Kaynana Şikâyetlerinden muzdarip olanlar...

Bu konunun muhatabı sen değilsin ki eşin veya müstakbel eşin. Daha evliliğin ilk sorununda konuya müdahil olamayıp pasif kalıyorsa koca ömür nasıl geçecek? Nuh diyen peygamber demeyen bir kaynanaya ağzınla kuş tutsan ne fayda... Evliliğinizin en deli dolu en güzel yıllarını niye başbaşa yaşayamayasınız? Ömür geçiyor cancağızım çoluk çocuk hayat telaşesi içine girdiğinizde bi ihtimal ama bağlarınzı kuvvetlendireceğiniz ilk dönemde böyle lafımın üstüne laf söyletmem diyen kaynanayla evlilik temeli de kalmayabilir psikoloji de sizde resti baştan çekin bence

Eşin gibi yüce bir oluşumu dünyaya getirmiş olan kadına bir de haksız olduğunda carlayacak mısın yani? Hadsiz.
Sen bu özgüvenle anana falan gitmeyi de istersin. Aman ha sakın kayınvalidenden izin almadan gideyim deme.
(Gözler bdv’de orkid parasını kayınvalideden isteyen üyeler gördü, regl olayım falan deme sakın)

Aynı evde yaşayınca karı koca muhabbeti de kalmaz sanırım.
Başbaşa yemek yiyemedikten sonra, evin içinde özgürce dolaşamadıktan şakalaşamadıktan sonra,ne bileyim vakitli vakitsiz dilediğini yaşayamadıkça o şimdi gözünüzü kör eden sevginiz tükenecektir.
Tükenmese de önüne geçecek başka şeyler.

Ben benimle birlikte ayrı bir evde başbaşa yaşamak istemeyen adamın sevgisinden de emin olmazdım o kadar.
İradeli bir adam kimseyi dinlemez, evleniyorum der evini barkını da açar.

Bu konuda yaralı falan değilim, ben kayın ailemle ortalama bir uzaklıkta yaşıyorum.
Burada okuduğum konularda hemcinslerime üzülüyor kızıyorum açıkcası.
Bir kişinin daha başı yanmasın diye uyarmayı kendime vazife bilirim.
Bunca yazılanlardan kendinize fikir edinin ve bu sorunu çözmeden evlenmeyin lütfen.

Sen bu adamı sevdigin mutlu olmak istediğin için evlenmek istiyrosun ama böyle bi kv ile bu evlilik sana mutluluk değil zehir olacak .

Sizi baş başa bırakmaz bu kadar fena bir kadın o ev senin evin olmaz sığıntı gibi olursun misafirini rahatca çağırıp ağırlayamazsın rahatca bornozla evde dolaşamazsın eşinle rahatça koltukta sarılıp film izleyemezsin.
Sabah kalktigin saate karışır sürekli tetikte olman gerekir ya şu ev işini de sonra yaparım bugün yatayım diyemezsin.

Yanı diyorsun ki seviyorum ayrılamam vs.iste zaten evlensen de mutlu olamazsın böyle bi kv ile.
Senin hayatın senin secimin sonra giidp anana babana ağlama bir de onları mutsuz etme.

Benle yasamazsanız bu evlilik olmaz dediğinde tamam olmasın dersen ne kaybedersin sence? Bi evli çift evinde serbestçe cıbıl cıbıl dolaşıp mesela rahat öpüşemiyorsa o evlilik olmasın bence de
Aynen ya. Ayagini uzatip film izleyemedikten,esinle özgürce rahat rahat oda oda kesfe cikmadikca,arkadaslarini rahatca ağırlayamayip misafir edemedikten ve her yaptigini diken üstünde yapmaktan nasil zeevk alacaklar of.

2 aile 1 evde olmaz eskisi gibi bakmayın olaya ..
sessiz birine benziyorsnz rahat edemezsinz . belirli noktadan snra patlarsınz olaylar çığrından çıkar yıne ayrı eve cıkarsınz ..

