kaynana olma korkusu...

Allah sabir versin mesafenizi ve agirliginizi koyun boyle kv yi ben yolardim net..ruh sagligi iyi degil bence aman cocugunuza sahip cikin.

Pardon ama geline özel ilgi gösterirseni o da size özel ilgi gösterir. Gelini adam yerine koymayıp sonra ben eşinin annesiyiim diye özel ilgi beklerseniz , çok beklersiniz.

Benim annem gibi bir kv olun bence.hiccc karismaz cok da sevmez ama mesafe candir..gelin yalvarir gelin diye giderler iki ayda bir falan..ogluylada oyle mic mic degildir.uzak olsun bal olsun misafir gibi gelip giderler hizmette kusur etmez annem.iki kizi var zaten kiz evlat candir...

Helal olsun vallahi ne guzel yazmissiniz

Kendi işinize hayatınıza bakın onunla ilgilenip kimsenin hayatına müdahale etmeyin yeter

Aynen annemde böyle

En gıcık olduğum şeydir bunu yapayım mı şunu edeyim mi lafı sadece kaynana değil komşu bile sorsa uyuz olurum yapma derim direk:))
Benim kaynanam baktıda ne oldu altı ay gidip geldi gündüz yardım etti çocuğu oldu diye bir gece yanında kalmadı kızı bir ayda toplamda iki kez gitmişti dediğine göre oda bir iki saatlik ziyaret yani böylelerine müstehak...
Samimiyet önemli yaaa beni gram sevmeyip yakın davranması çok itici...

Valla evlat ayrımının ne olduğunu ve bir erkeği nasıl sıfır sorumluluk almadan büyütmüş olabilmeyi kaynanamda gördüm.Eşim maydanoz almayı bilmeyen kendi üstü başını annesi ve kız kardeşi alan biriymiş bunu anlayınca şok olmuştum... Şükür bunları aştık da sadece anne baba ve çekirdek aile dışında yakınlarımızın olduğuna yani akrabalarla olan irtibat ve görüşme sıklığı çok çok seyrek hala üç senede bu kadar yol kat ettim.Saat 22de evde ol cümlesinden emir çıkarıp ben baskıya gelemem böyle şeyler deme diyen bir adam var karşımda bu derece rahatlıkla ne derece bir baba olacağını bilemediğimden hala çocuk düşünmüyorum...

Düğünüm olmuş bir ay sonra ortada hiçbirşey yok eşimle düzenli gidiyoruz haftada on günde bir falan bir hafta atladık mı ne oldu tam bilmiyorum eşimin annesini gece uyku tutmamış ağlamış oğlum beni unuttu aramıyor diye babasından teselli etmiş annesini... Kaç kez "beni ara,hergun ara bir sesini duyayım,ara iyiyim de kapat, (üstüne bilmem kaç ev arsa olmasına rağmen) konturum yok arayamiyorum, arayacağım rahatsız etmekten çekiniyorum (bunu diyen insan iki gün önce 22de aradı)" eşim o kadar sıkıldı ki artık bu arama meselesinden artık direk yüzünü ekşitiyor öyle dediği zaman.Eşim haftada bir uğrar hep kadına o yetmiyor... Geçende ben gitmeyeli iki hafta olmuştu dedim gidelim daha dün gördüm bugünde mı gideceğim dedi ve gitmedik bir aya yaklaşıyor ben gitmeyeli ve eşimin umrunda bile değil ki ben o mutlu olsun diye giderim bunu çok iyi bilir o gidecekse sadece dedeye selam söylerim... Eşimin annesininde oğluşum sözü var ama benim favorim eşimle beraber gittiğimizde önden eşimi görüp öylesine hoşgeldin demesi beni gördüğü an boynuna sarılması hep mi aynı olur gram samimiyet yok yaaa...

Koptum yaaa şaka gibi

Ay inanamıyorum ama yaa cidden bu kaynanalar neden böyle

Acaba eskiden bende gelindim kaynanam bana böyle yaptığında üzülüyordum neden gelinimi üzim demiyorlar
Canım benim ben kaynanamın çok üzüldüğünü düşünmüyorum eşim küçücükken aile akrabadan koparıp göçmüş annesigile hani desen ki evlenirken çekmiş herşey dört dörtlük duruyor ilişkilerde düğünde vs. fotoğraflar öyle birde bizim fotoğraflara bakıyorum hepsinin suratı beş karış sanki ben yalvarmışım gelin çekilin diye benim yaşadığım herşey şaka gibiydi

benim sahsi fikrim gelinine öz kizina davrandigi gibi davranmasi, kizina hos gördügünü layik gördügünü gelinine hor görmemeli, adaletli olmali. kendi evladi gibi davranirsa ne sorun olabilir ki
tabiki cirkef gelinler vardir ama ben ahlakli, iyi huylu insan gibi insan gelinler icin diyorum.

Ay inanamıyorum ama yaa cidden bu kaynanalar neden böyle

Acaba eskiden bende gelindim kaynanam bana böyle yaptığında üzülüyordum neden gelinimi üzim demiyorlar
Benim annemde kaynana görmemiş ama birsürü kardeşi evlenmiş gelin kaynana ilişkisini görmüş dersini çıkarmış birgüne birgün yengeme ters davrandığını görmedim buna niyetlenecek olsa birşey diyecek olsa defalarca ben durdurdum hatta abimler varken bana kızsa belki yengem yanlış anlar kızma anne dedim ama benim görümcem almış iki kuklayı eline iyi oynatıyor onlarda şimdilerde uyandı gibi ama iş işten geçti be.

Aynen garipler yaa baksanıza konu bile açmışlar

Iyi niyetli olun. Kendinize nasil davranilmasini isterseniz öyle olun karsinizdakine. Geline nasil davranmaliyim diye kisitlamak gerekmiyor konuyu. Insanlara evladima nasil davranmaliyim diye düsünün. Evlatlariniza adaletli olun. Cok fedakarlik yapmayin. Karsi taraftanda cok fedakarlik beklemeyin. Yaptiginiz bir iyiligin peşin peşin karşılığını beklemeyin. Ben yaptım hadi sende yapmalısın demeyin. Önemsediginizi hissettirin. Aramak kötü bisey degil devamli arayip merakli gibi her detayi ögrenme pesinde olan kaynanana olmayin. Arayip nasilsin diye soran bir anne olun evladiniza gelinlede iyi olursunuz zaten. Aramayip beni ilgilendirmiyorsunuz imaji cizmeyin. Aramadim kac gündür benimde islerim vardi sizinde vardir diye normal konusun. Laf sokmaktan kücümsemeden bişey gelmiyor. Aynaya bakın kendinizi eleştirin vicdan muhasebes yapın. Az sevgi sözünüz olsun ama icten gelsin samimi olsun. Bir Aileleri olduğunu hissettirin. Normal olun insan olun yeter aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…