha derdini bile anlatamiyor ki. Her geldiklerinde hala elinizi yikayin diyip sebeplerini anlatmak zorunda kaliyorum, 9 aydir neden kapilari apartmanin merdiven korkuluklarini tutunca el yikanir bunu ogretemedim ki ben ogretmenim
son cumlen benim icin de cok onemli. Gozunden anliyorum sozunden davranislarindan anliyorum salak degilim ki. Ama lafta ve elalemin yaninda boyle biz birbirimize bayiliyoruz gibi davranilmasi beni benden aliyor. Bu elalemcilik... Dedigin gibi insan iki kat sinirleniyor.
Sizde gelinsiniz. Kaynananıza yaranabildiniz mi? Yada kaynananız size yaranabildi mi? :)
Kısır döngü bu maalesef :)
İletişim halinde ve mesafeli olmak , oğluna değil de gelinine söylemek yemek davetini vs yi ...henüz değilim, sadece nasıl bir kaynana olmalıyım onun kararını veremiyorum...
Zaten kimse kimseye yaranmasınSizde gelinsiniz. Kaynananıza yaranabildiniz mi? Yada kaynananız size yaranabildi mi? :)
Kısır döngü bu maalesef :)
Siz basta oğlumu benden koparmak diye bakarsaniz olaya hic anlasamazsinizgelinler, lütfen söyleyin..kaynanalar yada kaynana adayları ne yapsınlarki (yaransınlar demiyorum) insan gibi muamele görsünler?
1- mesafeli olursun- kızarlar
2-samimi olmak istersin-istemezler
3-ev verirsin, yaranamazssın
4-arar sorarsın, istemezler
5- aramassın -az arıyo derler
6-yemeğe çağırırsın istemezler
7-yemeğe çağırmassın- çağırmıyor derler..
8-bir söz söylersin evladın gibi, lafı evirip çevirip yine kızcak bişi bulurlar..
9-doğum eder gelinler- yardıma gitsen kalsan suç-kalmasan yine suç...
10-.....
11-......
12-.......
lütfen karar verin artık, gerçek niyetiniz ne? amacınız ne?
haaa, annelerden oğullarını koparmaya çalışmaksa İŞTE BU ÇOK ZORRRRR...yaradanın verdiği o bağı, insanoğlu koparamaz...
Bu karar verilecek bir mesele mi sizce? Karakteriniz zAten bu yaşınıza şekillenmiştir. Neye karar vereceksiniz? Eziyet mi etseeem, iyi biri mi olsam? Bunu düşünüyor olmak nasıl bir rol oynasam demek değil mi? Neyseniz osunuzdur!henüz değilim, sadece nasıl bir kaynana olmalıyım onun kararını veremiyorum...
mubarek bayram gunu bu ne sımdı ?Bazı gelin yorumlarından iğreniyorum çoğunuz eşini sevmiyor seven Kadın eşinin annesinden kopmasını istemez siz evlenirken kocaman bir aile olalım diye değil yaparım bir çocuk akşamlarında kocamın gönlünü ederim ailesinden ne kadar uzak olursa o kadar iyi yönetirim kocamı derdindesiniz hiç bir zaman annesini görmesin istiyordunuz çünkü ikinci bir kadına tahamünüz yok annesine dahi... kendinize güveniniz yok kendine güveni güzellik sexsşlik car car konuşma sanıyorsunuz oysa ki bir koca annesine gitse hemen sizi ayırma planlarımı yapacak kendinize güvenseniz bir falsonuz olmasa kayınvalideniz sizi çözecek korkunuz olmaz inanın bazı yorumlarınız igrenç sanalda dahi ne kadar saygısız ve merhametsizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?