kaynana sorunum var

Sorun kocaman. Geldi salonda yatıyor. Ustelik dort aydir esim sehir disinda benim yanimda annem va. Ben çalışıyorum cocuguma annen bakıyor. O da cani sıkıldıkça ben de.

Sorun kocaman. Geldi salonda yatıyor. Ustelik dort aydir esim sehir disinda benim yanimda annem va. Ben çalışıyorum cocuguma annen bakıyor. O da cani sıkıldıkça ben de.
Ayrı oda verdiniz ama o salonda mı yatıyor?

Kayın valideniz normalde nerede yaşıyor?
Size uzak mı evi? Ayrı şehirden mi geliyor?
Torununu görmeye geliyordur belki.

Belki torununu görmeye geldi.

Evet sadece gormeye geliyor. Oglum 13 aylik hep annem bakiyor. Ben daha hamileyken ben bakmam dedi. Esi yok. Annemse babami koyde birakti geldi. Bi hafta da ben bakayom swn dinlen dünür demez. Geliyor buraya salonda yatiyo. Biz oturuyoruz. Sadece sinir bozuyo. Kendine hizmet ettiriyo. Ayni ilcede gorumcemde var. Git iste kizina.

Bakın eşinizde uzaktaymış. Gelmese kaynanam ne arar ne sorar olur, gelse amaann geldi yine olur.
Belki torununu ziyarete geliyor. Belki (anneniz bile olsa) siz yalnızsınız diye geliyor.
Açıkcası ben sorunun ne olduğunu tam anlayamadım. Nedir sizi tam olarak rahatsız eden?
Gelince çok uzun süre mi kalıyor? Evin düzenine mi karışıyor? Ne yapıyor ya da ne yapmıyor da rahatsızsınız?

Valla tesaduf eseri denedim burdan mi diye konuyu acabildim ilk kez yaziyorum. Duzgun yaz denilince hata yaptim sandim. Hatta onceki cevaplara nasıl kopyalayarak cevap veriliyor onu cozmeye çalışıyorum

Demek istiyorum ki iyilik gormedim şimdiye kadar ondan. Beni düşündüğü icin degil kendini düşündüğü icin geliyor. Damadinda rahat edemiyo cunku. Gelir yatar hatta bana sormadan kizini cagirir. Sanki onun evi biz gelmisiz gibi. Cocuga bak annwm gitsin koye deyince bahanw bulur ve sabahi dogru koyune

aaaaaah su kaynanalar ahhhhhhhhhh
işlerine gelince çok iyi anne işlerine gelmeyince en kötü komşu onlarının bitanecik oğluşları var bilmezmisiniz siz el kızları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…