9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci
çocuğu kreşe vereceksin ve bu kadından herhangi bir iyilik beklemeyeceksin bu kadar basit. eşinin anacı olup olmaması bir şeyi değiştirmez. çocuğunu da böyle bir kadına bırakman iki gün sonra onun da kafasını zehirleyebilme olasılığını ortaya çıkarıyor. bu riski almaktansa kreşe vermen en sağlıklısı. bir de ankarada yaşıyorsun. o kadar güzel kreşler var ki emin ol hem güvenli hem de bir babaanne/anneanne evinde öğreneceğinden kat be kat fazlasını öğrenir oralarda.