• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunsalı

pammukgelin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
65
27
8
28
Merhaba arkadaşlar
Buralarda daha çok yeniyim ve ilk yazımı yazıyorum. Öncelikle kocasının annesinden şikayetçi olan bir çok kadın var ben de onlardan biriyim maaleseff
Bizım eşimle hem dini hem de resmi nikahımız var. Ama daha düğünumuz bu yaz ve daha düğün olmadan kaynanam beni üzmeye başladı. Bu yüzden düğün hazırlıklarını ailesinin memleketinde yapıcaz ama ben eşimin annesiyle düğün alışverişine çıkmak istemiyorum. Alttan alttan bana karısıcak ve kendi beğendiklerini gözüme sokucak. Eşim çok arada kalıyor onun için de üzülüyorum çok iyi bir insan sizce ne yapmalıyım eşim için üzülmeyi mi tercih etmeliyim yoksa kendi huzurumu mu düşünmeliyim ?

Sen huzursuz olunca esin de huzursuz olacak sineye cekerim diye dusunme o yuzden ayrica kv ile alisverise cikmak asrin hatasi olur, ölümsüz bir anı olur 100 yil da gecse unutamazsin. Hic alisveris yapma daha iyi.

Esiniz anasina sahip ciksin,siz uzeleceginize o uzulsun,
Iyi insan dengeyi kurar ,taraf tutmaz ,iyi es onemli sizin icin ,simdiden taviz vermeyin

Merhaba arkadaşlar
Buralarda daha çok yeniyim ve ilk yazımı yazıyorum. Öncelikle kocasının annesinden şikayetçi olan bir çok kadın var ben de onlardan biriyim maaleseff
Bizım eşimle hem dini hem de resmi nikahımız var. Ama daha düğünumuz bu yaz ve daha düğün olmadan kaynanam beni üzmeye başladı. Bu yüzden düğün hazırlıklarını ailesinin memleketinde yapıcaz ama ben eşimin annesiyle düğün alışverişine çıkmak istemiyorum. Alttan alttan bana karısıcak ve kendi beğendiklerini gözüme sokucak. Eşim çok arada kalıyor onun için de üzülüyorum çok iyi bir insan sizce ne yapmalıyım eşim için üzülmeyi mi tercih etmeliyim yoksa kendi huzurumu mu düşünmeliyim ?

Düğün alışverişine çıkma

Ne gerekli ise sizin oradan al eşinle sonra düğünde gidin Oray'a

Mesafe iyidir Kv ile de mesafeni ayarla

Yalnız Kv nin her hareketini de sana karşı olarak yorumlama bazen bilgisi görgüsü parası bakış açısı kısıtlı olduğu için öyle davranıyorlar kişisel değil yaşlısal ya da Kv desel oluyor tavır

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
E alışverişe çıkılacak madem nişanlınızda sizle gelsin

Gerektiği gibi davranın resmi davranın olsun bitsin..

Suan
Düğün alışverişine çıkma

Ne gerekli ise sizin oradan al eşinle sonra düğünde gidin Oray'a

Mesafe iyidir Kv ile de mesafeni ayarla

Yalnız Kv bin her hareketini de sana karşı olarak yorumlama bazen bilgisi görgüsü parası bakış açısı kısıtlı olduğu için öyle davranıyorlar kişisel değil yaşlısal ya da Kv desel oluyor tavır
Suan tam parmak bastın olaya eşim de dahil annesinin cahil olduğunu farketmeden beni kırdığını söylüyor bi süre sonra insan 1 olur 2 olur diyor...
Düşünüyorum kasten mi yapıyor acaba diye?

Alacaklarının kararının kendn ver. İstediğini göstersin, gösterdiklerinde kusur bul gerekirse. Rezil olurum diye düşünme... Eşin de gelsin sizinle alışverişe müdahale ettirmesin.. şimdiden başlamış kara çalı olmaya ...

Suan

Suan tam parmak bastın olaya eşim de dahil annesinin cahil olduğunu farketmeden beni kırdığını söylüyor bi süre sonra insan 1 olur 2 olur diyor...

Kasten de yapabilir bir de dandun tipler var

Kv olunca bir halt oldu bir mertebe edindi sanan

Çözüm mesafe

Uzak duracaksın he diyip geçeceksin istediğini yapacaksın ya da net olup gelin benim ben bunu istiyorum onu alacağım diyeceksin

Eşine şikayet etmeyip
Kendin halletmelisin

Beni en çok üzen olaydan birisi ise sürekli nazar degıcegını düşünüp beni çevresinden saklaması insanlara bile eşimin akrabasını gelinim diye tanıtmış bir de gelip bunu bana anlatıyor. Ben de surat astım umarım anlamıştır.

Merhaba arkadaşlar
Canım fazla büyük birşey değilmiş şöyle düşün nasıl annen bependiğini gösterip yeri geldiğinde aldırmaya çalışıyorsa kaynananda öyle boş yere canını sıkıyorsun annenide al yanına herkeze danış fikir al kendi isteğinde karar kıl.

Afedersinde yani ben bunda birşey görmedim bende evliyim bende onun bunun alışverişine çıktım annemde kaynanamda beğendiklerini söyledi almamı istediklerini ama ben bozuk atmadım bu kaynana düşmanlığı nedir anlamıyorum

Canım fazla büyük birşey değilmiş şöyle düşün nasıl annen bependiğini gösterip yeri geldiğinde aldırmaya çalışıyorsa kaynananda öyle boş yere canını sıkıyorsun annenide al yanına herkeze danış fikir al kendi isteğinde karar kıl.

Afedersinde yani ben bunda birşey görmedim bende evliyim bende onun bunun alışverişine çıktım annemde kaynanamda beğendiklerini söyledi almamı istediklerini ama ben bozuk atmadım bu kaynana düşmanlığı nedir anlamıyorum
Asla kaynana düşmanlığı değil çok şey oldu ben çok şeye sustum ama bardak tasdıktan sonra insanın sabri kalmıyor başlarda çok seviyordum kaynanamı eşimin annesi sonuçta ama bi süre sonra sabır kalmıyor ve annesini değil yalnızca eşimi düşünmeye baslıyorum

Suan

Cahillik derken nasıl bir cahillik o önemli. Benim kaynanam da köyden çıkmamış orda büyümüş şimdide baya bir yaşı var ben bana karşı kırıcı bir söylemini hareketini görmedim şimdilik.

Back
X