• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana sorunuu

isimsiiiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
38
9
1
20
Kızlar acil yardım kafayı yemek üzereyim nişanlıöın ailesinin benle bir sorunu var anlamıyorum nişanlımın iki abisi var ikisi de otuz yaşlarında birisi bekar birisi yalın zamanda evlendi biz nişanlanalı bir yılı geçti nişan günümüzden itibaren yeni evlenen abisinin bizle bi sorunu vardı tam anlamıyordum ama kendimce evli olmadığı için kardeşi ondan önce nişanlandı belki buna bozuluyor dur diye düşünüyordum ama niianlıma düşman gibi nişanlım erkek kuaförü abilerinin işi yok ve ailecek nişanlıma düşman gibiler bana diğer gelinle ayrımcılık yapıyotlar ama ben onlara karşı hep iyi oldum sürekli birşeyler hazırlayıp götürdüm ord acıdım hazırladım yardım ettim herşeye ama bana aynı değeri vermiyorlar nişanlımla beni yani ikimizi de önemsemiyor lar onlar yüzünden strese girip birbirimizle tartışmaya giriyoruz durduk yere bugün nişanlımla kendimi paylaştım herkesin payşatığı gibi gereksiz insanlarla arama mesafe koyup sırtımı değerlime yasladım diye akım olduğu için yaptım nişanlımla kendimi paylaşmak beni mutlu ediyor bissürü birşeyler yazmiş nişanlılım uzadı bunların yaptıkları stresten kafayı yicem

Sevmeyen sevmez zorla kendinizi sevdirme hevesi neden? Nişanlınız bunları görmüyor ailem de ailem diyorsa sizin bu adamla nişanlı kalmanız mantıklı mı?? Eğer nişanlınız size hak veriyor ve bırak onları biz kendi yolumuzu çizelim diyorsa öyle yapın ....

Acıma acınacak duruma düşersin.
Ya içimde bi merhamet var o beni bitiriyor içimde kaldı herşey yeni geliniyle sürekli birşeyler yapıyor hep birlkte birşeyler yapıyorlar nişanlımla bana böyle değiller ve gerçekten özeniyorum çok kırılgan çabuk ağlayan bi yapım var bunları görmek beni üzüyor ve nişanlımda ben üzüldüğüm için üzülüyor ama elimizden birşey gelmiyor evlenene kadar diyoruz sadece

Sevmeyen sevmez zorla kendinizi sevdirme hevesi neden? Nişanlınız bunları görmüyor ailem de ailem diyorsa sizin bu adamla nişanlı kalmanız mantıklı mı?? Eğer nişanlınız size hak veriyor ve bırak onları biz kendi yolumuzu çizelim diyorsa öyle yapın ....
İlk başta çok farklıydı annesi gerçekten beni çok sevdiğini kendi kızı gibi gördüğünü sandım içimde büyük bi sevgi oluştu ona her yaptıkları hatada bi sebebi vardır dedim ama anladım ki soru ları bizim mutluluğumuzmuş bi evin oğlu sevilmezse onun eşi de sevilmez miş nişanlım benim arkamda duruyor aslında üzüldüm şeyleri ona anlatıyorum dinliyor üzülüyor onu tanıyorum biliyorum üzüldüğünü ama pek konuşmak istemiyor konuştukça kafası ağrıyor soğumuş artık onlardan çok belli takma diyor evlenene kadar evlenince evimizde kafamız rahat olacak diyor

Nişanlın sebebını bılıyordur. Nısanlının parasını yıyorlarsa evlenecegı ıcın hıbe kesılecek bu yuzden ofkelı olabılırler
Evet nişanlımın parasını yemeye çalışıyorlar evleneceğimiz için benim hesabımda birikim yapıyoruz bir kaç kez nişanlıma ihtiyaçları olduğunu söyleyip para istediler bende verdim fakat o parayı farklı amaçlarla boş yere kullandıklarına şahit oldum

İlk başta çok farklıydı annesi gerçekten beni çok sevdiğini kendi kızı gibi gördüğünü sandım içimde büyük bi sevgi oluştu ona her yaptıkları hatada bi sebebi vardır dedim ama anladım ki soru ları bizim mutluluğumuzmuş bi evin oğlu sevilmezse onun eşi de sevilmez miş nişanlım benim arkamda duruyor aslında üzüldüm şeyleri ona anlatıyorum dinliyor üzülüyor onu tanıyorum biliyorum üzüldüğünü ama pek konuşmak istemiyor konuştukça kafası ağrıyor soğumuş artık onlardan çok belli takma diyor evlenene kadar evlenince evimizde kafamız rahat olacak diyor
Hep kızı gibi severler zaten.. görürsün evlenince nasıl kızı gibi gördüğünü. Sevilmediğin,istenmediğin bir eve gelin gitme. Nişanlın ne kadar seviyorum bilmem ne derse desin,iki gün sonra anam da anam babam da babam olur. Olan da sana olur

