Eki Görüntüle 170310 Eki Görüntüle 170311 Eki Görüntüle 170312
kızlar salonum bu. bi tek konsol eklenecek. kaynana salonu gibi mi olmus. pişman oldum önce koltuklarıma sonra hadi koltukları aldın niye koyu agac mobillya aldım die. yerlerin parkesini beyaz yaptırsam daha iyimi durur sizce. yada ben bunları ne yapıp yapıp degistireyim mi?
*bence kötü değil ama ufak tefek aksesuarlar lazım ve mümkünse açık renk olmalılar...
*o yeşil koltukla tv yi yer değiştirebilirsin mesela...
*sandalye kaplatmak çok maliyetli değil bence krem rengi bir kumaşla sandalyelerini kaplatabilirsin ve yine krem bir örtü alabilirsin masanın üzerine bu haliyle elbette çok boş duruyo mağazalar bile örtü aksesuar kullanarak albenili hale getiriyo mobilyaları..
*konsol eklenecek demişsin konsolda ayna yok ise o masanın arkasındaki aynayı konsola çok yakın mesafede asarak hareketlendirebilirsin konsolda zaten ayna varsa o zaman da yine o aynanı bej renk koltuğunun üzerine çok yüksek olmamak şartıyla asabilirsin..
*bir fikir daha o yeşil koltuğun arkasına kare kare resim çerçeveleri asabilirsin dağınık dağınık değil ama yakın aralıklarla ...
*sandalyelerini kaplattığın kumaştan kırlentler yaıtırıp koltuklarını hareketlendirebilirsin
*bir de fon perdeler bayaa koyu bence daha açık tonlarda bi fon evi daha aydınlık gösteriyo...
*son birşey daha masanızın olduğu duvara açık renk ama desenli uygun duvar kağıtları var onlardan kaplayabilirsiniz ev sizin değilse alman ya da italyan malı olanlarından tercih edin onlar sonrasında sorunsuzca kavlıyormuş duvara zarar vermeden...
aldığınız mobilyalardan pişmanlık duymayın bence küçük dokunuşlarla çok da modern bi solon olur burası...

Son düzenleme: