- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi Guzel gunlere
- #81
Aynı benim annem, yazık gelinimize, yoksa sen bizim gelin misin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kendisi kaynanasiyla sorun yaşamiş mi yaşadığı için sana mi yapıyor?Selam. Şimdi kızlar benim kv sürekli laf sokuyor. Artık gına geldi. Örneğin, herkes ektiğini biçer (bu herkes ben oluyorum yani benim gelinim de bana yaparmış ki birşey yapmıyorum) yaşattığını yaşarsın, bir aile nin içine girmeden bilemiyon, girinceye çıkamıyon( yani ben içlerine girmişim pişmanlık belirtisi bence) eşimle tartıştığım zaman larda, işten adam adam a durduğu yerde karışmaz,bıçak kemiğe dayanmadan kimse birşey yapmaz diyor bunun gibi örnekler. Bir kere dedim oğlunun yanında böyle diyerek destek oluyorsun deme dedim. 2 gün sonra tekrar dedi.
İnat yapıyor herhalde nasıl önüne geçebilirim. Bu arada kv dem kp e tuvalet e gitme dese gitmez. Durumu da iyi bunlara güveniyor bence sinir olmaya başladım. Nasıl yapsam ki![]()
O nasıl bir hikaye öyle yaaa. İbretlik Dini Hikayeler mi okuyor, Flash Tv nin Gerçek Kesit’ini çok mu izlemiş? Sjsjsjs kusacağım böyle hikayelerden. Kötülük yapacak olan her durumda yapıyor. Bakınız: sizin kayınvalide.Çok doğru mesela diyor ki bir kitapta okumuş adam karısını öldürmek istiyormuş. Karısının çantasına 2 yılan koymuş eşinede demiş sana sürpriz yaptım çantana bak KADIN bakmış yılanlar altın olmuş. Kendi de diyorki işte Allah adama yaptığını koymaz ne yapar eder yoluna gelir. Ben hikayey le söylediği ni bağdaştıramadım yani
Eğer kötü şeyler yapmadıysanız, kv öyle dediğinde aminnn inşallah benim gibi hayırlı evlat hayırlı gelin olur diyin sizde , o da öyle dediğiyle kalsın ,İşte ah almaktan korkuyorum senin kide sana yapsın diyor ya tutarsa bende onun için gene bana düşen görevimi yapıyorum
Bu geldi aklımaSelam. Şimdi kızlar benim kv sürekli laf sokuyor. Artık gına geldi. Örneğin, herkes ektiğini biçer (bu herkes ben oluyorum yani benim gelinim de bana yaparmış ki birşey yapmıyorum) yaşattığını yaşarsın, bir aile nin içine girmeden bilemiyon, girinceye çıkamıyon( yani ben içlerine girmişim pişmanlık belirtisi bence) eşimle tartıştığım zaman larda, işten adam adam a durduğu yerde karışmaz,bıçak kemiğe dayanmadan kimse birşey yapmaz diyor bunun gibi örnekler. Bir kere dedim oğlunun yanında böyle diyerek destek oluyorsun deme dedim. 2 gün sonra tekrar dedi.
İnat yapıyor herhalde nasıl önüne geçebilirim. Bu arada kv dem kp e tuvalet e gitme dese gitmez. Durumu da iyi bunlara güveniyor bence sinir olmaya başladım. Nasıl yapsam ki![]()
Yaşamış ben onun yaptığı gibi yapmıyorum diyorkendisi kaynanasiyla sorun yaşamiş mi yaşadığı için sana mi yapıyor?
Bu geldi aklıma

Boşver bunun sonu iyi olmadı onun da gözünde görükür var demek ki.Evet evet aynen böyle
Yani diyo ki ilk başlarda sesin çıkmadı (iyiydin) sonradan kendini belli ettinBenim kv de sarimsagi gelin etmişler 40 gün kokusu cıkmamis demişti![]()
Siz de laf sokar gibi espiri yapın ama canım canım olun. Lafı söyleyin rahatlayın hem de ortam gerilmesinSelam. Şimdi kızlar benim kv sürekli laf sokuyor. Artık gına geldi. Örneğin, herkes ektiğini biçer (bu herkes ben oluyorum yani benim gelinim de bana yaparmış ki birşey yapmıyorum) yaşattığını yaşarsın, bir aile nin içine girmeden bilemiyon, girinceye çıkamıyon( yani ben içlerine girmişim pişmanlık belirtisi bence) eşimle tartıştığım zaman larda, işten adam adam a durduğu yerde karışmaz,bıçak kemiğe dayanmadan kimse birşey yapmaz diyor bunun gibi örnekler. Bir kere dedim oğlunun yanında böyle diyerek destek oluyorsun deme dedim. 2 gün sonra tekrar dedi.
İnat yapıyor herhalde nasıl önüne geçebilirim. Bu arada kv dem kp e tuvalet e gitme dese gitmez. Durumu da iyi bunlara güveniyor bence sinir olmaya başladım. Nasıl yapsam ki![]()
ne istiyor peki?Yaşamış ben onun yaptığı gibi yapmıyorum diyor
Aynen ama bunu oyle gule oynaya laf arasi dedi ki 5 gun sonra jeton düştüYani diyo ki ilk başlarda sesin çıkmadı (iyiydin) sonradan kendini belli ettin![]()
Bi daha derse tekrar etmesini söyle o ne demek diye açıklasın bozulsunAynen ama bunu oyle gule oynaya laf arasi dedi ki 5 gun sonra jeton düştü