Kaynana sorunsalı

bunu bende çok istiyorum ama ailelerimiz çok yakınlar. iftiralarından ve ailemle ilgili anlattığım şeyden korkuyorum biraz. inşallah ailem onların yüzünden ve benim yüzümden zor durumda kalmaz diye diye geçiyor günlerim.

İnceldiği yerden kopsun..aileniz birkac gün,hafta en fazla küs kalir size.(konuyu bilmiyorum)
Ama cok kötü birsey bile olsa.öz aile baska.okadar strese girmeye değmez.anliyorum korkularıniz var elbett.ama sizede yazik günah.gercekten artik uzatmayin bence

Mesafeli ol ve sallama eşinle olabildiği kadar iyi geçin sorun yaşasan bile belli etme bırak kudursunlar

Muhattap ol-ma-yın!
Gidip gelmeyi minimuma indirin, arayıp sormayın, arayan olursa aşırı samimi davranın, yüzünüz hep gülsün, onlar gibi iki yüzlü olun yani. Bunu herkesin olduğu ortamlarda da devam ettirin. Sonunda kocanız dahil kimse size bahane bulamaz, ama o yılanlar çatamadıkları için kendilerini yer bitirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…