Kızlar acil yardım kafayı yemek üzereyim nişanlıöın ailesinin benle bir sorunu var anlamıyorum nişanlımın iki abisi var ikisi de otuz yaşlarında birisi bekar birisi yalın zamanda evlendi biz nişanlanalı bir yılı geçti nişan günümüzden itibaren yeni evlenen abisinin bizle bi sorunu vardı tam anlamıyordum ama kendimce evli olmadığı için kardeşi ondan önce nişanlandı belki buna bozuluyor dur diye düşünüyordum ama niianlıma düşman gibi nişanlım erkek kuaförü abilerinin işi yok ve ailecek nişanlıma düşman gibiler bana diğer gelinle ayrımcılık yapıyotlar ama ben onlara karşı hep iyi oldum sürekli birşeyler hazırlayıp götürdüm ord acıdım hazırladım yardım ettim herşeye ama bana aynı değeri vermiyorlar nişanlımla beni yani ikimizi de önemsemiyor lar onlar yüzünden strese girip birbirimizle tartışmaya giriyoruz durduk yere bugün nişanlımla kendimi paylaştım herkesin payşatığı gibi gereksiz insanlarla arama mesafe koyup sırtımı değerlime yasladım diye akım olduğu için yaptım nişanlımla kendimi paylaşmak beni mutlu ediyor bissürü birşeyler yazmiş nişanlılım uzadı bunların yaptıkları stresten kafayı yicem
Eşini sevmiş olsalardı böyle olmazdı. Sevdirmeye uğraşıp yorulmayın akışına bırakın. Sizi ve nişanlınızı kullanmasınlar gerisi mühim değil. Evlendikten sonra eşiniz olarla o da anlayıp gereken mesafeyi koyar

Hiç öyle bir akım görmedim, varsa da çok kırp bişey yapmayın.
Konunun başlığı kaynama ama içerikte kaynana yok?
Yeni evlenen abi kardeşi ondan önce nişanlandı diye ona bozuluyor ne demek? Adam evlenmiş zaten.
İnsanlara yaranma çabasından vazgeç.

Hep kızı gibi severler zaten.. görürsün evlenince nasıl kızı gibi gördüğünü. Sevilmediğin,istenmediğin bir eve gelin gitme. Nişanlın ne kadar seviyorum bilmem ne derse desin,iki gün sonra anam da anam babam da babam olur. Olan da sana olur
Nişanlım arkamda duruyor ailesiyle arası pek iyi değil ama ben kafayı yemek üzereyim

Yazılanları bir ben mi anlamadım?
Öyle bi dolmuşum ki nasıl yazığıöı ben bile anlamadım Kısacası nişanlımın ik abisi var büyük olan yakın zamanda evlendi ve bizle hep bi sorunu vardı ben nişanlıö onlardan ki iki olduğu için onlardan önce nişanlanmasına bozuluyorlardır diye düşünmüştüm ama sonradan anladım ki onların ailecek bizle bi sorunu var yeni evlenen oğlunun eşine çok iyi davranıyor bana da ilk başlarda öyleydi ama sonra gerçek yüzleri ortaya çıktı beni ve nişanlımı sevmiyorlar ayrımcılık yapıyorlar

O kadar karışık yazmışsınız ki. Tek diyebileceğim kimsiniz ve kime acıyorsunuz?
Nişanlımın ailesi ilk başta bana çok iyilerdi sonradan değiştirerek nişanlımı ve beni sevmiyorlar bize düşman gibiler bu bir buçuk yıldır nişanlıyız hem uzaması hemde onların bize karşı olan tavrından strese giriyorum nişanlımda herşeyi kendisi yapmaya çalışıyor felan o da strese giriyor ve ister istemez durduk yere tartışıyoruz

Eşini sevmiş olsalardı böyle olmazdı. Sevdirmeye uğraşıp yorulmayın akışına bırakın. Sizi ve nişanlınızı kullanmasınlar gerisi mühim değil. Evlendikten sonra eşiniz olarla o da anlayıp gereken mesafeyi koyar
Evet sevmiyorlar onu ayırıyorlar nişanlımda farkında yanımızda olmadığı için ailesinin onun hakkında konuştuklarını duymuyor ama ben duyuyorum ve ben üzülüyorum nişanlım çok merhametli bazen ihtiyacımjz var diye para istiyorlar ama boş şeylere kullanıyorlar bende bunları nişanlıma söyluyorum üzüldüğm içn anlatma sebebim de söylüyorum kötü birşey mi yapıyorum

Back
X