- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.989
- 198
- Konu Sahibi burcak9895
-
kendinizi zorla bu aileye yamamaya çalışıyormuşunuz gibi küçümsenip dışlanıyorsunuz farkında mısınız?öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
Büyüklerime her zaman saygılı bir insanım annesi hakkında asla kötü konuşmadım çünkü aynı şeyi kendim içinde düşündüm o benim annem hakkında kötü konuşsa zoruma gider. Benim şu ana kadar anladığım kadarıyla kadının derdi oğullarını kıskanıyor evlendirmek istemiyor paylaşamıyor ama onlara karşı öyle ilgili sevgi dolu bir annede değil.Bence sen anne hakkinda kötü konuştun annen şöyle annen böyle oglanda geveze yetistirdi kadin sana kin güdüyor eksik anlatmış gibisin biseyler eksik durduk yeremo öyle oldu kadin deli degilse
Dün gece itibariyle mesaj attım ve bitirmek istediğimi söyledim..bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum. Tek üzüldüğüm kendi emeğim kendi çektiğim o büyük sıkıntılarkendinizi zorla bu aileye yamamaya çalışıyormuşunuz gibi küçümsenip dışlanıyorsunuz farkında mısınız?
1dk daha düşünmeyip hayatınızdan çıkarın onları. sevgi, saygı, uyum hiçbi şey yok.
Nerdeee bize gezip tozmak. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Sevgiliken 3 veya 4 ayda bir defa üniversite okuduğum şehire gizlice gelirdi annesi duymasın diye o şekilde görüşürdük. Birkaç saat kalırdı yanımda sonrada geri dönerdi. O zamanlar sevgiliydik diye belki annesi ondan tepkili diyordum. Şu an nişanlıyız nişandan beri yüzünü bile görmedim bayramda yanıma gelemedi annesinin dili yüzünden. Aramızda 5 saatlik mesafe var ama gelemiyor çünkü annesinden korkuyor apaçık bir şekilde
Dün gece uzun uzun düşünüp ayrılmak istediğimi ilettim kendisine. Üzgünüm ama onun için değil kendim için. Hayatımın en güzel yıllarını ona adadığım için çok çok üzgünümBizim şaşkınlıkla ve kızarak okuduğumuz bu adamın huylarını siz epey kaniksamişsınız bir süre sonra yorsada tepkisiz kalıp oluruna bırakmışsınız.Kendinize gelmezseniz, gözünüzü açtığınızda başınızda dır dır eden bir kv,odada olaylara tepkisiz bir koca, elinizde bulaşık sungeriyle mutfakta bulaşık yıkarken bulursunuz.
Daha cooooook güzel yillarin olacak, esimle tanistigimda 19 yasindaydim, simdi 35 diyorum yazik etmisim kendime keske cooook daha önce bosansaydim, binlerce sebebim varkenDün gece uzun uzun düşünüp ayrılmak istediğimi ilettim kendisine. Üzgünüm ama onun için değil kendim için. Hayatımın en güzel yıllarını ona adadığım için çok çok üzgünüm
Ne dedi peki?Dün gece uzun uzun düşünüp ayrılmak istediğimi ilettim kendisine. Üzgünüm ama onun için değil kendim için. Hayatımın en güzel yıllarını ona adadığım için çok çok üzgünüm
Kararın buysa sen bilirsin dedi sadece. Ailende mutlu olsun dedim umarım hayalinizdeki gibi anneni hergün arayacak dizinin dibinden ayrılmayacak birini bulursun dedimNe dedi peki?
kendinizi kararlı bir şekilde ifade etmelisiniz bu saatten sonra. sakın onlara karşı da bu şekilde yaklaşmayın, haklı değil de sadece mağduriyet yaratıyormuşsunuz gibi sizi suçlarlar.Dün gece itibariyle mesaj attım ve bitirmek istediğimi söyledim..bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum. Tek üzüldüğüm kendi emeğim kendi çektiğim o büyük sıkıntılar
O senin ailene karşı nasıl? Eminim bencil ve hep kendi ailesinin memnun edilmesini isteyen biridir.Nişanlım istiyorki annesini hergün arayayım dizinin dibinden ayrılmayayım ama o ısrar ettikçe benim yapasım gelmiyor
Tüm bunlara rağmen evlenirsenöncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
Fragman çok kötü. Başınızı yakmayın bence.öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
Ozaman bosverin gitsinler ne kdr erken o kdr iyiBüyüklerime her zaman saygılı bir insanım annesi hakkında asla kötü konuşmadım çünkü aynı şeyi kendim içinde düşündüm o benim annem hakkında kötü konuşsa zoruma gider. Benim şu ana kadar anladığım kadarıyla kadının derdi oğullarını kıskanıyor evlendirmek istemiyor paylaşamıyor ama onlara karşı öyle ilgili sevgi dolu bir annede değil.
Bana göre konuda nisanliniza ve ailesine ait anlatılan her şey çok saçma. Belli ki aynı hayat görüşüne sahip değilsiniz. Sevgililik döneminde fark etmemiş olabilirsiniz ama şuan açık şekilde ortada. Daha nisanliyken paranoyak oldum diyorsunuz evlilikte varın siz düşünün hangi ruh halinde olacağınızı..Evet o bana dedi. Bütün ipler benim elimdeymiş. Sırf benden 3 yaş büyük olan abisinin elini öpmedim diye arkamdan bu şekilde konuşulmuş. Kendimden 3 yaş büyük birinin elini niye öpeyimki sizcede çok saçma değilmi? Ben saçma olduğunu söyleyince hepsi birden ben suçluyum gibi üzerime geliyorlar. Onlar yüzünden paranoyak oldum
Sorun nişanlıda. Nişanlınızın düşünce yapısı ailesinden farklı değil. Farklı olsaydı şuan bu konuyu açma gereği duymazdınız. :/Büyüklerime her zaman saygılı bir insanım annesi hakkında asla kötü konuşmadım çünkü aynı şeyi kendim içinde düşündüm o benim annem hakkında kötü konuşsa zoruma gider. Benim şu ana kadar anladığım kadarıyla kadının derdi oğullarını kıskanıyor evlendirmek istemiyor paylaşamıyor ama onlara karşı öyle ilgili sevgi dolu bir annede değil.
Benim aileme saygılı ama mesela asla demezdim hergün bizimkileri ara onlarla ilgilen. Ama onların benden bekledikleri şeyler çok çok fazla. 6 kardeşler ama diyorki annem yaşlanırsa onu yanımıza alırız biz bakarız. Neden 6 kardeş varken ben? Hem ben öğretmenlik yapan bir insanım vaktim kısıtlı olacak evlenince anne olacağım ilgilenmem gereken o kadar şey varken...O senin ailene karşı nasıl? Eminim bencil ve hep kendi ailesinin memnun edilmesini isteyen biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?