Kaynana Sorunsalı(nişanlımın annesi) :(

Bizim şaşkınlıkla ve kızarak okuduğumuz bu adamın huylarını siz epey kaniksamişsınız bir süre sonra yorsada tepkisiz kalıp oluruna bırakmışsınız.Kendinize gelmezseniz, gözünüzü açtığınızda başınızda dır dır eden bir kv,odada olaylara tepkisiz bir koca, elinizde bulaşık sungeriyle mutfakta bulaşık yıkarken bulursunuz.

Bence sen anne hakkinda kötü konuştun annen şöyle annen böyle oglanda geveze yetistirdi kadin sana kin güdüyor eksik anlatmış gibisin biseyler eksik durduk yeremo öyle oldu kadin deli degilse

kendinizi zorla bu aileye yamamaya çalışıyormuşunuz gibi küçümsenip dışlanıyorsunuz farkında mısınız?

1dk daha düşünmeyip hayatınızdan çıkarın onları. sevgi, saygı, uyum hiçbi şey yok.

Bence sen anne hakkinda kötü konuştun annen şöyle annen böyle oglanda geveze yetistirdi kadin sana kin güdüyor eksik anlatmış gibisin biseyler eksik durduk yeremo öyle oldu kadin deli degilse
Büyüklerime her zaman saygılı bir insanım annesi hakkında asla kötü konuşmadım çünkü aynı şeyi kendim içinde düşündüm o benim annem hakkında kötü konuşsa zoruma gider. Benim şu ana kadar anladığım kadarıyla kadının derdi oğullarını kıskanıyor evlendirmek istemiyor paylaşamıyor ama onlara karşı öyle ilgili sevgi dolu bir annede değil.

Dün gece itibariyle mesaj attım ve bitirmek istediğimi söyledim..bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum. Tek üzüldüğüm kendi emeğim kendi çektiğim o büyük sıkıntılar

Kaç. Yarın berbat bir evliliğim var diye konu açarsın yoksa. Lütfen ciddiye al yazılanları ve at nişanı. Nişandan sonra değişen düğünden sonra canavar olur. Artık cepte nasılsa diye düşünüyor şu an sevgilin.

Su Anda 3 cocuklu, mutsuzlukdan ölen, bosanmak icin can atan bir abla olarak yaziyorum Sana: yalvariyorum bunu kendine yapma......

Dün gece uzun uzun düşünüp ayrılmak istediğimi ilettim kendisine. Üzgünüm ama onun için değil kendim için. Hayatımın en güzel yıllarını ona adadığım için çok çok üzgünüm

Daha cooooook güzel yillarin olacak, esimle tanistigimda 19 yasindaydim, simdi 35 diyorum yazik etmisim kendime keske cooook daha önce bosansaydim, binlerce sebebim varken

Ne dedi peki?

Ayrilmaya karar verdiniiz sanirim. Hayirli olsun . Guzel baslangiclar dilerim mutlu olacaginiz evlilik yapin . Gecmis gecmiste kaldi diyin artik . Herkesin hayatinda bazen bos yere verdigi bir emek oluyor .

Dün gece itibariyle mesaj attım ve bitirmek istediğimi söyledim..bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum. Tek üzüldüğüm kendi emeğim kendi çektiğim o büyük sıkıntılar
kendinizi kararlı bir şekilde ifade etmelisiniz bu saatten sonra. sakın onlara karşı da bu şekilde yaklaşmayın, haklı değil de sadece mağduriyet yaratıyormuşsunuz gibi sizi suçlarlar.

onlar kim oluyor da bunca yıllık beraberliğinize rağmen yüzünüze bakmıyor? neden etraflarında kul köle olasınız ya dünya nişanlınızın ve annesinin etrafında mı dönüyor? çok sinirlendim, sakın gardınızı indirmeyin.

Tüm bunlara rağmen evlenirsen
Fragman çok kötü. Başınızı yakmayın bence.

Bu nedir Allah aşkına siz onun kötü çocuğumusunuz.
Bir de bu adamlara ne olur yaa hiç anlamıyorum. Nedir bu anneleri altındaki eziklikleri.
Eşim böyle biri olsaydı napacağımı inanın çok iyi bilirdim.
Yani annesi sizi kızı bileceğine size nasıl böyle konuşabiliyor cidden akıl sır erdiremiyorum.
Allah'a havale edin onun size dediklerini ve bu nişanlılık süresi boyunca iyi ölçün, biçin derim. Nişanlılık zaten bu tarz durumlar için vardır ve düşünmeyi sağlar.

Ozaman bosverin gitsinler ne kdr erken o kdr iyi

Bana göre konuda nisanliniza ve ailesine ait anlatılan her şey çok saçma. Belli ki aynı hayat görüşüne sahip değilsiniz. Sevgililik döneminde fark etmemiş olabilirsiniz ama şuan açık şekilde ortada. Daha nisanliyken paranoyak oldum diyorsunuz evlilikte varın siz düşünün hangi ruh halinde olacağınızı..

Sorun nişanlıda. Nişanlınızın düşünce yapısı ailesinden farklı değil. Farklı olsaydı şuan bu konuyu açma gereği duymazdınız. :/

O senin ailene karşı nasıl? Eminim bencil ve hep kendi ailesinin memnun edilmesini isteyen biridir.
Benim aileme saygılı ama mesela asla demezdim hergün bizimkileri ara onlarla ilgilen. Ama onların benden bekledikleri şeyler çok çok fazla. 6 kardeşler ama diyorki annem yaşlanırsa onu yanımıza alırız biz bakarız. Neden 6 kardeş varken ben? Hem ben öğretmenlik yapan bir insanım vaktim kısıtlı olacak evlenince anne olacağım ilgilenmem gereken o kadar şey varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…