Bu arada görümce var mı diye soranlar oluyo yanıtlıyiim: Kv olacak kadın 50 yasnda felan ve görümce yok fakat 1 kayın var. Kısaca eğer bu evlilik olursa: Kaynana, Kayınbaba ve yalnz aksam eve gelen 1 kaynmla yasıycam 😏

ne güzel bir aile tablosu oluştu gözümün önünde
1 seneye kalmadan bir de torun ver kucaklarına, mutlululuğunuza mutluluk katmayı ihmal etme tamam mı canım

ayni ev, nisanliniz ana kuzusu ki rest cekemiyor, ailen niye olmaz bu is diyemiyor.
bu Kadar alttan almak niye?
kralice falan mi kaynananiz da haberimiz yok.

ayni ev, nisanliniz ana kuzusu ki rest cekemiyor, ailen niye olmaz bu is diyemiyor.
bu Kadar alttan almak niye?
kralice falan mi kaynananiz da haberimiz yok.

ailesi olmaz diyorda
bu kızımız şimdi bu şehzadeyi çok seviyor, ondan birtürlü kopamiyor
çocukda zaten çok fedakar, çok dürüst
acaip değer veriyor sevgilisine
birbirlerini çok seviyorlar kısacası
Annesine hiç ezdirmeyecekmiş kızımızı çünkü neden ezdirsin
hem kv de melek aslında da biz yanlış anliyoruz
birtek oğlunun mutluluğunu isteyen masum bir kv o
çok mutlu olacaklar kesin

Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
nasıl mı başa çıkıyoruz,tabiki evlenmeyerek.Ne demek olmazsa olmaz.Sen de bende olursa olmam de.merk etme kimse aşkından ölmez sevgilini biraz sonra unutursun.Ama bir ömür zindan hayatı hiç çekilmez.Nolur kızım aklını başına topla bu evlilikten vaz geç

İşte insanın elinde olmuyokii , ben ondan vazgecmeyi çok denedim ,ama yapamıyorum baskası ile mutluluğu düşünemiyorum ..:/

Aynı evi bırak yanyana apartmanlarda oturduk 6 sene, noldu boşandım. Camdan beni gözlermiş meğersem, kaçta gittim geldim elimde poşet mi var niye kafamı kaldırıp ona el sallamadım neler neler...

Nişan atmak boşanmaktan bin kat iyidir.

Eşin gibi yüce bir oluşumu dünyaya getirmiş olan kadına bir de haksız olduğunda carlayacak mısın yani? Hadsiz.
Sen bu özgüvenle anana falan gitmeyi de istersin. Aman ha sakın kayınvalidenden izin almadan gideyim deme.
(Gözler bdv’de orkid parasını kayınvalideden isteyen üyeler gördü, regl olayım falan deme sakın)
Aa gerçekten mi ben o kısmı kacirmisim.ne zamam açıldı öyle bi konu. Tüh ya ben nasıl görmedim .

Ben yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
saka gibi heralde yaa mille artık romada nikah kıyıp geliyo yada cocugu oldugunda kaynanasına ve kendi ailesine biraz uzak durun cocugumuza alısalım diyo sen hala kaynanamla oturucam insan kendi annesiyle anlasamıyor elin kadınıyla nasıl anlasmayı düsünüyosun peki valla bisey isteme evlenirken nasıl olsa bosanırsın

Illa bizimle yaşayacak dedi den sonra okumadım kaç bacım kaç koşarak hemde. Valla aşkından ölsen de unutur gidersin . Altlı üstlü oturan biri olarak söylüyorum bu kv ler aşkı sevgiyi bile öldürüyo. Bin pişmanım kesinlikle kabul etme .. isterse dünya iyisi olsun olmuyo olmuyo!! Şimdiki aklım olsa aşkımdan sürünür geberir gene evlenmezdim

Kaynana kayınbaba evde zaten akşama kadar bi uzanamıycaksın.uzabmayı bırak oturamayacaksın. Akşamda kayın gelsin oh kadro tamam. Sen çıldırdın mı? Millet yatacakta kocamla odamıza geçicez diye bekle dur. O eşin olacak şahısta bakma şimdi arkandayım diyoda ilerde de yine diyecek ailem napıyım. Ömrün böylemi geçsin istiyosun! Arkanda olan şuan seni dinler evini açar. İlerde kaynın evlenip eltine ev kurulurken üzülmüycek misin? Şimdiden üzül resti çek. Yapmıyosa ayrıl.

Kaynana kayınbaba evde zaten akşama kadar bi uzanamıycaksın.uzabmayı bırak oturamayacaksın. Akşamda kayın gelsin oh kadro tamam. Sen çıldırdın mı? Millet yatacakta kocamla odamıza geçicez diye bekle dur. O eşin olacak şahısta bakma şimdi arkandayım diyoda ilerde de yine diyecek ailem napıyım. Ömrün böylemi geçsin istiyosun! Arkanda olan şuan seni dinler evini açar. İlerde kaynın evlenip eltine ev kurulurken üzülmüycek misin? Şimdiden üzül resti çek. Yapmıyosa ayrıl.

Back
X