Kaynana sorunsalı

Tubilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
336
305
53
Herkese mrb. Kısa anlatmaya çalışacağım kaynanam, eltilerim, görümcem bana karşı bir oldular. Hepsi bana gereksiz tavırlı,büyük ihtimal eltilerim ortalığı karıştırıyo Ama insanda biraz düşünce olur her söylenene inanılmaz ki ve görümcem sürekli ev eşyalarımı, kıyafetlerimi, takılarımı, özel ürünlerimi herşeyimi taklit ediyo hatta taklit de değil birebir aynısını alıyor ruh hastası. evde koyduğum bir objeyi bile benim koyduğum yere koyuyorlar. Hepsi bir olup arkamdan konuşuyorlar duyuyorum sağdan soldan yetmiyo zaten hissettiriyorlar. Eşimle mutsuz olsak zevkten kuduracak kaynanam. cahil, cühelâ, düşüncesiz konuşulmayacak yerlerde konuşulmayacak şeyler konuşuyor. hep arayı bozmaya çalıştılar her yerde ailecek. beni hiç istemediler. hala dertleri sadece benim herkes bana garip davranıyor bende çok strese girdim artik bilinen insanlar gibi değiller çok fenalar nasıl davranacağım bilmiyorum hem beni istemiyo hiç biri hem neden gelmiyo diyolar gitsem 5 karış surat gitmesem sorun.

oda farkında herşeyin. seni çekemiyorlar diyo. ama hep böle devam ederse bir yerde oda yorulacak. herkes ona karşı ise ondadır problem diyecek. pes edecek diye korkuyorum. içlerinde ev araba alan sadece biziz bunu hazmedemiyorlar en küçükte biziz. diğer ikisi zaten öz değil onlar fişfikliyor birazda.

Varsa durumunuz dahasını yapın bi yerden sonra s... yarıştıramaz bırakırlar Eşiniz farkındaysa hiç hiç takmayın bence ne süredir evlisiniz bilmiyorum ama eşinizde bi süre sonra sıkılır artık uzaklaşmaya başlar

corona zamanı bile rahat bırakmadılar ki.. eşimin doğum gününde annesi arıyo gel doğumgününü kutluycaz. birbirlerine bayramda seyranda mesaj atıyorlar ben de yok. bana ayrımın şahini yapıyolar. Ama her aklıda benden alıyorlar. işlerine düşünce de hiç ayrım yapmadan arıyorlar gitmesem kötü diyorlar

"Beni taklit ediyorlar, aynısını alıyor ruh hastası, hepsi bir oluyor, ailecek cahil cühelalar, dertleri sadece benim, herkes bana garip davranıyor, bilinen insanlar gibi değiller, aralarında ev araba alan sadece biziz, onlar zaten öz değil, fişkikliyorlar."

Acaba insanları küçük görüp bunu da belli ediyor olabilir misiniz? Biraz da kendinizi çok önemsediğinizi hissediyorum. Şu hayatta, hele ki şöyle bir dönem ve ülkede kimsenin tek derdi siz olamazsınız emin olun. Ayrıca kaynana, görümce, elti hepsi kolay kolay bir araya gelip hemfikir olmaz. Tebrikler.

Desinler kötü. Ben sizle görüşmek istemiyorum diyeceksiniz. Kurtulacaksınız.

Acaba insanları küçük görüp bunu da belli ediyor olabilir misiniz? Biraz da kendinizi çok önemsediğinizi hissediyorum. Şu hayatta, hele ki şöyle bir dönem ve ülkede kimsenin tek derdi siz olamazsınız emin olun. Ayrıca kaynana, görümce, elti hepsi kolay kolay bir araya gelip hemfikir olmaz. Tebrikler.
[/QUOTE]

Kesinlikle hayır.. Öyle biri olamadığım için bu kadar suçlanıyorum. Hepsi birbirlerinin arkasından konuşuyorlar yüz yüze gelince birbirlerinin çantacılığını yapıyorlar ben bu iki yüzlülüğe tahammül edemiyorum. duygularımı net bir şekilde belli ediyorum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hesabı.

valla ben düşünmedim değil. Nasıl herkes toplanıp size cephe aldı. Acaba sizde bi sıkıntı olabilir mi ??
[/QUOTE]

Elbette vardır robot değil insanım sonuçta. Ama kimseyi birbirine düşürmedim. Evimizi aldığımızda güle güle oturun demek yerine gittiler geldiler laf soktular. birisi bizde alırız diye kıyameti kopardı, taşındık gelmediler, ama birbirlerinin bütün işlerine koştular, ev görmeye bile gelmediler. İşim var , şu var bu var..

Üslubunuz öyle hissettirmedi ama sizin söylediğinizi doğru sayıyorum, o zaman ben olsam beni dışlıyorlar diye göbek atarım, ne kadar uzak o kadar iyi.

Sizce neden? Neden çekemiyorlar?
Bende bunu merak ediyorum. içlerinde tek üni okuyan benim. Ama inan asla ben bilirim ben şöyleyim diyen bir insan değilim. Diğer gelinlere ailesi hiç bir şey yapmamış bana eksiksiz yaptı ailem. zaten biri var ortalığı gazlıyor. hepsi ile aram iyiydi bir dönem ama hepsi intikam almaya çalışıyordu diğerinden. beni kullanmaya çalıştılar çekildim aradan en kötü oldum.

Üslubunuz öyle hissettirmedi ama sizin söylediğinizi doğru sayıyorum, o zaman ben olsam beni dışlıyorlar diye göbek atarım, ne kadar uzak o kadar iyi.
cidden öyle. Öyle şeyler var ki yazamıyorum buraya.. gerçekten iğrenç şeyler. Ama yazsam kabak gibi çıkar kimliğim. çünkü böle şeyler bu aileden başka kimsede yok.. bütün herşeyi anlatamadığım için böyle düşünüyorsunuz. zaten başta da söyledim kısa geçicem diye.. ah bir anlatabilsem. stresten ölücem yemin ederim

Ozaman gitmeyin sizde.
Bu dünyada neyaparlarsa,onlara kalacaktır.siz kötü olmadan yavaşça uzaklaşın.eltileri hatta hiç sıkıntı etmeyin bile.kocaniz için annesi önemli.eltileri catlatabilirsiniz,umursamamakla! Eşinize tatli dile anlatin,görüşmek istemediğimizi.

Böyle birseyi bildiginiz halde,nasil görüsebiliyorsunuz? Deliliniz varsa direk aninda görüşmeyi kesin.emin olun pisikolejik hasta ederler.sizin hayatiniz,istemiyorsaniz istemiyorsunuz!!! Hicbirseye zorlamayin kendinizi,kendi sagliginiz icin!

Ozaman cok geç bile kaldın,yemin ederim bir rest ceksen okadar rahatliyacaksinki buna kendin bilr inanamiyacaksin! Bende buna benzer seyler yasadim kac sene,sonra birden patladım.ama iyki patlamisim.yoksa mahvolacaktim.kimse icin kendinizi mahvetmeye değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…