kaynana sorunum var

Senin evini istediği gibi kullanmaya ,evinde misafir ağırlamaya takati var da bi torununa mı yok?
Basbayağı içten pazarlıktır bu ve de vicdansızlık merhametsizlik.
Sen çalışan kadınmışsın,oğlun da rahatsız.
Böyle zor koşuşturmalı bir hayatın içinde kv nin gelip te sizin düzeninizi tarumar etmeye,kendine baktırmaya ne hakkı var.
Büyüklük böyle bişey değil,başköşeye kurulup evlatlara eziyet etmek hiç değil.
Gitmiş gerçi gözün aydın.
Ama keşke bu eşler hataları gördüklerinde annelerini biraz uyarabilseler makul bir dille.

Bir ornekle anlatayim. Oglum uc aylikti doğum iznindeydim. Ilac yazdirmaya gelmiş banada ugradi. Sordum acmisin saba biseyler hazirlayayim dedim. Degilim erkwn gitcem sobayu falan yokcam dedi. Gorumcem çocuğuyla ona gidecekmis aylardan subat. Ev isinsin diye erkenden gidecekti. Benden çıktı gitti. Aksama esim geldi surat bir karış. Demis ki gelinim beni bir doyurdu bir doyurdu. Sucum annesine yemek hazirlamamak. Ama bana yemek yapabildin mi diyen yok. Tabi cok buyuk kavgalar oldu. Ben de artik gunubirlik geldiginde sormuyorum bile acmisin diye. Yaptigi hatayi anlasın diye ama nerde.

ya sizi anlamıyorum..tamam kvleri sevmeyebilirsiniz ama ne bu nefret? kocanıza sizi dövmesi için kötü şeyler mi söylüyo?yuvanızı yıkmaya mı çalışıyo? ne bileyim bunlar için büyü fln mı yaptırıyo?belki bunu yapan kvler vardır ki ben böylelerini tanıyorum o zaman haklısınız...yok düşüncesiz yok dediodumu yapar yok şöyle yok böyle...iyi olmak zorunda değilsiniz sevmeyin,ama bu kadar nefret hoş değil bence..kimse dörtdörtlük değildir biraaz iyi tarafından bakmaya çalışın...belki onlara göre sizinde çok kusurunuz var.hasılı iyi kaynana yoktur iyi tarafından bakmayı bilicen.

ben yine bakıyorum bizimki iş yapmasın diye. çünkü o her iş yaptığında çok sinirleniyorum.
bana geldiğinde misafir gibi bir kenarda oturacak, kendi evi gibi hareket etmeyecek. zili çalmadan anahtarla içeriye girmeyecek, ben evde yokken içeri girip bir şeyler yapmayacak, mutfağıma girip dolapları açıp bakmayacak, kafasına göre benim düzenimi bozmayacak, hiçbir şeye burnunu sokmayacak... Mümkünse hiçbir şey yapmasın, yapmaması daha iyi. Kadın ev hastası zaten. Sanki hiç ev görmemiş. Azcık daha yüz versem evin yerlerini duvarlarını yalayacak. Sırf bizde kalsın diye yaranmaya çalışıyor. Tahammül edemiyorum artık. Onun yüzünden çocuk yapmayı bile düşünemiyorum. Çünkü çocuğuma onun bakmasını istemem. Keşke annem yakında olsa da o baksa. Bir de bu açıdan bakın. En azından kayınvalideniz bunları yapmıyordur size.

Tabi bu da farkli bir bakisacisi ama benim biraz yardima ihtiyacim var tum yük omuzlarimda. Cocugun oldugunda anlayacaksin onu bi yabancıya bırakmak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…