- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.089
- 408
- 32
- Konu Sahibi pardon_ama
-
Bi ara okuyayım bariiSen benim konularımı gör neler neler var
BombaBi ara okuyayım barii
Valaaa tamam kesin okuyacam
gelinler, lütfen söyleyin..kaynanalar yada kaynana adayları ne yapsınlarki (yaransınlar demiyorum) insan gibi muamele görsünler?
1- mesafeli olursun- kızarlar
2-samimi olmak istersin-istemezler
3-ev verirsin, yaranamazssın
4-arar sorarsın, istemezler
5- aramassın -az arıyo derler
6-yemeğe çağırırsın istemezler
7-yemeğe çağırmassın- çağırmıyor derler..
8-bir söz söylersin evladın gibi, lafı evirip çevirip yine kızcak bişi bulurlar..
9-doğum eder gelinler- yardıma gitsen kalsan suç-kalmasan yine suç...
10-.....
11-......
12-.......
lütfen karar verin artık, gerçek niyetiniz ne? amacınız ne?
haaa, annelerden oğullarını koparmaya çalışmaksa İŞTE BU ÇOK ZORRRRR...yaradanın verdiği o bağı, insanoğlu koparamaz...
Niye bir "kaynana" olma derdindesiniz ki? Oğlumun sevdiği, oğlumu mutlu eden kadın diye düşünmek çok mu zor? He tabiki de gelinin de saygılı olması gerekiyor, onun da sevdiğim adamın annesi diye bakması lazım olaya. Sen daha gelin ortada yokken bilenmişsin, Allah yardımcısı gelinininhenüz değilim, sadece nasıl bir kaynana olmalıyım onun kararını veremiyorum...
Kızzzzzzz nerelerdesinnn
Herkesin beklentisi farklı. Ben güler yüz beklerim. Mutluluğumuzu istesin isterim. Kimisi ilgi sever kimi mesafe. K.v lerde öyle zaten. Kimi sessiz gelin ister kimi konuşkan. Sorun iki farklı karakterin anne kız olmaya çalışması. Ve annenin yıllardır emek verdiği oğlunu paylaşmak istememesi. K.v sorunu yaşamayan gelinlerden biriyim. Tarafsız yorumlamaya çalıştım.gelinler, lütfen söyleyin..kaynanalar yada kaynana adayları ne yapsınlarki (yaransınlar demiyorum) insan gibi muamele görsünler?
8-bir söz söylersin evladın gibi, lafı evirip çevirip yine kızcak bişi bulurlar..
10-.....
11-......
12-.......
haaa, annelerden oğullarını koparmaya çalışmaksa İŞTE BU ÇOK ZORRRRR...yaradanın verdiği o bağı, insanoğlu koparamaz...
gelinler, lütfen söyleyin..kaynanalar yada kaynana adayları ne yapsınlarki (yaransınlar demiyorum) insan gibi muamele görsünler?
10-.....
11-......
12-.......
Zaten sorun o bağ ve anne kıskançlığı. O bağ mı? Aynı yatakta bir ömür kurulan bağ mı? Olayı yarışa çevirip adamların totosunu kaldırıyor iki tarafta.Son cümle kumasinizi belli etti. Oraya gelene kadar iyiydi.kız çocuklarınızla da aynı bağ var ama nedense kızları anasından kimse koparmaya çalışmıyor gibi.
Siz ağaç kovuğundan çıkan biriyle mi evlendiniz? Kendinize sordunuz mu sizin kv niz ne yapsa yaranırdı? Kendinizi sorguladınız mı eşinizi annesinden koparmak istediniz mi? Ayrıca şunu belirteyim o bağı yaradan vermiyor insanoğlu sevgiyle ilmek ilmek örüyor. Sizin dediğiniz gibi yaradanın verdiğini insanoğlu koparamayacak olsaydı kimse evladını sokağa bırakmaz veya kimse anasına babasına resti çekip görüşmemezlik edemezdi.gelinler, lütfen söyleyin..kaynanalar yada kaynana adayları ne yapsınlarki (yaransınlar demiyorum) insan gibi muamele görsünler?
10-.....
11-......
12-.......
oyle yapiyorum, 10 dk bile basbasa birakmadim. Guvenmiyorum. Hatta 1 kere esim ben yanlarinda olmadan oraya goturdu diye olay cikardim. Cogu kisi abarttigimi dusunur ama bu kadin baskasinin 2 yasindaki cocugunu nasil azarladigini rahatca anlatabilen birisi. Azarladim, suratimi da ekşittim ama yine de aglamadi cocuk diyorAllah sabir versin mesafenizi ve agirliginizi koyun boyle kv yi ben yolardim net..ruh sagligi iyi degil bence aman cocugunuza sahip cikin.
son cumlen benim icin de cok onemli. Gozunden anliyorum sozunden davranislarindan anliyorum salak degilim ki. Ama lafta ve elalemin yaninda boyle biz birbirimize bayiliyoruz gibi davranilmasi beni benden aliyor. Bu elalemcilik... Dedigin gibi insan iki kat sinirleniyor.En gıcık olduğum şeydir bunu yapayım mı şunu edeyim mi lafı sadece kaynana değil komşu bile sorsa uyuz olurum yapma derim direk:))
Benim kaynanam baktıda ne oldu altı ay gidip geldi gündüz yardım etti çocuğu oldu diye bir gece yanında kalmadı kızı bir ayda toplamda iki kez gitmişti dediğine göre oda bir iki saatlik ziyaret yani böylelerine müstehak...
Samimiyet önemli yaaa beni gram sevmeyip yakın davranması çok itici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?