Kaynana sorunsalı

Orası öyle elbet belki daha değişik şeyler yaşamış olabilirsin bilemem ama yazdığın konu bana önemsiz geldi :))

Eşin önceliğin olsun sana nasıl davranılıyorsa eşin ailene nasıl davranıyorsa o şekilde davran

Cahillik derken nasıl bir cahillik o önemli. Benim kaynanam da köyden çıkmamış orda büyümüş şimdide baya bir yaşı var ben bana karşı kırıcı bir söylemini hareketini görmedim şimdilik.
nazar degıcegını düşünüp beni çevresinden saklaması insanlara bile eşimin akrabasını gelinim diye tanıtmış bir de gelip bunu bana anlatmıştı yanımda eşimde vardı ama sesini çıkarmadı yanımdayken bu olaydan sonra mesela cahil olduğunu dusunemedıgını falan söyledi

+1
gidin ve kafanıza göre alıveriş yapın konu sahibi
şimdiden kendinizi ezdirirseniz yandınız

Aslında bu çok normal yani nazara inanması. Bizimkilerde nazara çok inanırlar aynı şekilde. Köyün içinde kocamla gezerken kırk kere tembihlerler amam dikkat edin vs hı hıı diyip yürüyorum yani. Başkası için gelinim demesi cahillikten çok biraz saçmalamış gibi ama başka bir sorun yoksa kv okadar dert etme. Ve alışverişe çıkabiliyorsan eşinle baş başa çık. Çok keyifli oluyor.

Ah ah kadınlar klubünde kaynana diye aratıp senin yazını buldum görmek istedim benim ile aynı durumda olan var mıdiyeki varmış. Şuan tam da senin durumundayım haftaya düğünüm var ve olaylar kördüğüm nasıl atlatacaz bu durumları hiç bilmiyorum benimki de başta iyi idi sonradan yüzünü gösterdi . Bu kadar olmaz

Biz de çok iyiydik başta kızım aşağı kızım yukarı ama şimdi ne aradığı vaaar ne sorduğu sürekli ben mi arıycam artık ben de aramıyorum

Eşim üzülüp arada kaliyor diyorwun ya emin ol ileride üzülecek olan sen olacaksın alttan alma evli ve yalan uzmanı kv olan biri olarak tavsiyemdir.

O işler öyle degil kimse dediginiz kocasinin anasi. En kötü anne bile kıymetli olur ileride istisna cok zor cikar eşler annem uzulmesin die her kahrini ceken karilarina yuklenir.
nabza göre şerbet vermeyi bilmiyorsanız sonuçlarına katlanırsınız o işler öle olmayur dediğiniz ben 19 yıllık evliyim herkesin annesi kıymetli tabiiki ,kadın eşi ortada bırakmayacak tercih et pozusyonuna gelmeyecek olaylar.bırakın eşler annesinin yanlışlarını kendi görsün ,ben yıllarca böyle geçirdim ve her defasında brşey söyleyince kıymetli oldu o yüzden saygıyı bozmadan ,işleri kangrene döndürmemeden hayat sürmek en önemlisi

Kötü gelin profili oldugumdan degil saygiyi ve sevgiyi gözarda edip bunu kullanan kaynanalar için söylüyorum bu tipler icin ne yapsaniz boştur bayan şerbetci.

Kötü gelin profili oldugumdan degil saygiyi ve sevgiyi gözarda edip bunu kullanan kaynanalar için söylüyorum bu tipler icin ne yapsaniz boştur bayan şerbetci.
yorumlarıma lakapla cevap vermezseniz sevinirim ,sizinki sizi kullanıyorsa sizde ona göre davranırsınz,konu sahibi henüz toy bilmdiğimiz birinede olumsuz yorum yapmak bize düşmez oda zamanla öğrenir ona göre davranır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…