- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi burcak9895
-
Rengini belli etmiş. Anasının dizinin dibinde oturur da kimsenin başını yakmaz inşallah. Hiç üzülmeyin sizin gibi bir pırlantayı kaybeden üzülsün. Ha anlamaz çünkü odun ne bilsin pırlanta nedir?Kararın buysa sen bilirsin dedi sadece. Ailende mutlu olsun dedim umarım hayalinizdeki gibi anneni hergün arayacak dizinin dibinden ayrılmayacak birini bulursun dedim
Bende oradayım ama kız araştırır nişan atıldığını duyarsa ki inşallah duyar bunun anasının davranışlarıyla pekiştirince kaçarUmarım ömür boyu evlenemez de anasının eteğinin dibinde memeden kesilmeden yaşar bu amip.
Kimsenin kızına bulaşamasın inşallah
Zaten bana yaşattıkları sıkıntıları başka birinin kaldıracağını zannetmiyorum ömür boyu evlenemez annesiyle yaşar onlara müstehak bu.Rengini belli etmiş. Anasının dizinin dibinde oturur da kimsenin başını yakmaz inşallah. Hiç üzülmeyin sizin gibi bir pırlantayı kaybeden üzülsün. Ha anlamaz çünkü odun ne bilsin pırlanta nedir?
Birak bu memeden kesilmemis beyinsizi yaBenim aileme saygılı ama mesela asla demezdim hergün bizimkileri ara onlarla ilgilen. Ama onların benden bekledikleri şeyler çok çok fazla. 6 kardeşler ama diyorki annem yaşlanırsa onu yanımıza alırız biz bakarız. Neden 6 kardeş varken ben? Hem ben öğretmenlik yapan bir insanım vaktim kısıtlı olacak evlenince anne olacağım ilgilenmem gereken o kadar şey varken...
Üzülmeyin nolur, zararın neresinden dönerseniz kârdır.Daha cooooook güzel yillarin olacak, esimle tanistigimda 19 yasindaydim, simdi 35 diyorum yazik etmisim kendime keske cooook daha önce bosansaydim, binlerce sebebim varken
Amin inşallah teşekkür ederim. Ağlamaya değecek biri olmadığı için ağlamayacağım.En doğru kararı vermişsiniz.
Şimdi üzülür ağlar atlatırsınız .
Sonra iyi ki yakmamışım kendimi dersiniz.
Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza bundan sonra inş.
Merak etme kendini yakmak için sırada bekleyen çok kadın var. Mutlaka bulur birini. Ama sen sakin arkana bakma kaç kurtar kendini. Verdiğin emekler ve harcadığın zaman içinde üzülme. Sana hayat tecrübesi oldu hepsi. Alman gereken dersleri alıp yoluna bak.Zaten bana yaşattıkları sıkıntıları başka birinin kaldıracağını zannetmiyorum ömür boyu evlenemez annesiyle yaşar onlara müstehak bu.
Böyle elin kızını anasına köle etmek isteyen tek hücreliler, sonradan öyle bir eli maşalıya düşüyor ki genelde; o annecikleri evin kapısının önünden geçemiyor. İbretlik hsjshsjBende oradayım ama kız araştırır nişan atıldığını duyarsa ki inşallah duyar bunun anasının davranışlarıyla pekiştirince kaçar
Fragman…Nişanlımda annem haklı diyor.
Eee madem öyle o sizi neden kendi halinize bırakmıyor ve zorluyor. Kendi canı, anası sizinkinden kıymetli mi?!Defalarce kez hemde dile getirdim. Beni zorlama kendi halime bırak ben içimden geldikçe arar konuşurum annenle diye. Yok öyle şey olmaz aramak zorundasın!! O benim hem anam hem babam. Cevabı aynen bu şekilde..
Dün gece itibariyle bitirdim...Eee madem öyle o sizi neden kendi halinize bırakmıyor ve zorluyor. Kendi canı, anası sizinkinden kıymetli mi?!
Daha bu evrede bu kadar baskı söz konusuysa evlenince bunu ikiyle üçle çarpın. Nişanlınıza karşı çok ciddi bir konuşma yapın. Daha ilerisi için bir adım atmadan da iyi düşünün.
Maalesef sadece kendisiyle evlenmediğini, bir nevi annesiylede evlenmiş olacağını şimdiden göstermiş gibi duruyor.
Adınıza sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Size gerçekten kıymet verecek, sevecek biriyle karşılaşırsınız umarım.Dün gece itibariyle bitirdim...
Çok teşekkür ederim. Bu saatten sonra kime nasıl güvenirim bilmiyorum. HayırlısıAdınıza sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Size gerçekten kıymet verecek, sevecek biriyle karşılaşırsınız umarım.
Ayyy yetiş ya erenler yetiş ya muhammet bir adam da Anam ama haksız desin valla yirtivercem üstümü başımı fenalik geldi bana milletin kaynanasindanöncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
en şirreti en cadolozu bulsun onlari insallah sen palavera birah birah diyen kadin gibisine denk gelsinlerBöyle elin kızını anasına köle etmek isteyen tek hücreliler, sonradan öyle bir eli maşalıya düşüyor ki genelde; o annecikleri evin kapısının önünden geçemiyor. İbretlik hsjshsj
Nisanlilik tanima surecidr,bunlari tanimaya gerek yok.Zaman kaydi ver eline yuzugu.Cok uzulursun evlenirsen.öncelikle merhaba. 6 yıldan uzun süren sevgililik sürecinden sonra geçen ay nişanlandım. Nişanlımla tanıştığımızdan beri çok büyük sıkıntılar atlattık onu her zaman destekledim. Her zaman örnek gösterilen bir çift olduk. Ama nişandan sonra değişti. İstemeye geldiklerinde annesi kapıdan girerken yüzüme bile bakmadı elini öpmeme bile zor izin verdi. Akrabalarımızın yanında o kadar tuhaf hareketler yaptıki çok utandımnişanlımı görünce sürekli hastayım diyerek dikkat çekmeye çalışıyordu ama yanlız kaldığımızda hiçte hasta durmuyordu gayet dinçti. En kötü yanı ise emrivaki konuşmalarıydı. Benden birşey isterken emir vererek kötü bir üslupla istiyordu. Bugün telefonla konuştum onunla. Beni sık aramıyorsun ama dua et ben seni kimsenin önünde küçük düşürmüyorum dedi. Nişanlımda annem haklı diyor. Çok üzgün ve mutsuzum sizce benmi abartıyorum yoksa onlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?