Kaynana Sıkıntısı

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci

Çocuğu kreşe vermeyi de düşündüm ama içim çok rahat o baktığı için. Çocuğuma bakıyo diye bu kadar alttan almam ezilmem mi gerekiyor

9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci
Anneci olamak başka bişey ama eşiniz ne dedi bu yaşananlara.

Eşim de Antalya da hep ailesinin yanındaydı benim yanımda hiç olmadı onunla da küssem ders vermek adına her şey daha mı kötüye gider bilemiyorum nasıl davranacağımı

sen de doğru dursaydın diyor annesi haksız olsa bile bana yüklenir

kreş düşündük ama kaynanam kıyamadı vermeye isteyerek bakıyor ama sıkıntısı benimle

çocuğa bakıyor diye her şeye karışma hakkını buluyor kendinde şimdi de küs olduğumuz için çocuğu kapıya koyup çat yüzüme kapatıyor kapıyı

Valla bana böyle davranan bir kadın olacak, bu terbiyede olacak iyi bakıyor diye götürmeye devam edeceğim.
Pardon da her şey iyi yedirmek , içirmek değil. Aldığı terbiyede bundan farksız olmayacak.
Acilen alın evladınızı verin güzel bir kreşe. En azından çocuk saygı nedir onu öğrenir.

anneniz size ogretemediyse o da oğluna öğretmemis. resmen sizi minnette birakmak için bakiyo çocuğa. ya isten cikarim ya krese veririm. torununa kiyamayan gelinine bu kadar eziyet etmez.

esiniz susuyosa siz susmayin. ya o annen susacak ya da bu çocuk krese gidecek diceksiniz olup bitecek.

Simdi boyle disardan konusmak kolay tabi ama;benim de 28 aylik kizim var ve cingeneye beylik vermisler babasini kesmis gibi bir durum olur ya hani kv ye isin dusmus o da her turlu suistimal etmis durumu. Ben de basima bunun gelecegini bildigimden vermedim kistim kendimi herseyden gencligimden vaktimden kendim baktim bakiyorum. Ama benim cocuk olmadan birikmisim vardi. Varsa imkanin esine de ki ben isten cikiyorum cocuguma kendim bakacagim annen bana kotu davraniyor. Iste burda adamin pacalari tutusur. Ikincisi yine varsa imkanin cocugu krese vericem annen bana kotu davraniyor anlasamiyoruz dersin .biraz herkes silkinir kendine gelir

çocuğa bakıyor diye her şeye karışma hakkını buluyor kendinde şimdi de küs olduğumuz için çocuğu kapıya koyup çat yüzüme kapatıyor kapıyı

peki sizce hakki yok mu,

bence cocugu bakanin eger ki maddi karsilik almiyorsa bu hizmeti neticesinde bu tarz seylere hakki doguyor da ondan soruyorum.

yani bu kadin sizin calisaniniz degil ki, elbette aileden oldugu icin cocuga bakmak istiyor, ailedensem de her seye karisirim diyor, der de yani.

Sorunlu kaynana değil, sorunlu eş.
Yani küçücük çocuğunuzu bırakıp eve katkım olsun diye çalışıyorsunuz. Tamam annesinin yanında olsun ama bi zahmet eşini de ezdirmesin.
Eşinize bir sorun bakalım sizin aileniz aynı şeyleri yapıp milletin içinde eşinize bağırsa o ne hissedermiş.

Sabrınıza hayran kaldım. Benim çocuğuma bakıyor diye evime karışamaz , şahsıma hakaret edemez , insanların için de benimle yüksek sesle konuşamaz . Sizin yerinizde olsam güvenilir bir bakıcı bulurdum. Eşinize ya işten çıkıcam ya çocuğu bakıcıya vericem yada annenle konuş bana karşı bu şekilde davranmasın diye bir konuşma yapın.

Oh ne güzel firsat
Hic muhattap olma zamanla krese ver ne güzel yüzünü bile görmek zorunda degilsin bu acidan bak

Back
X