- 2 Aralık 2014
- 45
- 9
- 48
- 38
- Konu Sahibi benimmetem
-
Evet isterse bakar istemezse bakmaz dogru. Rahatsiz bir oglun var bakiciklar bakmiyor. Kac kisiyle konustuk kabul etmediler. En son annem gelmek zorunda kaldı. Uc saatlik yoldan geliyor hafta ici beraber kalıyoruz cumagünü köyüne gidiyor pazar yine geliyor. Dogru bakmak zorunda degil. Ama benim zor günümde yanimda olmayanın bende yanında olmayacağım. O da benden yardim isterse tıpkı onun gibi bakici tut diyeceğim. Haklısınız bende dusundun yardım almayi hatta esimle birlikte gittik alti ay depresyon ilaci kullandık. Biraz icim rahatlasin diye acilmak icin kimseye soyleyemediklerimi yazdim. Icimi doktum. Sen de masallah baya paylamissin. Ben çocuğumu kimseye guvenip dogurmadim. Ama demissin ya koyde.n bir litre sut getirse hediyedir. Getirmez iste sorun o. Neyse canim boşverİsterse yardım eder
İsterse yardım eder. İstemezse etmez. Kimseye güvenip bebek yapılmaz. Annenizin yardım etmesi annenizin iyiliği. Allah annenizi başınızdan eksik etmesin. Amaaa kayınvalide sizin hizmetliniz değil. İsterse yapar. İstemezse yapmaz. Aynı şey anneniz için de geçerli, ama ne de olsa kız annesi:) Haliyle kendini paralıyor. Sizi bir nebze olsa rahatlatmak istiyor. Görevi olduğu için yapmıyor. Kayınvalideniz yalnızca çocukların başını okşamak için bile gelebilir. Köyden 1 lt süt getirse hediye sayabilir. Lütfen ciddi bir destek alın. Sizin gibi eşim olsa ben de kendi ailemi haksızda olsalar içgüdüsel korumaya çalışabilirdim.
ez. Kimseye güvenip bebek yapılmaz. Annenizin yardım etmesi annenizin iyiliği. Allah annenizi başınızdan eksik etmesin. Amaaa kayınvalide sizin hizmetliniz değil. İsterse yapar. İstemezse yapmaz. Aynı şey anneniz için de geçerli, ama ne de olsa kız annesi:) Haliyle kendini paralıyor. Sizi bir nebze olsa rahatlatmak istiyor. Görevi olduğu için yapmıyor. Kayınvalideniz yalnızca çocukların başını okşamak için bile gelebilir. Köyden 1 lt süt getirse hediye sayabilir. Lütfen ciddi bir destek alın. Sizin gibi eşim olsa ben de kendi ailemi haksızda olsalar içgüdüsel korumaya çalışabilirdim.
hic de dogal degil eli ayagi tutuyorsa ki tutuyormus kendi evinde kalmalikayınpederiniz yoksa sizde kalması çok doğal
başka oğlu var mı ?
Evet isterse bakar istemezse bakmaz dogru. Rahatsiz bir oglun var bakiciklar bakmiyor. Kac kisiyle konustuk kabul etmediler. En son annem gelmek zorunda kaldı. Uc saatlik yoldan geliyor hafta ici beraber kalıyoruz cumagünü köyüne gidiyor pazar yine geliyor. Dogru bakmak zorunda degil. Ama benim zor günümde yanimda olmayanın bende yanında olmayacağım. O da benden yardim isterse tıpkı onun gibi bakici tut diyeceğim. Haklısınız bende dusundun yardım almayi hatta esimle birlikte gittik alti ay depresyon ilaci kullandık. Biraz icim rahatlasin diye acilmak icin kimseye soyleyemediklerimi yazdim. Icimi doktum. Sen de masallah baya paylamissin. Ben çocuğumu kimseye guvenip dogurmadim. Ama demissin ya koyde.n bir litre sut getirse hediyedir. Getirmez iste sorun o. Neyse canim boşver
gelen misafire surat as hiçbir iş yapma yap yemeğini kendi önüne koy ye kocan arayıp sana kızacağı zamanda yok öyle bir şey annen artık uydurmaya da mı başladı benim şahitlerim var önümde de ve geç..kaynananla muhattap olma baktı iplenmiyor hizmet görmüyor mecbur çeker ve gider.Bi yerde mecbur kaliyorsun is yapmaya. Millete rezil oluyoruz zaten. Neyse ko yarin gidecek. Bi gece katlanicam artık. Esimin annesine bu kadar duskun oldugunu bilseydim onunla asla evlenmrzdim. Keske kendine es alacagina bi tane daha ana alsaymis.
