- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, kv eşimle aramda en ufak bir sorunu bile fırsat bilip eşime doldurarak benle küserek bana iftira atarak arkamdan beni kötüleyerek ve dolasıyla ben sinirlendirip cevap verdirerek beni eşime kötülemeyi başardı. ve beni haklıyken haksız konuma düşürdü bunu da büyük bir kurnazlıkla yaptı....bir yıldır görüşmemize rağmen tüm ailem fertlerime kadar beni kötüledi. en son alakasız, akraba bile olmayan, tanımadığım bir komşumun uzaktan akrabamıza laf taşıması ile olayın boyutunu öğrenip eşime rahatsızlığımı anlattım. annem de gelip eşimle konuştu. eşim gidip annesine kızmış artık kimseyle konuşmamasını söylemiş, ki bunu daha önce de söylemişti ama kv bana o kadar takık ki beni herkese saatlerce kötülemeyi başarıyor. atıyorum bir akrabamı bir bahane ile arayarak saatlerce her hareketimi her şeyimi bine bin katarak yalan yanlış beni kötülüyor. tabi bunlar benim kulağıma geliyor ben savunmaya geçiyorum benle muhatap olmuyor vs....derken ben artık kadının niyetini çok iyi idrak ettim. evet jeton bayağ köşeli düştü....
eşimi o kadar doldurmuş ki, ben eşimi sevmiyormuşum onu hep kullanmışım, köpek gibi gel gel git git yapmışım, şimdi bir de bebek yapıp kendime iyice bağlarmışım. annem hiç bir şeye karışmıyormuş, ben öksüz yetimmişim, ayrılırım diye korkusundan konuşmuş neler neler.... eşim anneme de bana da ailesine özelimizi anlatmadığın söylüyor. kv ise ben ondan zorla öğreniyorum diyormuş yani bir kelime alsa bine bin katıyor...
şimdi benim planım şu; kv yüzünden eşimden vazgeçmicem çünkü bu sorun dışında bir sorunumuz yok. kv nin de bu pis planlarla hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim. çok sakin olmalı ve kv ye laf edecek malzeme vermemeliyim. asla bana attığı yemlere cevap vermemeliyim. bu arada eşim sen malzeme verme ben herkesi susturacağım merak etme dedi bu olaylardan sonra...o da zaten pişmandır annesine laf vererek diye düşünüyorum çünkü kv nin adı dedikoducuya çıktı...
sizden istediğim taktik; nasıl sakin kalmayı başarabilirim, kv ye kendimi savunmak için cevap verdiğim anda bunu kullanarak üste çıkmayı başarıyor. hani böyle akşama kadar oturup kuran kadınlar vardır ya art niyetli ve laf cambazı kv tam öyle biri.
yardımlarınızı bekliyor hepinizi öpüyorum. kv ye pabuç bırakmayız biz
eşimi o kadar doldurmuş ki, ben eşimi sevmiyormuşum onu hep kullanmışım, köpek gibi gel gel git git yapmışım, şimdi bir de bebek yapıp kendime iyice bağlarmışım. annem hiç bir şeye karışmıyormuş, ben öksüz yetimmişim, ayrılırım diye korkusundan konuşmuş neler neler.... eşim anneme de bana da ailesine özelimizi anlatmadığın söylüyor. kv ise ben ondan zorla öğreniyorum diyormuş yani bir kelime alsa bine bin katıyor...
şimdi benim planım şu; kv yüzünden eşimden vazgeçmicem çünkü bu sorun dışında bir sorunumuz yok. kv nin de bu pis planlarla hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim. çok sakin olmalı ve kv ye laf edecek malzeme vermemeliyim. asla bana attığı yemlere cevap vermemeliyim. bu arada eşim sen malzeme verme ben herkesi susturacağım merak etme dedi bu olaylardan sonra...o da zaten pişmandır annesine laf vererek diye düşünüyorum çünkü kv nin adı dedikoducuya çıktı...
sizden istediğim taktik; nasıl sakin kalmayı başarabilirim, kv ye kendimi savunmak için cevap verdiğim anda bunu kullanarak üste çıkmayı başarıyor. hani böyle akşama kadar oturup kuran kadınlar vardır ya art niyetli ve laf cambazı kv tam öyle biri.
yardımlarınızı bekliyor hepinizi öpüyorum. kv ye pabuç bırakmayız biz