• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana sonunda beni yoldan çıkardı göze göz dişe diş taktik istiyorum

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, kv eşimle aramda en ufak bir sorunu bile fırsat bilip eşime doldurarak benle küserek bana iftira atarak arkamdan beni kötüleyerek ve dolasıyla ben sinirlendirip cevap verdirerek beni eşime kötülemeyi başardı. ve beni haklıyken haksız konuma düşürdü bunu da büyük bir kurnazlıkla yaptı....bir yıldır görüşmemize rağmen tüm ailem fertlerime kadar beni kötüledi. en son alakasız, akraba bile olmayan, tanımadığım bir komşumun uzaktan akrabamıza laf taşıması ile olayın boyutunu öğrenip eşime rahatsızlığımı anlattım. annem de gelip eşimle konuştu. eşim gidip annesine kızmış artık kimseyle konuşmamasını söylemiş, ki bunu daha önce de söylemişti ama kv bana o kadar takık ki beni herkese saatlerce kötülemeyi başarıyor. atıyorum bir akrabamı bir bahane ile arayarak saatlerce her hareketimi her şeyimi bine bin katarak yalan yanlış beni kötülüyor. tabi bunlar benim kulağıma geliyor ben savunmaya geçiyorum benle muhatap olmuyor vs....derken ben artık kadının niyetini çok iyi idrak ettim. evet jeton bayağ köşeli düştü....

eşimi o kadar doldurmuş ki, ben eşimi sevmiyormuşum onu hep kullanmışım, köpek gibi gel gel git git yapmışım, şimdi bir de bebek yapıp kendime iyice bağlarmışım. annem hiç bir şeye karışmıyormuş, ben öksüz yetimmişim, ayrılırım diye korkusundan konuşmuş neler neler.... eşim anneme de bana da ailesine özelimizi anlatmadığın söylüyor. kv ise ben ondan zorla öğreniyorum diyormuş yani bir kelime alsa bine bin katıyor...

şimdi benim planım şu; kv yüzünden eşimden vazgeçmicem çünkü bu sorun dışında bir sorunumuz yok. kv nin de bu pis planlarla hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim. çok sakin olmalı ve kv ye laf edecek malzeme vermemeliyim. asla bana attığı yemlere cevap vermemeliyim. bu arada eşim sen malzeme verme ben herkesi susturacağım merak etme dedi bu olaylardan sonra...o da zaten pişmandır annesine laf vererek diye düşünüyorum çünkü kv nin adı dedikoducuya çıktı...

sizden istediğim taktik; nasıl sakin kalmayı başarabilirim, kv ye kendimi savunmak için cevap verdiğim anda bunu kullanarak üste çıkmayı başarıyor. hani böyle akşama kadar oturup kuran kadınlar vardır ya art niyetli ve laf cambazı kv tam öyle biri.

yardımlarınızı bekliyor hepinizi öpüyorum. kv ye pabuç bırakmayız biz ;)

üç maymunu oyna sana laf getirenlere ne diyorsa doğrudur büyüğümdür onun yaptığını yaparsam bir farkım kalmaz de ,dedikodu ortamını anında terket ,kayınvalide ile ilgili ağzından hiç kelime çıkmasın ....:kahve:

Duyma, gorme konusma, yoksay. Biri sana onunla ilgili konusmaya mi basladi hemen sustur , bana leaf tasimayin lutfen iyi kotu hicbirsey duymak istemiyorum, herkes yerinde sagolsun de.. Sen sinirlendin mi duvara konus, kagida yaz suya anlat v.s ama ikinci bir sahisla asla konusma... Faydasini goruceksin.

Kimsenin yaninda onunla ilgili konusma ,senin yaninda kv ile ilgili konussalarda cevap verme.Esin bir sey soylersede Allah'a havale ettigini soyle ,kisaca susarak kendini kurtarirsin .Bırak kv konusarak bol bol gunahini alsin.

