Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

6 sene emek verdim diye evlenilmez.10 sene evlilik,3 sene sevgililik.Evlilik birligini bozacak bi hareketini gorsem ,cocuk var demem bosarim.13 sene gulduk eglendikburaya kadarmis derim.Emek verdim diye bile bile lades yapilmaaz.

6 sene emek verdim diye evlenilmez.10 sene evlilik,3 sene sevgililik.Evlilik birligini bozacak bi hareketini gorsem ,cocuk var demem bosarim.13 sene gulduk eglendikburaya kadarmis derim.Emek verdim diye bile bile lades yapilmaaz.
Şimdiye kadar 6 yılın hatrı için sustum ama olacak gibi değl anladım bitirdim..

Tüy ordan kim ne derse desin. Utanmaz el alem yanında rezil etmediğine dua etsinmis. Sinyal verilmiş hersey acik. Nisanlinida değiştiririm lafi mi dinlettiririm diye hayal kurma .

Tüy ordan kim ne derse desin. Utanmaz el alem yanında rezil etmediğine dua etsinmis. Sinyal verilmiş hersey acik. Nisanlinida değiştiririm lafi mi dinlettiririm diye hayal kurma .
Bu yine iyi hali kadının. Nişan günü bana söylediği laf şu; herkes uzaktan kız alma sana bakmaz sahip çıkmaz dedi ama oğlumun hatırına geldim.. kadın her lafıyla beni aşağılıyordu ki tamamıyla cahil ve ne konuştuğunu bilmeyen bir kadın.

Kız nereden gelmiş bulmuş seni Bu kafalar resmen benim 90 yaşındaki babaannemin kafalarından Allah seni kurtarmış birini sevindir anneninde ellerinden öpüyorum çok iyi bir annen var

Kız nereden gelmiş bulmuş seni Bu kafalar resmen benim 90 yaşındaki babaannemin kafalarından Allah seni kurtarmış birini sevindir anneninde ellerinden öpüyorum çok iyi bir annen var
Ah ahh ne anlatacağımı bilemiyorum içim o kadar doluki. Annem en başından karşıydı istemiyordu bunlar seni üzer bunlarla yapamazsın dedi. Nişan günü hiç ama hiç kimse yakıştırmadı bizi ama ben kulaklarımı tıkadım herkese. Şimdide annem dediğime geldinmi en başından bırak demedimmi diyor. Keşke en başından dinleseydim onu

Canım tamam annen haklı ama o görmüş geçirmiş biri sen daha gençsin bir şeyleri görmen zaman alıyor… Bence maşallah çok iradeli bir kızsın böyle bir şeyi fark edip bırakman büyük bir nimet. Belki önüne gelecek diğer imtihanların için bu bir alıştırmaaydı yaşaman gerekiyordu yaşadın daha büyük olaylardan kurtulduğuna inanıyorum…

Bak burada ne konular açılıyor senin dönemlerinden geçerken hiçbir şey fark etmemiş evlenmiş şimdi boşanma aşamasında nice kadın var…. O yüzden en üzüldüğün anda bunları düşün

Gerekirse 6 yilimi cope atar geri kalan omrumu kurtarirdim. Esin simdiden belli ki ailesine karsi seni korumayacak biri. Kadin da dişli biri. Bu evlilikte cok cok yipranirsin, iliskiniz de yipranir. Sonunda sen pes edersin. Ben olsam evlenmezdim.

Sadaka ver kurtulmussun.

Kesinlikle amacı buymuş. Evlenseydik işi nedeniyle annesiyle aynı şehirde yaşamayacaktık ama her haftasonu annesinin yanına gidecektik hizmet etmek için
İçinini refah tut herkes kendi gibisini bulur sende bulacaksın çok mutlu günlerin kapıda hayat senin için yeni başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…