Kaynana=sinir

nur_cihan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
50
8
18
39
Kaynanasi kiskanc olanlar oğlunu paylasamayanlar geliniyle lütfen yardim edin siz bu sorunu cozebildiniz mi Eşiniz size kaynananiz yüzünden kotu davranuyirsa duzeltebildiyseniz bana da söyleyin allah askina yârdima ihtiyaç im var

Cnk bnm bu meseleye cozum bulan pek olmadi sanirim,bnm de kv yuzinden ck aramiz acildi ,sansina esin dengeleri kurabiliyorsa sorun cikmaz ama o da sayili bendede yok mesela,annesi haklidr ben kotuyumdr ,tek sorunumz kv :(

Bende aynı durumdayım boşandım boşanıcam. Kaynanayla oturuyorum. Ve çok eziyetler iftaralara maruz kalıyorum. Buna ragmen kocam denilen adam anasını tercih etti. Onu seviyor. Çokkkk. Onun sözlerini dinliyor. Beni hiç korumuyor. Ev üzerine ev olmaz. Ben bunu bilirim.

Bende aynı durumdayım boşandım boşanıcam. Kaynanayla oturuyorum. Ve çok eziyetler iftaralara maruz kalıyorum. Buna ragmen kocam denilen adam anasını tercih etti. Onu seviyor. Çokkkk. Onun sözlerini dinliyor. Beni hiç korumuyor. Ev üzerine ev olmaz. Ben bunu bilirim.
Ayni durum iste beni sinir etmek için elinden geleni yapiyo bu durumla nasil bas edebilirim hic bilmiyorum birşey de diyemiyorum

Canini skma arkdsm ,annesini sectiyse onunla olsun o zaman,kendine is guc bul,kafani dagit ,ailene yuk olma.yuva yikilmaz kolay kolay ama karsina al guzelce konus,boyleyken boyle de
Etrafida takma uc bes gun soylenirler sonra herkes kendi derdine,birde calisir cabalar ekmegini kazanirsan herkes takdir eder,kafan rahat olur,huzur onemli gerisi anne baba kardes evlat disindakiler hikaye...

Canini skma arkdsm ,annesini sectiyse onunla olsun o zaman,kendine is guc bul,kafani dagit ,ailene yuk olma.yuva yikilmaz kolay kolay ama karsina al guzelce konus,boyleyken boyle de
Etrafida takma uc bes gun soylenirler sonra herkes kendi derdine,birde calisir cabalar ekmegini kazanirsan herkes takdir eder,kafan rahat olur,huzur onemli gerisi anne baba kardes evlat disindakiler hikaye...

Dogru

Kaynanasi kiskanc olanlar oğlunu paylasamayanlar geliniyle lütfen yardim edin siz bu sorunu cozebildiniz mi Eşiniz size kaynananiz yüzünden kotu davranuyirsa duzeltebildiyseniz bana da söyleyin allah askina yârdima ihtiyaç im var
Maalesef çözüm yok.anası sütünü helal etsin diye geline eziyet sürekli.neymiş ana hakkını helal etmezmiş. Asıl ben gelin olarak ne kaynanam ne eltiye nede buna sessiz kalanlara hakkımı helal etmiyorum.Her türlü fesatliği yapıyorlar. Sonrada saf , bilmiyormuş ayağına yatıyorlar. Bunlar cennete girmesin diye ben hakkımı helal etmicem.tatil için yazlığa davet ediyorum.ettim kıskançlığından akşam çıkardığım eti tekrar buzluğa koymuş. Ertesi gün eti buzlukta görünce sordum pardon dedi.ben etin buzunu eritmeye çalışırken mangal için eti isteyen kaynama elimle kaynanam:-et yok diyor diye bağırdılar. Ben kim dedi size bunu diyorum yanıt vermeden omuz silkeliyorlar.Allahtan kocam görmüş olanı da bana kızmadı. 1 hafta sonra benim onları aç bırakmak için et çıkarmadığı söylemişler herkese..bunlar bide namaz kılıp secdeye varıyor hergün. Allahtan dilerim onlari yalanlarının ve fesatliklarının içinde 1000 yıl ibadet edip 1000 kere hacca da gitseler affetmesin.