Kayinvaliden hakkında hiç dedikodu yapma. Kimseye fırsat verme. Tartışmaya girmeyin, çünkü sen haksız çıkarsın. Iyiliginin karşılığını mutlaka alırsın. Benim kayinvalidemde öyleydi. Önceleri beni kotuluyordu. Birsey demedim tartışmaya girilmeyecegini anlayınca. Sonraları sabrettim. Ne mi oldu şimdi her gittiği yerde beni ovuyorlarmis. Gelinim şöyle böyle diye. Ama bu zaman zarfında esimde yanımda oldu . Tekkeyi bekleyen çorbayı içiyor. Şimdilerde iyilik yapsada yinede eskileri düşünerek tam inanamıyorum ama galiba iyi insan olma yolunda

zaten sizin kulağınıza geliyorsa o insanlar kadının ne mal olduğunu anlamıştır ve inanmıyorlardır.
kvniz kendi kuyusunu kendi kazıyor.
şimdiden bir çok nefret kazanmıştır merak etmeyin :)
siz inadına mutlu olun.
onun daha fazla ayağına dolaşır.

Eşin ile konuş birlikte bir yol alın. Annesine kızdığına göre farkında oda.
Guzel guzel kötülemeden annesini eşinle konuş.
De ki büyüktür annendir sonsuz saygım var. Ama bu duyduklarım yaşadıklarım bize evliligimize zarar veriyor.
Sen git görüş ama ben görüşmek istemiyorum de. Bayramdan bayrama gidersin onda da mesefeli ol.
Arama konusma.
Alttan aldığınız sürece bu böyle artarak hatta devam eder.
Allah ıslah etsin onu

Sen hep iyi ol
O kötülük yaptıkça sen ona acı affet yazık de Allah yardım etsin de
Senden kimse kötü birşey görmesinde duymasinda kayinvaliden hakkında

Herkes kimin ne olduğunu biliyor emin ol
Akrabalarında akraba olsa kayinvalideni konusturmaz herkes kendine dönsün baksın der susturdu .

Bu mantikta yaklasirsaniz aranizdaki karmik bag hicbir zaman kopmaz, surekli taktik sinir stres ugrasirsiniz. Kayinvalidenizin adini bile anmamak uzere kararli olun. Duymayin gormeyin adi gecerse ortamdan ayrilin. Huzur istiyorsaniz tek taktik budur.

Iyilikle.25 senelik annemin evliliginde en kotu olani bile iyilikle idare ettigini gordum.kucukken safmisin falan derdim buyudukca cok zeki bir kadinsin dedim :)

cidden çok akıllıymış anneniz. benim annem de böyle ama o bile çığrından çıktı emin olun kadına telefonda susmadan saatler boyu beni kötülemiş makineli tüfek gibi. bana saygısız olduğu gibi aileme de saygısız. benim yüzümden ailemin üzülmesinden dolayı da aşırı sinirliyim bu terbiyesiz kadına.

üç maymunu oyna sana laf getirenlere ne diyorsa doğrudur büyüğümdür onun yaptığını yaparsam bir farkım kalmaz de ,dedikodu ortamını anında terket ,kayınvalide ile ilgili ağzından hiç kelime çıkmasın ....:kahve:

aynen öyle yaptım hiççç cevap vermedim dinledim vs vs. zaten adı o yüzden dedikoducuya çıktı. bir de işin ilginci kendi ailesinden sır gibi saklıyor olayları habire benim akrabalarıma iletiyor.

Duyma, gorme konusma, yoksay. Biri sana onunla ilgili konusmaya mi basladi hemen sustur , bana leaf tasimayin lutfen iyi kotu hicbirsey duymak istemiyorum, herkes yerinde sagolsun de.. Sen sinirlendin mi duvara konus, kagida yaz suya anlat v.s ama ikinci bir sahisla asla konusma... Faydasini goruceksin.

bana söyleyenler zaten annem falan. o da çoğunu söylemiyor emin olun bak kızım sen de şöyle yap böyle davran dio ama ben anlıyorum. senden nasıl nefret ediyor nasıl bu kadar kin dolu saatlerce susmuyor ne yaptın kızım deyince ben anlamıyorum zaten. annem ve çok yakın bir akrabam dışında zaten kimseyle konuşmuyorum onlara da minimum bilgi veriyorum. bizim ailede aile içine anneler babalar karışmaz zaten asla.

