Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni durum iste beni sinir etmek için elinden geleni yapiyo bu durumla nasil bas edebilirim hic bilmiyorum birşey de diyemiyorumBende aynı durumdayım boşandım boşanıcam. Kaynanayla oturuyorum. Ve çok eziyetler iftaralara maruz kalıyorum. Buna ragmen kocam denilen adam anasını tercih etti. Onu seviyor. Çokkkk. Onun sözlerini dinliyor. Beni hiç korumuyor. Ev üzerine ev olmaz. Ben bunu bilirim.
Ayni durum iste beni sinir etmek için elinden geleni yapiyo bu durumla nasil bas edebilirim hic bilmiyorum birşey de diyemiyorum
Valla allah bize yardim etsin. E peki sen gelince esin aramadi mi seni eve don diyeBende bilmiyorum inan ki 5 6 gündür anne evindeyim eşyalarımı da aldım geldim bilmiyorum diyecek birşey bulamıyorum
Valla allah bize yardim etsin. E peki sen gelince esin aramadi mi seni eve don diye
Senin durumundaydım hep. Mesafeli oldum her şekilde. Ve eşime annen böyle dedi şöyle yaptı demeyi bıraktım. Anladım ki ben böyle dedikçe anası haklı çıkıyor. Strateji değiştirdim.
Canini skma arkdsm ,annesini sectiyse onunla olsun o zaman,kendine is guc bul,kafani dagit ,ailene yuk olma.yuva yikilmaz kolay kolay ama karsina al guzelce konus,boyleyken boyle de
Etrafida takma uc bes gun soylenirler sonra herkes kendi derdine,birde calisir cabalar ekmegini kazanirsan herkes takdir eder,kafan rahat olur,huzur onemli gerisi anne baba kardes evlat disindakiler hikaye...
Maalesef çözüm yok.anası sütünü helal etsin diye geline eziyet sürekli.neymiş ana hakkını helal etmezmiş. Asıl ben gelin olarak ne kaynanam ne eltiye nede buna sessiz kalanlara hakkımı helal etmiyorum.Her türlü fesatliği yapıyorlar. Sonrada saf , bilmiyormuş ayağına yatıyorlar. Bunlar cennete girmesin diye ben hakkımı helal etmicem.tatil için yazlığa davet ediyorum.ettim kıskançlığından akşam çıkardığım eti tekrar buzluğa koymuş. Ertesi gün eti buzlukta görünce sordum pardon dedi.ben etin buzunu eritmeye çalışırken mangal için eti isteyen kaynama elimle kaynanam:-et yok diyor diye bağırdılar. Ben kim dedi size bunu diyorum yanıt vermeden omuz silkeliyorlar.Allahtan kocam görmüş olanı da bana kızmadı. 1 hafta sonra benim onları aç bırakmak için et çıkarmadığı söylemişler herkese..bunlar bide namaz kılıp secdeye varıyor hergün. Allahtan dilerim onlari yalanlarının ve fesatliklarının içinde 1000 yıl ibadet edip 1000 kere hacca da gitseler affetmesin.Kaynanasi kiskanc olanlar oğlunu paylasamayanlar geliniyle lütfen yardim edin siz bu sorunu cozebildiniz mi Eşiniz size kaynananiz yüzünden kotu davranuyirsa duzeltebildiyseniz bana da söyleyin allah askina yârdima ihtiyaç im var