- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi benimmetem
-
Mesajların sağ altında Cevapla butonu var; onu kullanabilirsiniz.Valla tesaduf eseri denedim burdan mi diye konuyu acabildim ilk kez yaziyorum. Duzgun yaz denilince hata yaptim sandim. Hatta onceki cevaplara nasıl kopyalayarak cevap veriliyor onu cozmeye çalışıyorum
Evet bak bunu da cozdum. Sabir cekmeden once kibarca sorsan izah ederim. Sagol iyi de.melo34 .!.:Yeni uyesın konu açmayı biliyorsun ama yazmayı mı bilmıyorsun arkadasım ya sabır denıyorsun yada dalga gecıyorsun
Mesajların sağ altında Cevapla butonu var; onu kullanabilirsiniz.
Evet ogretmenim.Siz çalışıyor musunuz?
kayınpederiniz yoksa sizde kalması çok doğalEvet ogretmenim.
Evet bilmiyoruz. Haklisi oglunun sıkıntı sini sormayan. Gelinim calisiyor torunuma bakayim da destek olayim cocuklarima demeyen. Sadece komsu gibi gezmeye gelen bir kayinvalidem varaaaaaah su kaynanalar ahhhhhhhhhh
işlerine gelince çok iyi anne işlerine gelmeyince en kötü komşu onlarının bitanecik oğluşları var bilmezmisiniz siz el kızları
Bu sefer de ozellikle diyo diye ogluna sikayet ediyoriyi yine kaçırmanın bir yolu varmış
çocuğa bak de kaçsın gitsin o zaman
aman hangisi gelini düşünüyorki evde sıkılan gidecek kapı bulamayn gelip bi itişir çekişir rahatlar gider yanlışmıyım kızlar gelın görmeye değilki laf alıp vermeye gelirlerEvet bilmiyoruz. Haklisi oglunun sıkıntı sini sormayan. Gelinim calisiyor torunuma bakayim da destek olayim cocuklarima demeyen. Sadece komsu gibi gezmeye gelen bir kayinvalidem var
Bu sefer de ozellikle diyo diye ogluna sikayet ediyor
Aynen bendeeKalmasını bir yana bırakalım golgesini bile istemiyorum
aynen bendee geldi salona yuva yaptı resmen off off seni cok iyi anlyrmKalmasını bir yana bırakalım golgesini bile istemiyorum
hiçbirşey anlamadım. bugün mü gelmiş yatıyor yoksa her gün mü geliyor gidiyor anneni mi rahatsız ediyor siz demi yaşıyor? nası yorum istiyorsun söyle de bilelim
etsin ne var kocan annesinin yaptığını görmüyor mu
annenin torunuysa onun da torunu biraz da o baksın ne olacak.
Aynen bendee
aynen bendee geldi salona yuva yaptı resmen off off seni cok iyi anlyrm
o zaman kv gelince annende çocuğu ona bırakıp gitsin nasılsa burdasın sen bak desinEvet sadece gormeye geliyor. Oglum 13 aylik hep annem bakiyor. Ben daha hamileyken ben bakmam dedi. Esi yok. Annemse babami koyde birakti geldi. Bi hafta da ben bakayom swn dinlen dünür demez. Geliyor buraya salonda yatiyo. Biz oturuyoruz. Sadece sinir bozuyo. Kendine hizmet ettiriyo. Ayni ilcede gorumcemde var. Git iste kizina.
yapmayın iş o zaman, size sormadan eve misafir çağırmasın. kendisi de gelsin ama yardım etsin iş yapsın. eşin ne diyo bu durumaBugun geldi. Cani istedikce geliyor. Cani istedigi kadar kalıyor. Istedigi akrabasini oturmaya cagiriyor. Burasi onun eviymis gibi davraniyor ama hic bir destek yok. Hazir sofraya oturur hazır yatağa yatar.herkesten cok yorulur. Isten bi geliyorum gelmiş bi geliyorum gitmis. Bi geliyoeun ablasini cagirmis bi geliyorum kizini yemege cagirmis ama yemek yapnak yok. O cagiriyor ya ben ya annem yapiyoruz isleri. Bi sey desen hemen eşime telefon açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?