- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
- Konu Sahibi burcak9895
-
Dün gece dayanamadım artık bitirmek istediğimi söyledim ve bitirdim..Nisanlilik tanima surecidr,bunlari tanimaya gerek yok.Zaman kaydi ver eline yuzugu.Cok uzulursun evlenirsen.
Allah yolunu acik etsinDün gece dayanamadım artık bitirmek istediğimi söyledim ve bitirdim..
Şimdiye kadar 6 yılın hatrı için sustum ama olacak gibi değl anladım bitirdim..6 sene emek verdim diye evlenilmez.10 sene evlilik,3 sene sevgililik.Evlilik birligini bozacak bi hareketini gorsem ,cocuk var demem bosarim.13 sene gulduk eglendikburaya kadarmis derim.Emek verdim diye bile bile lades yapilmaaz.
Tepkisi ne oldu peki böyleler yüzsüzdür.Dün gece itibariyle bitirdim...
Umarim geri donmezsin. Cok iyi bir karar verdiniz, onca kişi sanki dil Birliği yapmis uyarmış sizi .Dün gece itibariyle bitirdim...
Sen bilirsin dedi sadece. Birşeyleri düzeltmek için çabalamadı bile çünkü onun açısından suçlu olan bendimTepkisi ne oldu peki böyleler yüzsüzdür.
dönmeyi artık düşünmüyorum çünkü anneme anlattım ve kararımı desteklediUmarim geri donmezsin. Cok iyi bir karar verdiniz, onca kişi sanki dil Birliği yapmis uyarmış sizi .
Bu yine iyi hali kadının. Nişan günü bana söylediği laf şu; herkes uzaktan kız alma sana bakmaz sahip çıkmaz dedi ama oğlumun hatırına geldim.. kadın her lafıyla beni aşağılıyordu ki tamamıyla cahil ve ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın.Tüy ordan kim ne derse desin. Utanmaz el alem yanında rezil etmediğine dua etsinmis. Sinyal verilmiş hersey acik. Nisanlinida değiştiririm lafi mi dinlettiririm diye hayal kurma .
Kız nereden gelmiş bulmuş seniBu yine iyi hali kadının. Nişan günü bana söylediği laf şu; herkes uzaktan kız alma sana bakmaz sahip çıkmaz dedi ama oğlumun hatırına geldim.. kadın her lafıyla beni aşağılıyordu ki tamamıyla cahil ve ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın.
Ah ahh ne anlatacağımı bilemiyorum içim o kadar doluki. Annem en başından karşıydı istemiyordu bunlar seni üzer bunlarla yapamazsın dedi. Nişan günü hiç ama hiç kimse yakıştırmadı bizi ama ben kulaklarımı tıkadım herkese. Şimdide annem dediğime geldinmi en başından bırak demedimmi diyor. Keşke en başından dinleseydim onuKız nereden gelmiş bulmuş seniBu kafalar resmen benim 90 yaşındaki babaannemin kafalarından Allah seni kurtarmış birini sevindir anneninde ellerinden öpüyorum çok iyi bir annen var
Canım tamam annen haklı ama o görmüş geçirmiş biri sen daha gençsin bir şeyleri görmen zaman alıyor… Bence maşallah çok iradeli bir kızsın böyle bir şeyi fark edip bırakman büyük bir nimet. Belki önüne gelecek diğer imtihanların için bu bir alıştırmaaydı yaşaman gerekiyordu yaşadın daha büyük olaylardan kurtulduğuna inanıyorum…Ah ahh ne anlatacağımı bilemiyorum içim o kadar doluki. Annem en başından karşıydı istemiyordu bunlar seni üzer bunlarla yapamazsın dedi. Nişan günü hiç ama hiç kimse yakıştırmadı bizi ama ben kulaklarımı tıkadım herkese. Şimdide annem dediğime geldinmi en başından bırak demedimmi diyor. Keşke en başından dinleseydim onu
En iyisini yapmışsın seni sevmiyor bile sırf evlenmek için istiyor muş anasına hizmetçi arıyormuş beyefendiSen bilirsin dedi sadece. Birşeyleri düzeltmek için çabalamadı bile çünkü onun açısından suçlu olan bendim
Sen bilirsin dedi sadece. Birşeyleri düzeltmek için çabalamadı bile çünkü onun açısından suçlu olan bendim
Kesinlikle amacı buymuş. Evlenseydik işi nedeniyle annesiyle aynı şehirde yaşamayacaktık ama her haftasonu annesinin yanına gidecektik hizmet etmek içinEn iyisini yapmışsın seni sevmiyor bile sırf evlenmek için istiyor muş anasına hizmetçi arıyormuş beyefendi
Sadaka ver kurtulmussun.Bu yine iyi hali kadının. Nişan günü bana söylediği laf şu; herkes uzaktan kız alma sana bakmaz sahip çıkmaz dedi ama oğlumun hatırına geldim.. kadın her lafıyla beni aşağılıyordu ki tamamıyla cahil ve ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın.
İçinini refah tut herkes kendi gibisini bulur sende bulacaksın çok mutlu günlerin kapıda hayat senin için yeni başlıyor.Kesinlikle amacı buymuş. Evlenseydik işi nedeniyle annesiyle aynı şehirde yaşamayacaktık ama her haftasonu annesinin yanına gidecektik hizmet etmek için
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Allah herkesin kalbine göre versinİçinini refah tut herkes kendi gibisini bulur sende bulacaksın çok mutlu günlerin kapıda hayat senin için yeni başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?