Kaynana sorunları

Güzel kardeşim şöyle bir sarsılip kendinize gelin lütfen.
Evliliğinizi sürdürme sebebiniz tam olarak nedir ?
Çocuk desek . .çocuk zaten babasız büyüyor.

Başımda bir koca olsun, ele güne karşı nikahlı olayım diyorsanız . Başınızda koca yok .
Ve karısının namusunu anasının ağzına sakız etmiş bir insan adam da değildir koca da. .

Sizin evli kalmanız, bu aileye tahammül etme sebebiniz nedir ?

Babanız da gel diyormuş. Gidecek yer de var.
Daha ne ?

İnsan namusu için yaşamaz mı... kimin ne haddine size o lafları etmek . Ne sebeple oturuyorsunuz hala o insanlarla beraber?

Sabir güzeldir. Mükafatı büyüktür tamam . Ben de inanırım buna . Ama neye nereye sabır ? O noktayı biraz aklı ile bulmalı insan.
o insanları hayatınızdan çıkarıp yeni bir hayat kurmak, iyileşmek ,iyileşmek için sabır göstermek.
Zorlu yollarda sabretmek daha mantıklı değil mi?

Ve hiçbirimiz peygamber değiliz. Sonsuz Sabirlara sahip değiliz... Bir yerde dolacaksiniz. Doldunuz... Peki böyle basit bir ailenin sizin hayat sabrınizi tüketmesine neden müsade ediyorsunuz.

Hayatınızı enerjinizi sabrınizi daha başka konulara harcasaniz . .

İnsan ne ederse kendine eder...
Kimse size bu aileye tahammül ettiğiniz için madalya takmayacak.
Bedenlerimiz ruhumuz hepsi bize emanet.
İnsan kendine eziyet ettirmemeli.

Alın cocugunuzu kurun kendi hayatinizi..

Canım benim senin bu kocayı boşama ihtimalin benim ne annesiyle ne kendisiyle sorun yaşamadığım kocamı boşama ihtimalimden daha düşük. Hayatının olağan akışına ters.
Sen yaparım ederim Diorsun ama biz dışardan seni daha doğru analiz edebiliyoruz maalesef.

Baban arkandayken ne olur al evladını çık git o evden. Adam olan karısına başkasının altına yat dedirtmez. Kimseye birşey demezsiniz evladınızın yiyeceği iki lokma da babanıza batmaz, ne diye çekiyorsunuz bunları?

Hala o evde kalırsanız evladınızın hakkına giriyorsunuz!

Kayınvalidem bana git başkasının altına yat oruspu dese onun saçını başını yolardim. Birdaha ne torun ne oğul yüzü görürdü. Bütün suç kocanda. Eşin seni ailesine saydirmamis. Bende evlenirken 21 yaşındaydım. Çok stresli dönemler yaşadık ama bir kez bile böyle cirkinlesmedik. Daha çok gençsin kaç kurtar kendini. Annem baban demiyormu hiç ben size kolemi doğurdum diye. Hadi demiyorsalar sen nasıl kendini böyle aşağıda görüp susabiliyorsun

Canta misiniz? Kocam beni annesine birakti, annesi beni eve getirdi. Ne sacma bir hayat. Ama sorumlusu sizsiniz. Bu kadar pasif olmaktan vazgecip kendi isteklerinizi onde tutacaksiniz.

Ne kadar şanslı bir kadınsın arkanda dağ gibi baban var. Eminim yerinde olmak isteyen binlerce kadın vardır. Mesela benim başıma böyle birşey gelse arkamda duracak kimsem yok kendi ayaklarımın uzerinde durmak zorundayım. O yüzden git ailene beklenen hata

Koca yok hükmünde, namusunuza kadar laf işitiyorsunuz. Köle gibi yaşıyorsunuz. Aileniz arkanızda ama bırakmıyorsunuz o insanları, şimdiden düşündüğünüz şey ikinci evlilik. Allah size akıl, fikir, izan versin.

Ayrılmak istiyorum 23 yasindaym çocuğu goturcem ailem kabul edior babam bu çekilmez gel ben sana düzen kurarım Dior.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum yaşınız küçük ve böyle bir babanız var hala kendinizi yarandırmaya çalışıyorsunuz. Çıkın boşayın adamı ve kendinizi kurtarın.
Çocuğunuza bile eziyet edilen, saygı duyulmayan, size o.. dedirtilen kocanızın da yavşak yavşak izlediği bir ortamda hiç bir şey değişmeyecek.

Senin kocan yurt dışında kendine yeni bir hayat kurmuş gibi hissettim seni de ailesinin yanına hapsetmis neden seni götürmedi giderken?
Babana kulak ver yasin gençken git ailenin yanına yeni bir hayat kur

Eklemeden duramadım ama diyorsun, diyorum, diyor. Yapıyor, ediyor, ior diye bir fiil çekimi yok. Belki yurtdışında yaşıyorsunuz Türkçeyi dinleyerek öğrenmiş olabilirsiniz.

kayinvaliden seni evinde istemedigini daha nasil belli etsin?

O kaynanayı var ya yerin bin kat dibine gömerdim çıkarır bir daha gömerdim ama neyse siz ayrılmadığınıza göre sadece dert anlatmak istemişsiniz.

Ailenin ne demek oldugunu bilmeyen bir adam
Sürekli fedakarlık yaparak evlilik sürdüren bi kadın. Yıllarını heba etceksin ve bunu kimse görmeyecek. Ne varki her kadın yapar bunu diycekler. Ayrılcagın zsman safa yatcaklar. Biz bişe yapmadık diye. Kocan iyi bi dersi hakediyor

Çocuğunuz mu yük olacak karşı tarafa yeniden evlenirseniz? Boşanmayın, lütfen boşanmayın aynen devam edin, çocuk en azından yük olmadığı bir evde büyüsün

Baban arkanda neyi bekliyosun bide degismeyecegini nerden biliyosunuz demissin e bu yasta mantijli davranmani bekledigimiz icin biz hataliyiz kusura bakma ne yasarsan mustehak otur kocanla kaynanana hizmet et. Baba evine donmek varlen amele gibi yasa

19 yasinda severek mi evlendiniz aileniz mi on ayak oldu?

Kapı gibi baban var hiç korkma bırak kocan senin peşinden kossun

Maşallah boşandınız da tekrar evlenmek kaldı, bunu düşünmeniz çok yanlış. Daha ilk evlililiğiniz düzgün değil, ikinciyi neden düşünüyorsunuz? Ayrılın, çocuğunuzla hayat kurun, evlenmeye uygun biri çocuğunuzu kabul etmezse zaten evlenilecek biri değildir. Çalışıp kendinize bakmak zor geldiği için mi ikinci evlilik düşündünüz? İnsanlar 23 yaşında bir kere bile evlenmiyor, daha çok gençsiniz, bunları düşünmemeniz ve kendinize hayat kurmanız lazım. Bu ailede bir hayatınız yok. Zaten baba ortada yok, çocuğun boşanmadan olumsuz etkileneceği bir şey yok ki bu durumda, annesinin eziyet çektiğini görerek büyümesi daha mı iyi? Ama sanırım böyle net kararlar alıp arkasında durmayı gözünüz kesmiyor. Elalem ne der diye düşünmüşsünüz, elalemin kırk yılda bir laf etmesi ortada olmayan ve size saygı duymayan kocanızdan ve ailesinden her gün laf duymaktan daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…