Valla alkisliyorumhic de dogal degil eli ayagi tutuyorsa ki tutuyormus kendi evinde kalmali
kocasi olen ogluna gidecekse evlendirmesinler kayinpeder ölecegıne ben öleyım daha ıyı o zaman
Lütfen alın diye ve paylamak için yazmadım. Kırdıysam özür dilerim. Konulara cevap yazarken yorumları her zaman okumuyorum. O yüzden bu hastalık kısmını gözden kaçırmışım. Dilerim biran önce şifa bulur yavrunuz. Ben de de fena kaynana potansiyeli var galiba. yine söylüyorum ona değil YÜCE RABBİME dayanın. Allah size dayanma ve başarma gücü versin. Zaten o kadar umursamaz bir tipse bakmasın çocuğunuza. İnsan güvenip bırakamaz. Kendinizle ilgilenmeyi lütfen ihmal etmeyin. Çocuklar duygu anlamındaki herşeyi anlıyorlar. İç huzurunuzun kayınvalide ile bir ilgisi olmasın. bebeğiniz mutlu anneyi anlar. Daha mutlu olur. Bir de sizden ricam Duha suresinin türkçe anlamını okuyun. Acil şifa dilerim.Evet isterse bakar istemezse bakmaz dogru. Rahatsiz bir oglun var bakiciklar bakmiyor. Kac kisiyle konustuk kabul etmediler. En son annem gelmek zorunda kaldı. Uc saatlik yoldan geliyor hafta ici beraber kalıyoruz cumagünü köyüne gidiyor pazar yine geliyor. Dogru bakmak zorunda degil. Ama benim zor günümde yanimda olmayanın bende yanında olmayacağım. O. enden yardim isterse tıpkı onun gibi bakici tut diyeceğim. Haklısınız bende dusundun yardım almayi hatta esimle birlikte gittik alti ay depresyon ilaci kullandık. Biraz icim rahatlasin diye acilmak icin kimseye soyleyemediklerimi yazdim. Icimi doktum. Sen de masallah baya paylamissin. Ben çocuğumu kimseye guvenip dogurmadim. Ama demissin ya koyde.n bir litre sut getirse hediyedir. Getirmez iste sorun o. Neyse canim boşver
İsterse yardım eder. İstemezse etmez. Kimseye güvenip bebek yapılmaz. Annenizin yardım etmesi annenizin iyiliği. Allah annenizi başınızdan eksik etmesin. Amaaa kayınvalide sizin hizmetliniz değil. İsterse yapar. İstemezse yapmaz. Aynı şey anneniz için de geçerli, ama ne de olsa kız annesi:) Haliyle kendini paralıyor. Sizi bir nebze olsa rahatlatmak istiyor. Görevi olduğu için yapmıyor. Kayınvalideniz yalnızca çocukların başını okşamak için bile gelebilir. Köyden 1 lt süt getirse hediye sayabilir. Lütfen ciddi bir destek alın. Sizin gibi eşim olsa ben de kendi ailemi haksızda olsalar içgüdüsel korumaya çalışabilirdim.
Evet yaaa benimkide geldi yılbaşından sonra gitcekmiş sağolsun yeni yılı beraber kutlicazevet kimse torununa bakmak zorunda degil ama kimse kaynanasini habire agirlamak zorunda da degil,su kaynanalardaki(oldukca azi haric)misafirlige gidip yerlesme geni yokedilsin mumkunse
iyyy allah kurtarsinEvet yaaa benimkide geldi yılbaşından sonra gitcekmiş sağolsun yeni yılı beraber kutlicaz
aman hangisi gelini düşünüyorki evde sıkılan gidecek kapı bulamayn gelip bi itişir çekişir rahatlar gider yanlışmıyım kızlar gelın görmeye değilki laf alıp vermeye gelirler
Bakamam diyo iste. Gormez o annesinin yanlışıni. Ayrilmayi bile dusunuyorum. Ailemde biliyor. Zaten o yuzsen memleketimizden vazgectik. Esim bursada is buldu brn de subatta isteyecegim. Annesi uuzinfen dort yilda cok yiprattik kendimizi. Sorumsuz isin altina hic rlini koymayan bi kadin
yeni yıla beraber giren bütün bir yılı beraber geçiriyomuş canm arkadaşım bilgin olsunEvet yaaa benimkide geldi yılbaşından sonra gitcekmiş sağolsun yeni yılı beraber kutlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?