Benim de evliliğim eşimin anasına, ablasına ve yeğenine olan düşkünlüğü Yüzünden bitti bitiyor. Kadın gece 11'de arayıp oğluyla kuaför sohbeti yapıyor yahu kızı boşanmış olduğu için sürekli arayıp oğlum, ablan şöyle yeğenin böyle diye iki güne bir telefonla bilgi verip eşimi baskı altına alıyor bıktım!!! Eşimle ne zaman ima etmeye kalksam laf kondurmuyor. Çok sıkıldım..

Ziyaretine her gittiğimizde 11 yaşındaki oğlan torununu hadi Çocuğum dayının kucağına otur diye teşvik ediyor çocuk da hooop gelip oturuyor. Ziyaretin başından sonuna kadar çocuk eşimin kucağında oturuyor ve ben suratımı da assam bişey de söylesem eşime laf anlatamıyorum..

Psikolojik olarak yıpratıyorlar sizi.bana da yaptılar. Etrafınızda sizi çekemeyen birini buldular mi birlik olup dedikodunuzu yaparlar.hatta sizin varsa nankor akrabalariniz onlarida yanlarina alip size oyunlar oynarlar.benim çocuğum yokken kaynanam erkek çocuk diye diretirdi. 2 erkek torun verdim ama kolundakilerden bir bilezik vermedi.ve bir kız doğurmadın dedi.eşim üvey çocuk gibi..herşeyi iki abisi tüketmiş anası eşimin tüm haklarını diğer iki oğluna yedirmiş. 2 düğün için 2 ev satmış. Bizim ise düğünümüz de hiç bişey yapmadılar. Kendileri suslendi puslendi tuvaletler aldilar ama bana gelinlik bile almadılar. Gelinligimi kendim imkanlarimla ben aldim.Sırf babam ölmeden rica etti diye eşim çocuğumun futbol takımını Beşiktaş yaptı. Kaynanam kaynim eltim ve diğerleri çocuğum yıllarca yalvardıysa da Beşiktaş forması yerine Galatasaray forması getirdler.bu kadar adiler..ve benim babam ölmeden yıllarca bu insanlara hep iyilik yaptı.

merhaba zormus isin, lütfen benim de kaynanamla ilgili konumu okuyup yorumlarmisiniz, cok sevinirim tesekkürler

Bende en son yaşadığm olayı anlatayım KV torununu gormeye geldiler nese bana mutfakta tavalarin kötü olmuş tava alalım dedi bende istemiyorum tikis tikis oluo üst uste sevmiorum muatfqgim küçük daha sonra kendim alırım eşim asker doğuya gitcez doğu dönüşü alırım dedim bu konuyu.mutfakta konuştuk sesini çıkarmadi nese salona geldik bu seferde oglunun yanında acti konuyu granit tavalardan alalim dedi ben yine istemiyorum dedim hem çok pahalı dedim 2 tavaya 150 lira veremem dedim kayinbabam sen paraya kiyamayacaksin herhalde biz alalım dedi bende hyr istemiyorum ne alakası var dedim nese konu kapandı aradan 1 ay geçti eşim memleketine bikac gunlugune annesine gitti ben gitmedim orda KV hemen aldığı tavalari esime vermiş gotur DİE beni aradılar aldım tavanı yolluorum DİE bende kizdm ben sana alma dedim neden aldın dedim EE ihtiyacın vardı aldım dedi istemiyorum dedim yeniden nese esim aradı yalnızken ben annene ben goturrum dedim getircem yazık kadın almış dedi bende sinirlendim kavga ettik o tavalar gelmicek gelirse annesi arar kavga ederim dedim esimde kavga etti benle ve tavalari getirmedi ama biz günlerce kus kaldık ve esimin bana ilk söylediği laf sen nie böle.kotusun almış kadın neolurdu kabul etseydin dedi bende burda tartıştık mutfakta soledim neden inatla gitti aldı benle yarisio sürekli dedim daha büyük kavga ettik ne yaparsiniz allah aşkına bunun gbi bi suru olay en son bunu yaşadım biktim artık Yoruldum ne kdr basit bi konu ama olay artık nerelere gelio esimden kaynaklanio annesine istemiosa nie aldın demio da kabul etmiorum DİE bana kizio

Back
X