Kızlar merhaba, kv eşimle aramda en ufak bir sorunu bile fırsat bilip eşime doldurarak benle küserek bana iftira atarak arkamdan beni kötüleyerek ve dolasıyla ben sinirlendirip cevap verdirerek beni eşime kötülemeyi başardı. ve beni haklıyken haksız konuma düşürdü bunu da büyük bir kurnazlıkla yaptı....bir yıldır görüşmemize rağmen tüm ailem fertlerime kadar beni kötüledi. en son alakasız, akraba bile olmayan, tanımadığım bir komşumun uzaktan akrabamıza laf taşıması ile olayın boyutunu öğrenip eşime rahatsızlığımı anlattım. annem de gelip eşimle konuştu. eşim gidip annesine kızmış artık kimseyle konuşmamasını söylemiş, ki bunu daha önce de söylemişti ama kv bana o kadar takık ki beni herkese saatlerce kötülemeyi başarıyor. atıyorum bir akrabamı bir bahane ile arayarak saatlerce her hareketimi her şeyimi bine bin katarak yalan yanlış beni kötülüyor. tabi bunlar benim kulağıma geliyor ben savunmaya geçiyorum benle muhatap olmuyor vs....derken ben artık kadının niyetini çok iyi idrak ettim. evet jeton bayağ köşeli düştü....

eşimi o kadar doldurmuş ki, ben eşimi sevmiyormuşum onu hep kullanmışım, köpek gibi gel gel git git yapmışım, şimdi bir de bebek yapıp kendime iyice bağlarmışım. annem hiç bir şeye karışmıyormuş, ben öksüz yetimmişim, ayrılırım diye korkusundan konuşmuş neler neler.... eşim anneme de bana da ailesine özelimizi anlatmadığın söylüyor. kv ise ben ondan zorla öğreniyorum diyormuş yani bir kelime alsa bine bin katıyor...

şimdi benim planım şu; kv yüzünden eşimden vazgeçmicem çünkü bu sorun dışında bir sorunumuz yok. kv nin de bu pis planlarla hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim. çok sakin olmalı ve kv ye laf edecek malzeme vermemeliyim. asla bana attığı yemlere cevap vermemeliyim. bu arada eşim sen malzeme verme ben herkesi susturacağım merak etme dedi bu olaylardan sonra...o da zaten pişmandır annesine laf vererek diye düşünüyorum çünkü kv nin adı dedikoducuya çıktı...

sizden istediğim taktik; nasıl sakin kalmayı başarabilirim, kv ye kendimi savunmak için cevap verdiğim anda bunu kullanarak üste çıkmayı başarıyor. hani böyle akşama kadar oturup kuran kadınlar vardır ya art niyetli ve laf cambazı kv tam öyle biri.

yardımlarınızı bekliyor hepinizi öpüyorum. kv ye pabuç bırakmayız biz :KK66:
isin zor allah yardimcin olsun

E eşin de dolmasın bi zahmet.
Ördek mi bu?
Kv ile görüşmüyormuşsun zaten.
Eşin dolduruşa gelmezse sorun kalmaz.
haklısınız ben de eşime çok kızıyordum ama kv o kadar kurnaz ki her şeyi kullanıyor. ben de evet bazı saflıklar yaptım. bizim ailede büyükler küçüklerin kusurunu güzellikle uyararak düzeltir asla laf yapılmaz bunlar da öyle sandım ne bileyim bana karşı kullanacağını. her lafımı her adımımı kullanmış yazık.

eşim de artık akıllanmış olacak ki anneme anlatmıyorum diyor ama kv ne yapıp edip zorla soruyor yakasını bırakmıyor. benim yanımda bile gece 12 de arıyordu bir ara düşünün. eskiden sabahın köründe arardı daha yatakta iken...

eşim en sonunda sen ona malzeme verme ben zaten susturacam dedi.

Back
X