Kaynana 😡

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Valla delircem bu kadın napamay çlısuyo anlamadım sinirden lekelenmem oldu ya kafayı yicem ya dün kavşdem bizdeydi giderken fasulye pilav yapacam gelin dedi bende söz vermiyim ararım seni dedim demin aramış napıypsun diye bi rahat vermiyo ya iyim dedim akşama biz kızımı biyerlere götürücez dedim sonra dediki oda eşimi arıcakmış beraber bizi özdilege götür dicekmiş bende bişe demedim sonra kızım su döktü ona kızdım anne ben seni sonra ararım dedim kapattım ya ne yapmam lagzım akıl verin kafayı yicem normal bi insan olsa anlamazmı demekki birlikte gitmek istiyorlar diye eşime söylesemmi ne desem kapattım telefonu ararsa diye

Eşine söylesen bise değişecekmi yoksa eşin sana tepki verip dahamı canını sıkacak.. erkelere iş bitiyor aslında o konuşmalı annesi ile açıkça ama esin gerekeni yapacagimi yoksa işi inada bindirip daha fazlamı yapacak bilemedim .

Ben anlamadim.Bir geçmişi olsa gerek olayların ama eğer sürekli beraber değilseniz sizinle bir yerlere gitmek istemesine bu kadar tepki vermeniz yanlış.esiniz ne yapacak ki sizin anneniz istenmese ne yapabilirsiniz?

Ben anlamadim.Bir geçmişi olsa gerek olayların ama eğer sürekli beraber değilseniz sizinle bir yerlere gitmek istemesine bu kadar tepki vermeniz yanlış.esiniz ne yapacak ki sizin anneniz istenmese ne yapabilirsiniz?
Canim benim her hafta sonu pazar gunu oldgunda birkikte biyere gitmek istiyor her seferindede gidiyorum bosver diyorum ama eltimlerle konusmiyir iki Oğlu var zaten baska kimse si yok onlar Rabat geziyor

Eşine söylesen bise değişecekmi yoksa eşin sana tepki verip dahamı canını sıkacak.. erkelere iş bitiyor aslında o konuşmalı annesi ile açıkça ama esin gerekeni yapacagimi yoksa işi inada bindirip daha fazlamı yapacak bilemedim .
Dun soyledim esime annen surekli birkikte olmak istyor dedim bizim kendi hayatim is olamamzi dedim tamam dedi ben dedimki dedi biz gezmeye gitcez diye valla kaynnama telefonu sinirli kapattim kocasi izinli bugun gitsin gezsin kocasiyla

Ben hiç-bir şey anlamadım.
Niye lekelenmen oldu?
Hamile misin?

Konu az cok belli kv sorunsali
sizinle birlikte bir yerlere gitmek istiyor yada planiniz var mi diye sormadan mecbur kilmis
bizde kv ile ayriyiz ki aramizda 1000km vardi ayni sey bizdede oldu esli bi ortama gidip gencler takilmak istiyoruz izindeyiz ve gittigimiz yer akrabasi esimin ve kvnin yasiti yok o olay aklima geldi esimle ciktik gittik cunku esimde istemedi
bu konularda eslerle hem fikir olunursa iyi olur yoksa esinizle aranizi bozmaktan baska bi ise yaramaz

Konu az cok belli kv sorunsali
sizinle birlikte bir yerlere gitmek istiyor yada planiniz var mi diye sormadan mecbur kilmis
bizde kv ile ayriyiz ki aramizda 1000km vardi ayni sey bizdede oldu esli bi ortama gidip gencler takilmak istiyoruz izindeyiz ve gittigimiz yer akrabasi esimin ve kvnin yasiti yok o olay aklima geldi esimle ciktik gittik cunku esimde istemedi
bu konularda eslerle hem fikir olunursa iyi olur yoksa esinizle aranizi bozmaktan baska bi ise yaramaz
Eşimde haklısın dedi ama anasına ne der bilemiyorum 🤷‍♀️ Bide sürekli kadın beraber olmak istiyor eltimlerde küs bana sardı şimdi iyice

Eşimde haklısın dedi ama anasına ne der bilemiyorum 🤷‍♀️ Bide sürekli kadın beraber olmak istiyor eltimlerde küs bana sardı şimdi iyice
anasına kızıma sozum var aksama bız ailece dısarı cıkacagız diyecek basit yalın tertemız cumle?

Benimkiler de böyle insanı sinir ediyorlar. İlla pazar günü beraber olacağız. Ben eşimle olmak istiyorum illa arar beni oraya götür, beni buraya götür.. Olmadı hastayım der. Ay bi salın şu oğullarınızı be.
Ya nefret ediyorum ne isterler bilmiyorum lafa gelince gençsiniz siz gezin der sonra kıskanır 2 oğlu var öbür oğluna bişe diyemiyor

Ya nefret ediyorum ne isterler bilmiyorum lafa gelince gençsiniz siz gezin der sonra kıskanır 2 oğlu var öbür oğluna bişe diyemiyor

Yani kıskanıyor büyük ihtimalle. Bizimki de öyle çünkü. Ben plan yapınca daha bir diretiyor o gün görüşmek için. Ben de gitmiyorum inatla oğlunu yolluyorum. Sonra da zehir ediyorum o günü. Çok güzel oluyor. :)

Back
X