Kaynana sıkıntısı

Doğru annem le 2 3 haftaya bir görüşürüz. Aynen beni bastırmaya çalışıyo
Tahmin ettim bak..
Niye seninki ana degil mi o ana da?
Esine de karsi cik bak böyle cok yıpratırlar seni bastan mudahale et. Gerekirse seni kaybedicegini anlasin esin. Artik evlenmis kucuk bi erkek cocugu degil algilasin sunu su erkekler

en az 55-60 yasindaki insanlardan bahsediyorsunuz. cocuk degiller ki egitesiniz.. kimse degismez bu saatten sonra siz de onlar da. konussun dursun. bildiginizi okuyun. bana o laf soylense benden memnun degilseniz bosanalim gonlunuze gore alin derim. resti cekerim.. senden, ailenden memnun degillermis.. bakalim biz sizden sizin oglunuzdan memnun muyuz.. sizin dort dortluk oldugunuzu kim soyluyor derim.. mesafe koyun.. o bildigini okusun siz bildiginizi. sizin huzurunuzu kacirmaya kalkarsa o zaman mudahele edersiniz. sadece lafi, sozu icin sinir olmaya degmez.

Tahmin ettim bak..
Niye seninki ana degil mi o ana da?
Esine de karsi cik bak böyle cok yıpratırlar seni bastan mudahale et. Gerekirse seni kaybedicegini anlasin esin. Artik evlenmis kucuk bi erkek cocugu degil algilasin sunu su erkekler
Malasef çocuklarını etkisi altına almış hiç bir çocuğu cevap vermez. Diyorki eşime dayın zamanın da anneme çok çektirdi. Şimdi kendi çocuğundan çekiyor ah aldı ah diyo ondan kimse sesini çıkarmaz

Susma kesinlikle, saf saf ah edecek diye seni üzmesine izin verme
Ama guzelim yil olmus 2020 hala aile apartmanında oturuyorsunuz durumumuz olsa da çıksak diyorsunuz durumunuz olgunlaşmadan ne diye evleniyorsunuz?
Altli ustlu oturunca huzursuz olunacağını dünkü çocuk bile bilir. Kira vermiyim, calismayayim, kimse de bana dokunmasın kafası cok ütobik

Ben çalışan biri değilim. Eşinde maaşı asgari ücret ondan dolayı zor bizim için

Evet o yaşlar ve kesinlikle bildiğini okur sabit fikirli

Mesleğim yok yani
Bak guzelim kimse kalifiye eleman değil ,taşı sık suyunu çıkar
Mesleğim yok çalışamam, kocam asgari ücretli gecinemem , kaynanam bana mülk versin ama karışmasın da.. oyle bi dünya yok geçeceksin onu
Elden gelen ogun olmaz o da vaktinde bulunmaz annem tek başına asgari ücretle 3 kiz cocugunu is sahibi yapti ,isten çıkıp bizden gizli evlere temizliğe giderdi hayatımız boyunca bir kisi bile kendisine karisamadi
Kaynanan ev verdim ,konuşurum modunda .Kocan zaten vasıfsız. Ben hic sanmiyorum ki kocanın pasifligini nisanlilik döneminde görmemiş olasin

İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum
Şaka mı yapıyorsun?
Kadını hergün ıslak odunla dövüyorsun da ondan mı aynısını bana da yaparlar diye korkuyorsun?
Kadın bir değil iki değil sürekli seni dibe çekiyor sinir bozuyor, söylediği an ver cevabını bunun için ilahi adaletten korkma, ilahi adalet böyle birşey değil. Kaldı ki dinde hak yememek kadar hakkını yedirmemek de var bunu da düşün madem.
Ben de öyle bir kaynana olursam, gelinim de bana aynılarını söylesin de geç?

Ohooo her sözü duyarsan işin zor...Kavga etme sakın eşinle aksine daha mutlu görün köz verme...

Ayni sekilde cvp verin siz de.Insan ellere karisinca anliyomus,ellerde ne kiymet bilmezler varmis gibi.o oyle soyleyince aynen oyle katiliyorum diyin.Ben olsam keyifli hale getirirdim.Kocani muma cevirmisin konusuyon rahat rahat derdim.

Valla nişanlılık ta böyle değil di. Sana kimse bişey diyemez ben senin arkandayım. Seni kimseye ezdirmem derdi bende mutlu olurdum çok yanılmışım. Tek oğlan kiraya gitmez gitse daha çok kin beslerler bize yani çıkmaz sokak gibiyim

Bazen diyorum bazen boş veriyorum birgün gene senin ki de sana yapsın dedi. Bende alnım açık yüzüm ak vicdanım rahat yaparsa yapsın dedim. Ama sonu gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…