• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sıkıntısı

Selam. Şimdi kızlar benim kv sürekli laf sokuyor. Artık gına geldi. Örneğin, herkes ektiğini biçer (bu herkes ben oluyorum yani benim gelinim de bana yaparmış ki birşey yapmıyorum) yaşattığını yaşarsın, bir aile nin içine girmeden bilemiyon, girinceye çıkamıyon( yani ben içlerine girmişim pişmanlık belirtisi bence) eşimle tartıştığım zaman larda, işten adam adam a durduğu yerde karışmaz,bıçak kemiğe dayanmadan kimse birşey yapmaz diyor bunun gibi örnekler. Bir kere dedim oğlunun yanında böyle diyerek destek oluyorsun deme dedim. 2 gün sonra tekrar dedi.
İnat yapıyor herhalde nasıl önüne geçebilirim. Bu arada kv dem kp e tuvalet e gitme dese gitmez. Durumu da iyi bunlara güveniyor bence sinir olmaya başladım. Nasıl yapsam ki🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
kendisi kaynanasiyla sorun yaşamiş mi yaşadığı için sana mi yapıyor?

Çok doğru mesela diyor ki bir kitapta okumuş adam karısını öldürmek istiyormuş. Karısının çantasına 2 yılan koymuş eşinede demiş sana sürpriz yaptım çantana bak KADIN bakmış yılanlar altın olmuş. Kendi de diyorki işte Allah adama yaptığını koymaz ne yapar eder yoluna gelir. Ben hikayey le söylediği ni bağdaştıramadım yani
O nasıl bir hikaye öyle yaaa. İbretlik Dini Hikayeler mi okuyor, Flash Tv nin Gerçek Kesit’ini çok mu izlemiş? Sjsjsjs kusacağım böyle hikayelerden. Kötülük yapacak olan her durumda yapıyor. Bakınız: sizin kayınvalide.

İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum
Eğer kötü şeyler yapmadıysanız, kv öyle dediğinde aminnn inşallah benim gibi hayırlı evlat hayırlı gelin olur diyin sizde , o da öyle dediğiyle kalsın ,

Aile apartmanı işte tiKirtindan evde olup olmadığını anlar gidp gelmeme durup pek mumkun degil tavsiyem kaale alma kaale alıp cevap verdikçe usteler. Baktin cok usteliyor ağzının payını ver gitsin. Bir daha söylemez

Selam. Şimdi kızlar benim kv sürekli laf sokuyor. Artık gına geldi. Örneğin, herkes ektiğini biçer (bu herkes ben oluyorum yani benim gelinim de bana yaparmış ki birşey yapmıyorum) yaşattığını yaşarsın, bir aile nin içine girmeden bilemiyon, girinceye çıkamıyon( yani ben içlerine girmişim pişmanlık belirtisi bence) eşimle tartıştığım zaman larda, işten adam adam a durduğu yerde karışmaz,bıçak kemiğe dayanmadan kimse birşey yapmaz diyor bunun gibi örnekler. Bir kere dedim oğlunun yanında böyle diyerek destek oluyorsun deme dedim. 2 gün sonra tekrar dedi.
İnat yapıyor herhalde nasıl önüne geçebilirim. Bu arada kv dem kp e tuvalet e gitme dese gitmez. Durumu da iyi bunlara güveniyor bence sinir olmaya başladım. Nasıl yapsam ki🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Bu geldi aklıma 😅

Siz de laf sokar gibi espiri yapın ama canım canım olun. Lafı söyleyin rahatlayın hem de ortam gerilmesin

Back
X