Kaynana ve 13 yasındaki görümce!

Sevgilinizin annesi ve kız kardeşini ikna edecek kişi siz değil kendisidir.
Sizin onlarla ne bağınız var ki bu kadar alçalıp ayaklarına gideceksiniz af dileyeceksiniz filan?
Ne gerek var hem?
Onlar kim ki kendinizi ispatlama çabasına gireceksiniz?
Hata ne o küçük kızda ne annesinde, hata sevgilinizde...
'O benim sevdiğim güvendiğim insan, yok öyle birşey öğretmeniymiş. Bunu dedikodu haline getirip bana söylemeniz bile çok çirkin. ' deyip susturabilirdi anne ve kız kardeşini.
Size bir şey daha söyleyeyim gerekli olgunluğa sahip olsaydı zaten olay bu noktalara bile gelmezdi.
Bu davranışı sorgulamak yerine sevgilinizin olgunluğunu sorgulayın, aksi takdirde evlendiğinizde başkalarının fikirlerini sizinkilerden birkaç pay daha yüksek tutar ve sürekli ezilirsiniz... :19:

bak cnm olay sadece şu an sewgilinin ailesini ikna etmekle bitecek olsaydı sana derdim ki gerekeni yap günlerce ara we ikna et onları ama öyle olmayacak.. üzülerek söylüyorum ki sewgilin ileride de belki eşin olacak kişi sorunlarınızı ailesi her öğrendiğinde böyle dawranacak.. okuduğum kadarıyla senin bi suçun yok ama olabilirdi de.. hatta gerçekten büyük bi hata yapmış da olabilirdin öyle bir durumda bile seni ailesiyle bu şekilde muhatap etmemeliydi.. "ailemi beni sewdiğine inandır" cümleleri kızlara ait olması gereken bi cümledir ama günümüzde erkeklerin maaşallahı war. onların nazını kaprisini çekmekten bize fırsat kalmıyo bile.. sana tawsiyem asla böyle bi işe kalkışma ilişkinin selameti için kalkışma.. işin zor Allah yardımcın olsun

sevgilin seninle görüşmediğini ailesine söyleyecek ama senle görüşecek öyle mi bana bir yerden tanıdık geldi sakın sonra bi bahane uydurup seni terketmesin
gerçi böyle birinden kurtulursan sadaka vermen lazım :)
sinsi görümcene de tüm iyi niyetlerimi gönderiyorum burdan
senden şüphe eden adamdan uzak dur gözüyle görse seni seven adam inanmayacak bence
bir fotoğraftan çıngar çıkartan sonra neleri sorun eder düşünmek bile istemiyorum

Back
X